Finlandia Marathon

Finlandia Marathon juostaan 13.-14.9.2019. Yliopiston henkilökunnalla on mahdollisuus  osallistua tapahtumaan yliopiston joukkueessa ryhmähinnoin ilmoittautumalla maratonille yliopiston kautta 31.8. asti. Välitämme ilmoittautumistiedot järjestäjille toukokuun lopussa ja syyskuun alussa päätyttyä.

Finlandia Marathonin ryhmäalennushinnat ovat seuraavat.

31.5. klo 13 asti31.8. klo 13  asti
Maraton 42 € 52 €
Puolimaraton 37 € 47 €
Valon Kymppi 27 € 32 €
Finlandia Kävely 16 € 21 €

Pyöräily

Pyöräilyn kilometrikisa

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston tammikuussa startanneeseen Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JYU2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/. Jos olet ollut jo aiemmin mukana Jyväskylän yliopiston joukkueessa, voit käyttää aiempaa tunnustasi (käyttäjätunnus ja salasana), uutta ei tarvitse keksiä.

Jyväskylän yliopiston joukkueen kapteenina toimii liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino.

Kisa on valtakunnallinen ja siitä löytyy lisää tietoa sivulta: https://www.kilometrikisa.fi/

Suunnistuksen firmaliiga

Yliopiston joukkue on ollut vuosittain mukana Suunta Jyväskylän järjestämässä suunnistuksen firmaliigassa. Kaudella 2019 firmaliigan osakilpailut ovat:

AikaPaikka
16.5. Härkösuo - Ladun maja
23.5. Kangasvuori - Hiihtomaa
30.5. Kinkoriutta
2.8. Touruvuori
8.8. Vaajakoski - Väärämäki
16.8. Tasanenkangas

Ilmoittaudu yliopiston joukkueeseen järjestäjien www-sivulla http://www.suuntajyvaskyla.fi/kunto/firmaliiga/ilmoittaudu.


Firmaliigan osakilpailut ovat yliopiston henkilökuntaan kuuluville ilmaisia karttamaksun osalta, mutta emit täytyy hankkia tai lainata itse.