Tapahtumat

Tervetuloa uMoven tapahtumiin! Tapahtumissa on erillinen maksu ja osa tapahtumistamme on myös täysin maksuttomia. Alempaa näet myös voimassa olevat edut ja alennukset, jotka saat käyttöön jäsenyydellämme. Tule pitämään hauskaa kanssamme!

uMove Kesän Avoimet Ovet 6.-8.5.2024

Tervetuloa tutustumaan meidän kesän ryhmäliikunnan ja palloilun tarjontaan ilmaiseksi Avoimilla Ovilla 6.-8.5.2024 

Maanantaista keskiviikkoon pääset ryhmäliikunta- ja palloilutunneillemme ilman jäsenyyttämme ja voit testailla meidän kesän tunteja sekä vuoroja! 

Ilmoittaudu tunneille sekä vuoroille ilmoittautumisjärjestelmämme kautta ja tule starttaamaan kesä yhdessä liikkuen! Tsekkaa kesän lukkarit ryhmäliikunnan ja palloilun sivuilta! 

uMove x Ropee Hyppynaru Workshop!

Nyt on tarjolla jotain aivan uutta ja hauskaa!
uMovelle saapuu maaliskuussa Ropeen Hyppynaru Workshop! Tässä kahden tunnin workshopissa pääset oppimaan rytmillisen ja tanssillisen hyppynaruilun tekniikkaa ja koreografiaa. Workshopilla käydään aluksi tekniikkaa läpi ja loppuajasta opetellaan lyhyt koreografia. Taso on aivan jokaiselle avoin! Tapahtumassa on kaikille oman mittaiset hyppynarut tarjolla, joten et tarvitse omaasi. Tapahtuman jälkeen osallistujilla on myös mahdollisuus hankkia oma naru alennettuun hintaan. 
Tervetuloa!
Milloin?
Keskiviikkona 13.3.2024 klo 18.00-20.00
Missä?
Palloilusali, Liikuntarakennus
Hinta?
8e (uMove jäsen) / 10e (ei-jäsen)


Edut ja Alennukset Jäsenille

Tutustu tästä jäsenetuihin ja alennuksiin, joita tarjoamme uMoven jäsenille.


uMove x Laajis Jäsenalennus Rinteisiin

Haluatko päästä nauttimaan Laajiksen rinteistä edullisesti? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Laajis tarjoaa uMoven jäsenille huikean alennuksen hisslipusta ja välinevuokrasta joka tiistai aikavälillä 9.1.-13.2.2024!

Alennus: Hissilippu (3h) 19€ + välinevuokra (ei twintip) 19€

Hinta ei sisällä key-cardia, joten otathan oman key-cardin mukaan tai varaudu ostamaan se ensimmäisellä kerralla Laajiksesta.

Tervetuloa!