Yhteystiedot ja tiimi

Yhteydenotot

Palaute

Anna palautetta palautelomakkeella.

Toimipaikat yliopistolla

Keskussairaalantie 4, L-rakennus
Liikuntatoimistot L171 ja L172
Avoinna sopimuksen mukaan

Laskutusosoitteet

Katso laskutusosoitteet täältä

Tiimi

 

Liikuntasuunnittelija, tiiminvetäjä Henna Törmänen
henna.tormanen@jyu.fi, p. 040 805 4748

Vastaan uMoven kehittämisestä, kumppanuuksista, tiimin hyvinvoinnista ja osaamisesta sekä liikuntakursseista. Parasta työssäni on auttaa opiskelijoita ja henkilökuntaa voimaan hyvin ja löytämään innostavaa tekemistä vapaa-ajalle. Omalla vapaa-ajallani liikun milloin biitsikentillä, rinteissä, avannossa, metsäpoluilla, milloin jooga- ja tanssisalissa tai kuntosalilla. Lisäksi luen, kokkaan ja toimitan ystäväni kanssa perustamaamme Taivasalla-outdoor-verkkomediaa! 
Palvelukoordinaattori Kirsi-Marja Hartikainen
kirsi-marja.km.hartikainen@jyu.fi, p. 050 468 0248

Vastaan uMoven ryhmäliikunnan kokonaisuudesta. Löysin itse liikunnan ilon yläasteiässä juurikin ryhmäliikuntatunneilta ja haluan jakaa tätä liikunnan iloa muille! Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla yli 20 vuotta valmentaen, ohjaten, suunnitellen ja koordinoiden. On mahtavaa päästä vaikuttamaan korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin ryhmäliikunnan kautta. Vapaa-ajallani tanssin, joogaan, liikun luonnossa, luen kirjoja ja opiskelen espanjaa. Ohjaan uMovella torstaisin Kiinteytys-tuntia - tervetuloa jumppaamaan kanssani!   

 

 

 

Palvelukoordinaattori Petteri Huikko
petteri.j.huikko@jyu.fi, p. 050 343 7422

Moikka! Olen Petteri ja toimin uMoven palvelukoordinaattorina. Vastuualueenani on palloilu ja omatoimiset vuorot sekä opintoihin liittyvä liikuntakurssi (YLIY). On upeaa olla osa uMoven huipputiimiiä ja kehittää yhdessä palvelutarjontaamme. Kuvailisin itseäni liikunnan moniosaajaksi sekä tiimipelaajaksi henkeen ja vereen. Kilpailen suunnistuksessa edelleen aktiivisesti, mutta nuorempana lajikirjo oli monipuolinen, kuten kuuluukin! Palloilun puolelta erityisesti salibandy oli ja on edelleen lähellä sydäntäni, jossa tuli myös niitettyä menestystäkin. Liikunta on pysynyt vauhdissani mukana aina lapsuudesta saakka. Paljon on tullut nähtyä ja koettua liikunnan saralla. Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa liikkuen, rasteja etsien ja silloin tällöin myös kaloja narraten. Nähdään uMovella ja pysytään liikkeessä.

 

 

Sara Turunen, opiskelijaliikunnan kehittäjä
sara.s.turunen@jyu.fi, p. 050 436 9776

Mun nimi on Sara ja työskentelen opiskelijaliikunnan kehittäjänä uMovella! Tehtävääni sisältyy uMoven palveluiden edistäminen yhä näkyvämmäksi ja liikuntamahdollisuuksien luominen yhä useammille opiskelijoille.Olen Savosta Jyväskylään viisi vuotta sitten matkannut opiskelija ja tanssija. Liikunta on aina ollut mulle todella tärkeää ja nautin paljon erinäisten lajien ja uusien taitojen opettelemisesta. Tanssi kuitenkin on aina ollut mun oma laji ja olenkin harrastanut sitä lähes koko elämäni. Tanssin ohella käyn salilla ja tykkään seurata erinäisiä urheilulajeja ystävieni kanssa. Mikäli bongaat mut paikan päällä katsomossa, tuu ihmeessä moikkaamaan!

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,