Yogobe

Mikä Yogobe?

Yogobe on onlinepalvelu, jonka avulla voit treenata ja joogata missä ja milloin vain. Yogobe tarjoaa laajalla videokirjastollaan monenlaisia mahdollisuuksia joogaamiseen, hengitysharjoituksiin, pilatekseen, treeniin ja hyvinvointiluentoihin. Voit valita aina muutaman minuutin hengähdyshetkistä yli tunnin kestäviin harjoituksiin. Yogobesta löytyy niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin sopivia videoita neljällä eri kielellä: suomi, englanti, norja ja ruotsi.

Mitä maksaa?

Saat Yogoben käyttöösi liikuntatarramaksulla. Yogoben vuoden jäsenyyden normaalihinta on 199€. Me tarjoamme sen nyt sinulle liikuntatarralla, jolla pääset myös käyttämään muita palveluitamme. Yogobe kuuluu kaikkiin liikuntatarroihin ja se on voimassa elokuusta 2019 elokuuhun 2020.
Keväällä 2020 Yogoben käyttöoikeus sisältyy myös kevään liikuntakurssien maksuihin.

Miten otan Yogoben käyttöön?

Osta ensin korkeakoululiikunnan liikuntatarra, jonka jälkeen lähetä sähköpostiviesti otsikolla "yogobe" osoitteeseen korkeakoululiikunta@jyu.fi. Saat paluupostissa ohjeet palvelun käyttöön sekä henkilökohtaisen aktivointikoodin, jonka avulla pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa www.yogobe.com. Käsittelemme pyyntöjä arkena noin klo 8-16 välillä (lukuunottamatta lomakuukauttamme heinäkuuta). Jos olet suorittanut maksun muutoin kuin verkkopalvelussa, lisääthän liitteeksi kuvan liikuntatarrastasi tai kuitin tositteesta.

Tarjoamme Yogobe -palvelun lisäksi kaikille keväällä 2020 kurssin ostaneille. Palvelun saa käyttöön yllämainituilla ohjeilla. Ilmoita viestisi yhteydessä kurssin nimi, jolle olet osallistunut kevään 2020 aikana. Yogobe -palvelu ei kuulu osaksi opintoihin liittyvää liikuntakurssia, vaan maksullisia kursseja.

Esimerkkejä Yogoben tarjonnasta:

Sweat Party: Brick House Core, 5 min
Sweaty workout with 1 minute per exercise
Poista jännitystiloja, 10 min
Poista kehon jännityksiä tennispalloilla ihanasti hieroen
Lazy morning shake, 20 min
Tämän harjoituksen avulla herättelet hitaasti kehoasi
Breathing pause - pranayama, 15 min
Pranayama pause for those days when you are gasping for air

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, voit olla yhteydessä korkeakoululiikunnan voit laittaa kysymykset osoitteeseen: korkeakoululiikunta@jyu.fi