Uudeksi koordinaattoriksi Petteri Huikko

Korkeakoululiikunnan uudeksi palloilujen ja opintoihin liittyvän liikuntakurssin koordinaattoriksi on valittu liikunnanohjaaja (AMK) Petteri Huikko. Hän vahvistaa korkeakoululiikunnan tiimiä tuoden osaamista palloilulajituntemuksen ja tapahtumatuottamisen osalta. Petteri aloittaa tehtävässään 1.6.

Kuva: Touho Häkkinen
Petterillä on koordinaattorin tehtävään hyvin soveltuva koulutus sekä erityisen monipuolisesti liikunta-alan koordinoinnin työkokemusta. Hänellä on taidokkaat viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä laajaa tuntemusta liikunta-alalta seuratyöstä, valmennuksesta ja koordinnoinnin tehtävistä. Tehtävässä painotettiin erityisesti palloilulajien tuntemusta ja Petterin aktiivinen pelitausta salibandyssä sekä tuore liikunnanohjaajan koulutus vahvistavat tätä osaamista. Lisäksi erityisvahvuutena on viestinnälliset ja tietotekniset taidot: Petterin kokemus sosiaalisen median kanavista sekä monipuolisesti ohjelmistojen käytöstä ovat eduksi työtehtävässä. 

 

Tervetuloa tiimiin Petteri!

Korkeakoululiikunnan nelihenkiseen tiimiin kuuluu tiiminvetäjä-liikuntasuunnittelija Henna Törmänen, ryhmäliikunnan koordinaattori Kirsi Hartikainen, palloilun ja opintoihin liittyvän liikuntakurssin koordinaattori Petteri Huikko ja tapahtumakoordinaattori Sara Turunen.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,