Maksut ja info

Liikuntatarrat 2019

Koko vuosi 60 euroa
Kevätkausi (sisältää kesän) 45 euroa
Kesäkausi 20 euroa
Syyskausi 40 euroa

Liikuntatarramaksuun sisältyvät ryhmäliikuntatunnit, palloiluvuorot ja kuntosalipalvelut. Lisäksi liikuntatarralla saat halutessasi käyttöösi Yogobe-sovelluksen.

  1. Kirjaudu korkeakoulusi tunnuksilla verkkomaksupalveluun
  2. Maksa maksu ohjeiden mukaisesti
  3. Maksun jälkeen saat kuitin sähköpostiisi
  4. Tarkastusta varten ota puhelimestasi kuitti näkyviin ennen liikuntasaliin menoa
  5. Myös värillinen, tulostettu kuitti käy tositteeksi maksusta. Kuitin lisäksi pidäthän mukanasi myös opiskelija- tai henkilökuntakorttiasi tai -todistusta. Jos et halua käyttää mobiilikuittia, voit noutaa liikuntatarran opiskelija- tai henkilökuntakorttiin tai -todistukseen JYYn keskustoimistosta Ilokivestä tai Kortepohjasta Rentukan infopisteeltä.

Maksaminen onnistuu vain, jos olet ilmoittautunut korkeakouluusi kuluvalle lukuvuodelle tai kuulut henkilökuntaan.

Liikuntakurssit

Liikuntakurssin hinta löytyy kurssin tiedoista Kurssit -sivulta. Saat kurssin verkkomaksulinkin sähköpostiisi sen jälkeen, kun kurssin käynnistyminen on varmistunut ja voit tällöin maksaa kurssimaksun.

Kaudet lukuvuonna 2019-2020

Syyskausi 1.9.-31.12.2019, ryhmäliikunta ja palloilu 9.9.-5.12.2019
Kevätkausi 1.1.-30.4.2020, ryhmäliikunta ja palloilu 7.1.-26.4.2020
Kesäkausi 1.5.-31.8.2020

Käyttöoikeudet

 

Rekrytointi

Meillä työskentelee kymmeniä ryhmäliikunta- ja kurssiohjaajia. Ohjaajilta saamme kiitosta erityisesti tukevasta ja rohkaisevasta ohjausilmapiiristä, mukavista yhteisistä koulutuksista ja tapahtumista sekä toiminnan avoimuudesta ja vaivattomuudesta. Jos haluat tulla meille töihin, laitathan viestiä korkeakoululiikunta@jyu.fi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Vakuutus

Korkeakoululiikunnan palvelut ovat vapaa-ajan liikuntapalveluita, eikä käyttäjiä ole vakuutettu korkeakoululiikunnan puolesta.