Kuntosalit ja uinti

AaltoAlvarin kuntosali ja uinti

Alennetut hinnat ovat voimassa alla olevien aikojen mukaisesti Jyväskylän yliopiston opiskelija- tai henkilökuntakortilla. Kuntosalia ja uimahallia voi käyttää muina aikoina kaupungin normaalihinnaston mukaan.

ma-pe sisään 6-10 3,40€ sisältää uinnin
ke ja pe sisään 15-17 4,8€ sisältää kuntosalin ja uinnin
la sisään 10-12 4,8€ sisältää kuntosalin ja uinnin

Tarkasta mahdolliset muutokset kaupungin sivuilta.

Liikunnan kuntosali

Liikunnan kuntosalille tarvitset yliopiston voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin.

lukukausien aikana ma-pe 7.30-20

Sali on käytössä silloin, kun siellä ei ole muuta varausta. Salin lukujärjestys on nähtävissä salin ulkopuolella aina viikoksi kerrallaan. Lukujärjestyksen voi nähdä myös KOVSista, johon pääsee henkilökuntatunnuksilla.

Henkilökunnan kuntosalivuoro liikunnan kuntosalilla 
Tiistaisin klo 14:30-16:00 (HUOM. alkaen 8.10-17.12.2019)
Torstaisin klo 7:30-9:45 (1.8-19.12.2019)

Monitoimitalon kuntosali

Monitoimitalon kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin sekä liikuntatarran. Ensimmäisellä kerralla kuntosalikävijä ostaa 7€ maksavan kuntosalirannekkeen, johon ladataan kuntosalin käyttöoikeus lukukaudeksi kerrallaan. Rannekemaksua ei palauteta ja ranneke on voimassa niin kauan kuin liikuntatarramaksu on voimassa. Ranneke ostetaan Monitoimitalon vahtimestareilta.

ma-su 8-22

Tarkasta mahdolliset muutokset kaupungin sivuilta.

Rentukan kuntosali

Rentukan kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin ja liikuntatarran sekä avainkortin. Avainkortin voi noutaa JYYn Ilokiven keskustoimistolta tai Rentukan infosta. Avainkortti on voimassa saman ajan kuin maksamasi liikuntatarramaksu. Erääntyneet kortit tulee palauttaa noutopaikkoihin.

ma-su 7-23

Tarkasta mahdolliset muutokset JYYn sivuilta.