Kuntosalit ja uinti

AaltoAlvarin kuntosali ja uinti

Kauden 2022-2023 liikuntatarraa ja opiskelija- tai henkilökuntakorttia näyttämällä pääset edullisesti tai maksutta AaltoAlvariin seuraavina aikoina:

Uinti ja kuntosali

Keskiviikkoisin klo 15-17 alennettuun hintaan 2,50€
Lauantaisin klo 10-12 maksuton

Uinti

Tiistaisin klo 6-10 alennettuun hintaan 2,50€

Vuorot on voimassa 5.9.-11.12.2022.
Ajat ovat sisäänmenoaikoja. Tarkastathan mahdolliset aukioloaikojen muutokset kaupungin sivuilta.

Monitoimitalon kuntosali

Kauden 2022-2023 liikuntatarra ja opiskelija- tai henkilökuntakorttia näyttämällä voit treenata Monitoimitalon eli Monnarin salilla niin paljon kuin haluat.

Ensimmäisellä kerralla asiakas ostaa 8€ maksavan kuntosalirannekkeen, johon ladataan kuntosalin käyttöoikeus lukukaudeksi kerrallaan. Rannekemaksua ei palauteta ja ranneke on voimassa niin kauan kuin liikuntatarramaksu on voimassa. Ranneke ostetaan Monitoimitalon vahtimestareilta.

ma-su 8:00-22:00

Tarkasta mahdolliset muutokset kaupungin sivuilta.

Rentukan kuntosali

Kauden 2022-2023 liikuntatarra ja opiskelija- tai henkilökuntakorttia näyttämällä voit treenata Monitoimitalon eli Monnarin salilla niin paljon kuin haluat.

.Avainkortin voi noutaa JYYn Ilokiven keskustoimistolta tai Rentukan infosta. Avainkortti on voimassa saman ajan kuin maksamasi liikuntatarramaksu. Erääntyneet kortit tulee palauttaa noutopaikkoihin.

ma-su 7:00-23:00

Tarkasta mahdolliset muutokset ja korona-ajan rajoitukset JYYn sivuilta.

Liikunnan kuntosali 

Auki ma-pe 7.30-20.

Kuntosalia voivat käyttää rakennuksen aukioloaikoina kaikki yliopiston opiskelijat ja henkilökunta silloin, kun salissa ei ole varauksia. Liikunnan kuntosalille et siis tarvitse Korkeakoululiikunnan liikuntatarraa. Henkilökunnan omat salivuorot ovat tiistaisin klo 14-16 ja torstaisin klo 7.30-10.

Kuntosalin varaukset näkee joko skannaamalla puhelimella kuntosalin oven vieressä/läheisyydessä olevan qr-koodin tai netistä navi.jyu.fi -sivujen kautta. Valitse kartalta Liikunta (L), kirjoita "hae tilaa" kohtaan kuntosali ja avautuneesta kartasta voit avata salin kalenterin.  Jos tilassa on varauksia, ne näkyvät kalenterissa oranssilla pohjalla. Tummanpunainen pohja tarkoittaa, että kuntosali on käytettävissä. Varauskalenterin "Rajoitettu" tarkoittaa, että varausten tekeminen tilaan on rajoitettu mutta salia voi edelleen vapaasti käyttää.