Uusi työntekijä aloittaa!


Korkeakoululiikunnan tiimi vahvistuu. Korkeakoululiikunnan uudeksi projektisihteeriksi valittiin lähes 50 hakijan joukosta Iida-Lotta Juura. Valinnassa painotettiin ensisijaisesti viestintä- ja it-osaamista ja toissijaisesti liikunta- ja hyvinvointialan osaamista. Iida-Lotan vahva kokemus viestinnästä, yliopiston tuntemus ja liikunta-alan koulutus tukivat valintaa. 

Tässä Iida-Lotan terveisiä työnaloituksesta.

Liikunta ja hyvinvointi ovat näytelleet elämässäni merkittävää roolia niin kauan kuin muistan. Viimeisten vuosien aikana olen saanut perehtyä liikuntaan ja hyvinvointiin myös koulutukseni kautta. Monille Korkeakoululiikunnan parissa toimiville olenkin tuttu kasvo Liikunnan käytäviltä. Yhteensä seitsemän Liikunnalla vietetyn vuoden jälkeen koen palaavani kotiin aina kun astun sisään Liikunta -rakennuksen ovista. Nyt tosin ovista sisään astuu Jyväskylän Yliopiston työntekijä eikä enää opiskelija.

Aloitin marraskuun alussa työt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa, Korkeakoululiikunnan projektisihteerinä. Jatkossa pääsen siis edistämään itselleni tärkeitä arvoja, kuten terveyttä ja hyvinvointia, myös työssäni.

Odotan innolla, mitä työni tuo tullessaan! Jyväskylän Yliopiston ja Korkeakoululiikunnan mukaansatempaava ja yhteisöllinen tunnelma ovat ainakin tehneet työnaloituksesta helppoa ja mutkatonta. Uskon vahvasti, että yhteisöllisyys ja myönteinen asenne näkyvät myös ulospäin ja välittyvät Korkeakoululiikunnan tarjoamien palvelujen kautta myös käyttäjille.

Liikunnan tarjoamat elämykset ja onnistumiskokemukset ovat meistä jokaisen oikeus. Siksi onkin hienoa päästä tarjoamaan näitä kokemuksia monipuolisen ja kattavan palvelukokonaisuutemme kautta niin Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja HUMAK:in korkeakouluopiskelijoille kuin henkilökunnallekin.

Yhteisiä hetkiä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa odotellen!

Iida-Lotta

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,