Pyöräily

Pyöräilyn kilometrikisa

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Kilometrikisan on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Voit liittyä mukaan Jyväskylän yliopiston tammikuussa startanneeseen Kilometrikisa-joukkueeseen osallistumiskoodilla JY2019 osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/. Jos olet ollut jo aiemmin mukana Jyväskylän yliopiston joukkueessa, voit käyttää aiempaa tunnustasi (käyttäjätunnus ja salasana), uutta ei tarvitse keksiä.

Jyväskylän yliopiston joukkueen kapteenina toimii liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino.

Kisa on valtakunnallinen ja siitä löytyy lisää tietoa sivulta: https://www.kilometrikisa.fi/

Jyväskylän seudun pyöräilyviikko ja yliopiston aamupuuro

Jyväskylän seudun pyöräilyviikkoa  vietetään toukokuussa. Yliopiston väelle (sekä henkilökunnalle että opiskelijoille) on tarjolla ilmainen aamupuuro Ravintola Unossa myöhemmin ilmoitettavana päivänä. Ilmaisen aamupuuron saa näyttämällä pyöräilykypärää. Tule aloittamaan pyöräilykautesi viimeistään täällä!