Tulevia tapahtumia

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa korkeakoululiikunnan tulevista tapahtumista. Tutustu myös Yogobe-palveluun. 

Yliopisto pyöräilee kilometrikisassa 1.5.-22.9.2019

Valtakunnallinen kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Henkilöstö

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston henkilöstön Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JYU2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/. Jos olet ollut jo aiemmin mukana Jyväskylän yliopiston joukkueessa, voit käyttää aiempaa tunnustasi (käyttäjätunnus ja salasana), uutta ei tarvitse keksiä. Jyväskylän yliopiston henkilökunnan joukkueen kapteenina toimii liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino.

Opiskelijat

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan - JYY Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JYY2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/.  Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden joukkueen kapteenina toimii Nella Heikinmäki.

 

 

Kuntosali-päivä 15.10

Kaipaatko apua kuntosaliharjoittelussa? Järjestämme syyslomaviikolla tiistaina 15.10 klo 10-15:30 kuntosalipäivän Rentukassa. Tapahtuma on JYn ja JAMKin opiskelijoilla ja henkilökunnalle sekä HUMAKin Jyväskylän toimipisteen opiskelijoille. 

Ohjelma:

10-11 pienryhmä -ohjausta
11-12 Kysy PT:ltä
12:30-13:30 pienryhmä -ohjausta
13:30-14:30 Kysy PT:ltä
14:30-15:30 pienryhmä -ohjausta

 

Pienryhmiin mahtuu 18 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen onnistuu lähettämällä sähköpostia tiia.m.knaapi@jyu.fi. Laita viestin otsikoksi "Kuntosalipäivä" ja viestiin toive, mihin ryhmään haluaisit osallistua. Pienryhmä -ohjauksissa käydään kyykyn, penkkupunnerruksen ja ylätaljan/leuanvedon tekniikkaa läpi. Päivän aikan salilla voi harjoitella muuten vapaasti. Rentukan ovet ovat auki 9:30-15:30 välisen ajan. 

Paikka: Kortepohja, Rentukka taitoniekantie 9
Milloin: Tiistai 15.10.2019 klo 10-15:30
Kuntosalipäivä