YLIOPISTO PYÖRÄILEE

PYÖRÄILYN ILOA 25.4.2019

Tule nauttimaan pyöräilystä sekä hienoista maisemista ja voita pyöräilykypärä!

Pyöräile kauniin Jyväsjärven rantamaisemissa klo 8 ja 15 välillä ja nappaa kuvia neljästä kohteesta matkan varrella. Kohteet ovat:

  • Ylistön silta
  • Äijälänrannan asuntomessualueen ”Puutarhurin taivas” –teos
  • Aino-lautta
  • Jyväskylän satama

Palattuasi tuo kuvat meille liikuntatoimistoon L172, kuvista koostetaan kollaasi. 50 ensimmäistä saa omakseen Nutcasen pyöräilykypärän. Odotamme sinua klo 9-11 ja 13-15.

Haaste: Minkä yksikön henkilöstö ja minkä tiedekunnan opiskelijat ovat aktiivisimpia?

PYÖRÄILE AAMUPUUROLLE 7.5.2019

4.-12.5. vietetään Jyväskylän pyöräilyviikkoa, jonka suojelijana on rehtori Keijo Hämäläinen. Yliopiston opiskelija- ja henkilökunta on tervetullut 7.5. klo 8-9.30 aamupuurolle Ruusupuiston Uno-ravintolaan. Aamupuuro on tarjolla ilmaiseksi kaikille niille, jotka saapuvat paikalle pyörällä pyöräilykypärää käyttäen. Näytä kassalla kypäräsi, ota puurolautanen ja liity muiden pyöräilijöiden joukkoon.

KILOMETRIKISA 1.5-22.9.2019

Valtakunnallinen kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

HENKILÖSTÖ

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston henkilöstön Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JYU2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/. Jos olet ollut jo aiemmin mukana Jyväskylän yliopiston joukkueessa, voit käyttää aiempaa tunnustasi (käyttäjätunnus ja salasana), uutta ei tarvitse keksiä. Jyväskylän yliopiston henkilökunnan joukkueen kapteenina toimii liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino.

OPISKELIJAT

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan - JYY Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JYY2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/.  Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden joukkueen kapteenina toimii Nella Heikinmäki.

 

ACADEMIC BICYCLE CHALLENGE SYYSKUUSSA

Jyväskylän yliopisto on päättänyt vastata Saksasta tulleeseen haasteeseen Academic Bicycle Challenge ja lähtee mukaan kisaan syyskuussa.

Lisätietoa on tulossa.

 

EduFutura hyvinvointipäivä henkilöstölle 16.5.2019

 

EduFutura-hyvinvointipäivä 16.5.2019 – ilmoittautuminen alkaa!

Henkilöstön EduFutura-hyvinvointipäivää vietetään Seminaarinmäen kampuksella torstaina 16.5.2019 klo 12.30-16.00. Kaikkien EduFutura-oppilaitosten henkilökunta on tervetullut osallistumaan tapahtumaan omalla työajallaan. Ilmoittaudu 13.5.2019 klo 10 mennessä EduFuturan verkkosivujen kautta: https://www.edufutura.fi/hyvinvointi

Aikataulu Liikuntaosio 1 klo 12:30 – 13:30 (pisteitä eri puolella kampusta) Liikuntaosio 2 klo 13:45 – 14:45 (pisteitä eri puolella kampusta) Välipala ja luento Ruusupuistossa klo 15:00-16:00 (tulethan kävellen) Infopiste Liikunnalla (Rakennus L)

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan hyvinvoinnista ja liikunnan riemusta!