Maksut ja info

LIIKUNTATARRAT 2021-2022

Koko vuosi 60 euroa
Syyskausi 40 euroa
Kevätkausi 40 euroa (normaalisti 45 euroa)
Kesäkausi 20 euroa

Liikuntatarramaksuun sisältyvät ryhmäliikuntatunnit, palloiluvuorot ja kuntosalipalvelut. Lisäksi liikuntatarralla saat halutessasi käyttöösi Yogobe-sovelluksen.

KAUDET JA TARROJEN MYYNTIAIKA & VOIMASSAOLOAIKA

Myyntiajat
Koko vuosi 23.8. - 19.12.2021
Syyskausi 23.8. - 31.12.2021
Kevätkausi 1.1. - 29.4.2022
Kesäkausi  28.4. - 31.8.2022

Voimassaoloajat
Koko vuosi 1.9.2021 - 31.8.2022
Syyskausi 1.9. - 31.12.2021
Kevätkausi 1.1. - 31.8.2022
Kesäkausi 1.5. - 31.8.2022

KÄYTTÖOIKEUDET

Ketkä ovat oikeutettuja käyttämään palveluitamme?

LIIKUNTATARRAN OSTAMINEN

 1. Liikuntatarran voi ostaa verkkokaupasta. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi (JYU, JAMK, Humak), jonka jälkeen tarratuotteet avautuvat sivulle. Valitse sopiva liikuntatarratuote. 
 2. Osta tarra ja maksa se verkkopalvelumaksun kautta. Ostaminen onnistuu, jos olet ilmoittautunut korkeakouluusi kuluvalle lukuvuodelle tai kuulut henkilökuntaan. Liikuntatarra on henkilökohtainen, ja voit ostaa sen vain itsellesi omilla tunnuksillasi. 
 3. Maksun voi maksaa ainoastaan verkkopalvelumaksun kautta. (Meille ei käy Eazybreak-, E-passi, Smartum, Tyky-online, korttimaksu, käteismaksu tai muukaan verkkomaksupalvelun ulkopuolinen maksutapa.)
 4. Mobiililiikuntatarra tulee näkyviin maksusuoritusta seuraavana päivänä kirjautuessasi  osoitteeseen: https://www.korkeakoululiikunta.fi/tarra/fi/
 5. Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa fyysisen liikuntatarran opiskelija- tai henkilökuntakorttiisi JYYn keskustoimistolta tai Rentukan infopisteestä. Ota mukaasi maksukuitti ja opiskelija- / henkilökuntakortti.
 6. Liikuntatarran ostamiseen liittyvät tekniset kysymykset voi jättää HelpJYU-palveluportaalin HelpJYUn häiriölomakkeelle

LIIKUNTATARRAN NÄYTTÄMINEN

Valmistaudu näyttämään liikuntatarra ryhmäliikuntatuntien ja palloiluvuorojen alussa: 

 1. Mene osoitteeseen: https://www.korkeakoululiikunta.fi/tarra/fi/
 2. Kirjaudu sisään (JYU, JAMK, Humak) ja avaa sopiva liikuntatarratuote.
 3. Ruudulla näkyy interaktiivinen liikuntatarra, jonka väri muuttuu kellonajan mukaan. Koskettamalla ruutua animaation suunta ja väri vaihtuu.
 4. HUOM! Mobiililiikuntatarra tulee näkyviin maksusuoritusta seuraavana päivänä.

LIIKUNTATARRAN TALLENTAMINEN PUHELIMEN ALOITUSNÄYTTÖÖN  

Uudi digitaalinen liikuntatarra voidaan helposti tallentaa kännykän aloitusruutuun, jolloin se löytyy ja aukeaa helposti.

Android

 1. Avaa selain, esim. Chrome

 2. Avaa osoite https://www.korkeakoululiikunta.fi/tarra/fi/ ja kirjaudu

 3. Paina kolmea pistettä osoiterivin oikeassa yläreunassa

 4. Valitse "Lisää Koti-ruutuun" (Add shortcut to home screen)

Apple

 1. Avaa Safari-selain
 2. Avaa osoite https://www.korkeakoululiikunta.fi/tarra/fi/ ja kirjaudu

 3. Paina jakonappia sivun alalaidassa, valitse Lisää Koti-ruutuun" (Add to Home Screen)

ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE JA VUOROILLE 

 • Ilmoittaudu tunneille ja vuoroille etukäteen varausjärjestelmässä
 • Luo ensiksi uusi käyttäjätili palveluun. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja varata tunteja.
 • Pääset tekemään varauksen tasan 7 vuorokautta ennen tunnin / vuoron alkua.
 • Jos et pääse paikalle, peru varauksesi viimeistään 2 tuntia ennen tunnin / vuoron alkua. 
 • Jos tunti / vuoro on täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle. Jos tunnilta vapautuu paikka, nostetaan jonoon ensimmäisenä ilmoittautunut automaattisesti tunnille. Järjestelmä lähettää viestin jonosta paikan saaneelle. Tunnille nosto tapahtuu viimeistään 60 min ennen tunnin alkua.
 • Huom! Yhteistyökumppaneidemme Klub1n, Crossfit 40100n ja Yarnantan tunneille ilmoittaudutaan kyseisten liikuntakeskusten kautta. Katso lisätiedot
 • AaltoAlvarin uinti- ja kuntosalivuoroille ei tarvita varausta. 
 • Kaikilla tunneilla ja vuoroilla tarkastetaan liikuntatarrat.

MEILLE TÖIHIN?

Meillä työskentelee kymmeniä ryhmäliikunta- ja kurssiohjaajia. Ohjaajilta saamme kiitosta erityisesti tukevasta ja rohkaisevasta ohjausilmapiiristä, mukavista yhteisistä koulutuksista ja tapahtumista sekä toiminnan avoimuudesta ja vaivattomuudesta. Jos haluat tulla meille töihin, laitathan viestiä korkeakoululiikunta@jyu.fi, niin olemme yhteydessä sinuun.

VAKUUTUS

Korkeakoululiikunnan palvelut ovat vapaa-ajan liikuntapalveluita, eikä käyttäjiä ole vakuutettu korkeakoululiikunnan puolesta.

TIETOSUOJAILMOITUS

Korkeakoululiikunnan ajanvarausjärjestelmän tietosuojailmoitus

LIIKUNTAKURSSIEN MAKSUT

Liikuntakurssit maksetaan Jyväskylän Yliopiston verkkokaupassa. Maksulinkki verkkokauppaan lähetetään osallistujille kurssin alkaessa (ensimmäisen kokoontumiskerran aamuna). Maksuaika kurssimaksun maksamiseen on kolme päivää siitä, kun olet vastaanottanut maksulinkin.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Jos tulosi kurssille peruuntuu, peru osanottosi Korppi-järjestelmässä. Peruminen on tehtävä seitsemän (7) päivää ennen kurssin alkua. 

LIIKUNTAMAKSUJEN PALAUTTAMISESTA

Yliopisto ei palauta liikuntamaksuja. Verkkomaksetuilla liikuntamaksuilla ja liikuntatapahtumien ilmoittautumisilla ei ole KSL 14 §:ssä säädettyä 14 vuorokauden peruuttamisoikeutta eikä niiden maksuja palauteta. KSL 6 luvun 16 § 1 momentin 11 kohdan mukaan kuluttajansuojalaki ei koske vapaa-ajan palvelua.