Kevään kurssit ja tapahtumat on julkaistu

uMoven keväässä on tarjolla tuttuja suosikkikursseja, talvisia lajeja ja toivottuja tapahtumia. Tutustu alta runsaaseen tarjontaan ja valitse omat suosikkisi! Ilmoittautuminen kursseille alkaa keskiviikkona 3.1. klo 12. Tsekkaa myös lopusta talven mahtavimmat tapahtumat sekä edut ja alennukset jäsenillemme.

 

Padel ja paritanssit nyt myös jatkokursseina

Keväällä padel ja paribachata ja parisalsa toteutetaan ensimmäistä kertaa myös jatkotason kursseina. Voit siis aloittaa tammikuussa lajien alkeet ja jatkaa suoraan jatkokurssille. Tai jos lajien perusteet ovat sinulle jo tuttuja, voit ilmoittautua suoraan jatkokurssille. Padelista on tarjolla myös yliopiston ja ammattikorkeakoulun henkilöstölle oma alkeiskurssi.

Tutustu padeliin ja paritansseihin ->

Hio tekniikkaa laduilla ja rinteessä

Viime kaudelta suositut hiihdon tekniikka kurssit perinteiselle ja vapaalle tyylille sekä parkkilaskun ABC-kurssit lumilautailijoille ja laskettelijoille saavat jatkoa myös tällä kaudella. Näillä intensiivikursseilla pääset hiomaan tekniikkaa ja taitoja kevätladuille ja -laskuille!

Tutustu hiihdon ja parkkilaskun kursseihin ->

Kestosuosikit tarjonnassa myös keväällä 2024

Monta kautta kurssitarjonnassamme olleet ja edelleen suositut Crossfitin peruskurssi, Pilatesta harrastaneille, Tankotanssin startti sekä henkilöstölle suunnattu Joogaa kehon ja mielen hyvinvointiin jatkuvat  myös keväällä. Näitä toivotaan aina ja näitä on ilo järjestää!

Tutustu uMoven kestosuosikkeihin ->   

uMove x Semma Laskiaisrieha tulee taas 13.2.!

Viime kaudella ensimmäistä kertaa järjestetty Laskiaisrieha lunasti paikkansa talvitapahtumien joukossa ja se järjestetään tänä vuonna entistä isommin! Luvassa on Riemun kanssa yhteistyössä Snow Volley -turnaus ja uutuutena JJK:n lumifutisturnaus. Tarjolla on maksutta spikeballia, pulkkalainausta, ja tietysti mahtava turnausmeininki. Semman pisteeltä voi ostaa turnausevästä: laskiaispullia, snackeja, kuumaa juomaa.. Tästä ei talvipäivä parane!

Katso tapahtuman lisätiedot ->

Kevään muut tapahtumat ja edut ja alennukset

Tammikuu alkaa ryhmäliikunnan ja palloilun Avointen ovien viikolla 8.-12.1. Tervetuloa tutustumaan ilmaiseksi. 

Tammi-helmikuussa Laajis tarjoaa uMoven jäsenille huikean alennuksen hisslipusta ja välinevuokrasta joka tiistai aikavälillä 9.1.-13.2.2024! Alennus: Hissilippu (3h) 19€ + välinevuokra (ei twintip) 19€. Tämä etuus kannattaa hydöyntää!

Helmikuussa jatkuu uMoven maksuttomat äänimaljarentoutukset jäsenille. Tule hengähtämään kiireisen päivän keskellä ihanaan äänimaljarentoutukseen.

Maaliskuussa uMovelle tulee jotain uuttaa ja erilaista, kun saamme Jyväskylään Ropeen hyppynaruworkshopin. Kahden tunnin workshopissa pääset oppimaan rytmillisen ja tanssillisen hyppynaruilun tekniikkaa ja koreografiaa.

Tutustu tapahtumiin ja etuihin ja alennuksiin ->

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,