Kuntosalit ja uinti

Monitoimitalon kuntosali

Monitoimitalon kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin sekä liikuntatarran. Ensimmäisellä kerralla kuntosalikävijä ostaa 8€ maksavan kuntosalirannekkeen, johon ladataan kuntosalin käyttöoikeus lukukaudeksi kerrallaan. Rannekemaksua ei palauteta ja ranneke on voimassa niin kauan kuin liikuntatarramaksu on voimassa. Ranneke ostetaan Monitoimitalon vahtimestareilta.

ma-su 8:00-22:00

Tarkasta mahdolliset muutokset kaupungin sivuilta.

Rentukan kuntosali

Rentukan kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin ja liikuntatarran sekä avainkortin. Avainkortin voi noutaa JYYn Ilokiven keskustoimistolta tai Rentukan infosta. Avainkortti on voimassa saman ajan kuin maksamasi liikuntatarramaksu. Erääntyneet kortit tulee palauttaa noutopaikkoihin.

ma-su 7:00-23:00

Tarkasta mahdolliset muutokset ja korona-ajan rajoitukset JYYn sivuilta.

Liikunnan kuntosali 

Liikunnan kuntosali on kesällä kiinni viikot 26-31, mutta muutoin auki ma-pe 7.30-20. Kuntosalia voivat käyttää yliopiston opiskelijat ja henkilökunta niinä aikoina, kun salissa ei ole muita varauksia. Henkilökunnan omat salivuorot ovat tiistaisin klo 14-16 ja torstaisin klo 7.30-10.

Kuntosalin varaukset näkee joko skannaamalla puhelimella kuntosalin oven vieressä/läheisyydessä olevan qr-koodin tai netistä navi.jyu.fi -sivujen kautta. Valitse kartalta Liikunta (L), kirjoita "hae tilaa" kohtaan kuntosali ja avautuneesta kartasta voit avata salin kalenterin. 

AaltoAlvarin kuntosali ja uinti

AaltoAlvarin uinti- ja kuntosalivuorot liikuntatarralla ovat kesäkauden ajan tauolla. Vuorot palaavat taas syksyllä.