Tulevia tapahtumia

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa korkeakoululiikunnan tulevista tapahtumista. Tutustu myös Yogobe-palveluun. 

uMove Workout 7.9.2019

Jyväskylän Korkeakoululiikunnan syksy startataan perinteisesti uMove Workoutissa lauantaina 7.9.2019 klo 10-14. Paikkana on Jyväskylän Yliopiston L-rakennus (Liikunta) ja U2-liikuntahalli. Tule tutustumaan ja ihastumaan tunneillemme maksutta! Voit osallistua yhdelle tai useammalle tunnille ilman ennakkoilmoittautumista. Ovet L-rakennukseen aukeavat klo 9.30.
Tapahtuma on tarkoitettu Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän yksikön opiskelijoille. Pidäthän opiskelija- tai henkilökuntakorttisi mukana!

Päivä on maksuton. Lisätietoja tulossa elokuussa.

Yliopisto pyöräilee kilometrikisassa 1.5.-22.9.2019

Valtakunnallinen kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Henkilöstö

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston henkilöstön Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JYU2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/. Jos olet ollut jo aiemmin mukana Jyväskylän yliopiston joukkueessa, voit käyttää aiempaa tunnustasi (käyttäjätunnus ja salasana), uutta ei tarvitse keksiä. Jyväskylän yliopiston henkilökunnan joukkueen kapteenina toimii liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino.

Opiskelijat

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan - JYY Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JYY2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/.  Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden joukkueen kapteenina toimii Nella Heikinmäki.

 

 

Kansainvälinen ABC-pyöräilyhaaste

Pyöräile syyskuussa kilmetrejä kansainvälisessä kisassa.

Jyväskylän yliopisto on nyt mukava kansainvälisessä pyöräilykisassa, joka on tarkoitettu eri maiden korkeakouluille. Varsinainen kisakuukautemme on syyskuu, mutta jo nyt voit ladata itsellesi Naviki sovelluksen ja liittyä mukaan tähän ABC-kisaan (Academic Bicycle Challenge). Lisätietoja sovelluksesta ja haastekisasan kisan www-sivuilta www.go-abc.org/en/for-participants/