Pyöräily

Pyöräilyn kilometrikisa

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston tammikuussa startanneeseen Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JYU2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/. Jos olet ollut jo aiemmin mukana Jyväskylän yliopiston joukkueessa, voit käyttää aiempaa tunnustasi (käyttäjätunnus ja salasana), uutta ei tarvitse keksiä.

Jyväskylän yliopiston joukkueen kapteenina toimii liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino.

Kisa on valtakunnallinen ja siitä löytyy lisää tietoa sivulta: https://www.kilometrikisa.fi/

Jyväskylän seudun pyöräilyviikko ja yliopiston aamupuuro

Jyväskylän seudun pyöräilyviikkoa  vietetään toukokuussa. Yliopiston väelle (sekä henkilökunnalle että opiskelijoille) on tarjolla ilmainen aamupuuro Ravintola Unossa 7.5.2019 klo 8-9.30. Ilmaisen aamupuuron saa näyttämällä pyöräilykypärää. Tule aloittamaan pyöräilykautesi viimeistään täällä!

EduFutura hyvinvointipäivä henkilöstölle 16.5.2019

 

EduFutura-hyvinvointipäivä 16.5.2019 – ilmoittautuminen alkaa!

Henkilöstön EduFutura-hyvinvointipäivää vietetään Seminaarinmäen kampuksella torstaina 16.5.2019 klo 12.30-16.00. Kaikkien EduFutura-oppilaitosten henkilökunta on tervetullut osallistumaan tapahtumaan omalla työajallaan. Ilmoittaudu 13.5.2019 klo 10 mennessä EduFuturan verkkosivujen kautta: https://www.edufutura.fi/hyvinvointi

Aikataulu Liikuntaosio 1 klo 12:30 – 13:30 (pisteitä eri puolella kampusta) Liikuntaosio 2 klo 13:45 – 14:45 (pisteitä eri puolella kampusta) Välipala ja luento Ruusupuistossa klo 15:00-16:00 (tulethan kävellen) Infopiste Liikunnalla (Rakennus L)

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan hyvinvoinnista ja liikunnan riemusta!