Henkilöstöliikunta

 

Henkilöstöliikunta


Jyväskylän yliopiston henkilökunnan jäsenenä voit käyttää viikossa kaksi tuntia työajasta liikuntaan. Yliopisto tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia liikkumismahdollisuuksia. Henkilökunnalla on mahdollisuus ostaa korkeakoululiikunnan liikuntatarra. Liikuntatarralla käytössä ovat korkeakoululiikunnan monipuoliset palvelut, kuten ryhmäliikunta- ja palloiluvorot, kuntosalit ja online palvelut.

Ryhmäliikunta

Jyväskylän kaupungin ja yliopiston johtoryhmän linjauksen mukaisesti fyysiset tunnit (ryhmäliikunta ja palloilu) ovat tauolla koronavirustilanteesta johtuen. Henkilöstö voi osallistua korkeakoululiikunnan livestream tunneille liikuntatarralla. Lisätietoa

Taukoliikunta

Eri puolilla kampusta järjestettävä taukoliikunta on tauolla korontailanteen vuoksi. Voit tauottaa työtäsi Break Pro -taukoliikuntaohjelman avulla. Lisätietoja: https://uno.jyu.fi/fi/yhteisomme/hyvinvoiva-yhteiso/taukoliikunta/taukoliikunta

Kuntosalit ja uinti

Henkilökunnan käytössä ovat lisäksi kuntosalit:

HUOM! Poikkeuksia aukioloissa vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi.

  • Agoran kuntosali (A105)

Kuntosali sijaitsee auditorio 1:n alla olevassa pommisuojassa. Kuntosalia hallinnoi tilapalvelut, joka on laatinut kuntosalin käyttösäännöt.

  • Liikunnan kuntosali

Katso lisätietoja Kuntosalit ja uinti -sivulta.

  • Monitoimitalon ja Rentukan kuntosalit

Katso lisätietoja Kuntosalit ja uinti -sivulta.

  • Normaalikoulun lukion kuntosali (Yliopistonkatu 1, ovi E2)

Kuntosali on suljettu toistaiseksi muulta toiminnalta paitsi opetuskäytöltä vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi.

  • Uinti

Lue lisää uinnista täältä

Pyöräilyn kilometrikisa

Jyväskylän yliopiston henkilökunnalle on oma joukkue valtakunnallisessa pyöräilyn kilometrikisassa. Kisa-aika on 1.5.-22.9.2021. Tässä on mukava tapa seurata omaa liikuntaharrastustaan ja kuinka paljon sitä tuleekaan poljeskeltua kesän aikana. Kisaan ovat tervetulleita myös sähköpyöräilijät! Jos et halua merkitä kilometrejä, niin mahdollista on myös kirjata poljetut minuutit (minuuttikisa). 

Jyväskylän yliopiston joukkueeseen voit liittyä osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/ , osallistumiskoodi on JYUkesä21.

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä tai tarvitset ohjeita, lue ensin tämä: http://www.kilometrikisa.fi/faq/