Tapahtumat

Tervetuloa uMoven tapahtumiin! Tapahtumissa on erillinen maksu ja osa tapahtumistamme on myös täysin maksuttomia. Alempaa näet myös voimassa olevat edut ja alennukset, jotka saat käyttöön liikuntatarralla.

uMove x Semma Laskiaisrieha 21.2.

Tule viettämään riehakasta talvipäivää kera maukkaiden herkkujen! Järjestämme yhteistyössä Semman ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa  laskiaisriehan!

Ohjelmassa on: 

  • Semman laskiaispulla ja snack- piste, josta voit ostaa laskiaiseen sopivia ihania laskiaispullia, kahvia, makkaraa ja muuta pientä purtavaa kaiken aktiviteetin keskelle!
  • Snow Volley- turnaus! uMove x Semma Snow Volley-turnaus järjestetään Tuomiojärven rannassa Laskiaisriehan yhteydessä. Turnauksessa on kaksi sarjaa (kilpasarja ja harraste/höntsäsarja). Turnaukseen ilmoittautui yhteensä 11 joukkuetta (kilpasarja 6, harrastesarja 5). Turnauksessa on myös hulppeita palkinnot tiedossa! Opinkiven saunailta kilpasarjan voittajille sekä molemmissa sarjossa arvotaan Semman lahjakortti, retkitermareita sekä muita palkintoja. Tervetuloa pelaamaan ja nauttimaan mukavasta turnauksesta sekä laskiaisriehasta. 
    • Turnauksen päivitetyt (17.2.) säännöt/ohjeet löydät täältä.
    • Turnauskaaviot löytyy alta: 
  • Pulkkailu ja muuta toimintaa! Laskiaiseen kuuluu tietenkin myös pulkkailu! Tule paikan päälle omalla pulkalla tai lainaa liukuri ja pulkka meidän yhteistyökumppaneiltamme JYY:ltä, JAMKO:lta, HUMAK:ilta ja Aktiivinen ja Hyvinvoinva Korkeakoulu- hankkeelta. Voit jäädä Tuokkarille pulkkailemaan tai käydä viereisellä alueella Viitaniemessä pulkkailemassa! Muuhun toimintaan tulossa Roundnet piste, jossa pääsee pelailemaan kavereiden kanssa! Pulkkailuun ei ole ilmoittauautmista! Voit tulla paikan päälle kun haluat ja nappaa kaveritkin mukaan!

Tule mukaan viettämään iloista laskiaista!

Tapahtuman ajankohtaAikaPaikka
Ti 21.2.202314-19Tuomiojärven ranta

uMove Tuo Ystävä Tunneille Ystävänpäivänä 14.2.

Tuo ystävä tunneille! Ystävänpäivänä 14.2.2023 voit liikuntatarrallisena kutsua tarrattoman kaverin tunneille pitämään hauskaa. Tervetuloa. Miten homma toimi?

1. Varatkaa molemmat paikat ilmoittautumisjärjestelmästämme. Pyydä ystävääsi tekemään tunnukset, jollei hänellä ole.
2. Tulkaa yhdessä samalle tunnille - sinä näytät tarran, ystäväsi ei!
3. Pitäkää hauskaa <3 Hyvää ystävänpäivää!

HUOM! Alvar Aallon Vesijumppa ei kuulu ystävänpäivän tempaukseen.

Liikuntatarraedut ja alennukset

Tarjoamme kausittain vaihtuvia kokeiluetuja ja -alennuksia liikuntatarralla. Tsekkaa tästä ajankohtaiset edut.

uMove x Laajis Etutiistait Tammi-helmikuussa

Tammi-helmikuussa pääset nauttimaan Laajiksen rinteistä ja talviliikuntamahdollisuuksista edulliseen hintaan! Tarjoamme yhteistyökumppanimme Laajiksen kanssa -50% kaikista perushintaisista lipuista ja välinevuokrista!  Etua pääset käyttämään näyttämällä liikuntararraa. Laajis tarjoaa vuoralle mm. murtomaahiihtosuksia,  lumilautoja, laskettelusuksia ja fatbikeja.

Välinevaraus  kannattaa tehdä etukäteen. Valitse maksu noudettaessa niin maksaessasi kassalla, saat alen näyttämällä liikuntatarraa.
Varaukset täältä: https://rentle.store/laajis/l/laajis/shop
Hissilipun voi ostaa kassalta. Huomaathan, että mikäli sinulla ei ole keycardia, tulee se ostaa hissilipun oston yhteydessä. 

Tule pitämään hauskaa talviurheilun parissa! Laajiksen aukioloajat löydät täältä: Laajis Aukioloajat

Paikka: Laajavuori
Ajat: 10.1., 17.1., 24.1. ja 31.1. , 7.2. ja 14.2.