Liikuntakurssit

Lumilautailun parkkilaskun ABC - uusi kurssi!

Tällä kahden kerran intensiivikurssilla saat perustaitoja rinteessä laskemisen tekniikoihin ja parkkilaskuun. Luvassa on rinnejibbailua sekä jokaisen tasolle sopivien reilien ja hyppyreiden harjoittelua lumilaudalla. Voit osallistua kurssille, jos olet laskenut rinteessä ja sinulla on perustaidot rinnelaskusta. Aiempaa parkkilaskukokemusta ei tarvita mutta siitä ei ole haittaa, sillä harjoittelemme jokaisen taitotasolle sopivia temppuja.
Kurssille osallistuville Laajis tarjoaa hissiliput 19€ ja välineet 19€ per kerta jollei sinulla ole lippua/välineitä. Jos tarvitset hissilipun tai välineen, laitathan siitä viestin viikkoa ennen kurssia ennen os. korkeakoululiikunta@jyu.fi.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Maanantait 6.3. ja 13.3.14-16Laajis

Hinta 19€
Opettaja 
Arto Koponen, LitM
Maksimiosallistujamäärä
9
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Laskettelun parkkilaskun ABC - uusi kurssi!

Tällä kahden kerran intensiivikurssilla saat perustaitoja rinteessä laskemisen tekniikoihin ja parkkilaskuun. Luvassa on rinnejibbailua sekä jokaisen tasolle sopivien reilien ja hyppyreiden harjoittelua suksilla. Voit osallistua kurssille, jos olet laskenut rinteessä ja sinulla on perustaidot rinnelaskusta. Aiempaa parkkilaskukokemusta ei tarvita mutta siitä ei ole haittaa, sillä harjoittelemme jokaisen taitotasolle sopivia temppuja. Kurssille osallistuville Laajis tarjoaa hissiliput 19€ ja välineet 19€ per kerta jollei sinulla ole hissilippua/välineitä. Jos tarvitset hissilipun tai välineen, laitathan siitä viestin viikkoa ennen kurssia os. korkeakoululiikunta@jyu.fi.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Maanantait 6.3. ja 13.3.14-16Laajis

Hinta 19€
Opettaja
Petri Laaksonen
Maksimiosallistujamäärä
9
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Parisalsa jatko - uusi kurssi!

Parisalsan alkeis- ja peruskurssin jatkokurssi. Tällä neljän kerran kurssilla jatkamme syksyn parisalsakurssin pohjalta. Kurssi sopii erinomaisesti myös sinulle, joka tunnet salsan perusaskeleet ja muutaman peruskuvion. Kurssilla syvennetään kuubalaisen salsan vientitekniikkaa, rytmiä, vartalonkäyttöä sekä tietysti vapaata tanssimista. Kurssin ohjaajilla Antti Kauppisella ja Johanna Honkosella on pitkä tanssikokemus, aina lavatansseista ja tanssikursseista salsabileisiin asti. Tule mukaan kanssamme rentoon ja iloiseen lattaritunnelmaan!

Ilmoittautuminen parin kanssa: Kurssille voi ilmoittautua oman parin kanssa, joka voi olla myös korkeakouluyhteisön ulkopuolinen. Ilmoittautuessasi parin kanssa, maksathan molempien kurssimaksun. Valitse ensin parin kanssa ilmoittautuminen ja kohdasta "Lisää osallistuja" syötä parisi tiedot ja maksu.

Ilmoittautuminen viejänä/seuraajana: Kurssille voi ilmoittautua myös ilman paria. Kurssille on oma kiintiö seuraajille ja oma kiintiö viejille, jotta kaikille löytyy kurssilla tanssipari. Valitse siis joko viejän tai seuraajan rooli ilmoittautuessasi.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 8.3.-29.3.18.15-19.30Ryhtilä

Hinta 25€ per henkilö
Opettajat 
Antti Kauppinen ja Johanna Honkonen

Maksimiosallistujamäärä on 30
Ilmoittautuminen on päättynyt.

uMove x Jyväskylän Pilates Studio Tutustu laitepilatekseen STAFF - uusi kurssi!

Tervetuloa kokeilemaan monipuolisesti vahvistavaa, huoltavaa ja inspiroivaa laitepilatesharjoittelua. Tällä neljän kerran tutustumiskurssilla tehdään kokonaisvaltaista kiertoharjoittelua viidellä eri Pilates-laitteella (reformer, cadillac, wunda chair, ladder barrel ja spine corrector) sekä -pienvälineillä. Kurssi sopii kaikille liikehallinnan, ryhdin ja koordinaation kehittämisestä kiinnostuneille. Pilateksen perusteiden hallinnasta on hyötyä, mutta voit osallistua myös ilman Pilates-taustaa. Jyväskylän Pilates Studion huippuohjaajat Merja ja Anu ohjaavat sinut turvallisesti ja innostavasti tutustumaan laitepilatekseen. 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 8.3.-29.3. 17.15-18.30Jyväskylän Pilates Studio

Hinta 55€
Ohjaajat Anu Vainio, pilates-ohjaaja, ft, TtM ja Merja Kalaja, pilates-ohjaaja, LitL, Liikuntapedagogiikan lehtori
Kurssin maksimiosallistujamäärä on 8
Kurssi on suunnattu JYn ja Jamkin työyhteisön jäsenille.
Ilmoittautuminen on päättynyt.

uMove x Fx JiuJitsu Lukkopaini

Tervetuloa Fx Jiu Jitsun brasilialaisen jiu jitsun ja lukkopainin peruskurssille! Brasilialainen jiu jitsu on kamppailu- sekä itsepuolustuslaji, joka perustuu vastustajan maahanvientiin ja maassa käytettäviin lukkoihin, kuristuksiin ja hallintaotteisiin. Peruskurssilla opit maahanvientien ja mattokamppailun perusteet tekniikkaharjoituksissa ja pääset soveltamaan näitä positiopainissa. Laji sopii kaikenlaisille liikkujille ja peruskurssilta on turvallista ja kannustavaa aloittaa lajiin tutustumien. Peruskurssilla harjoitellaan kahdesti viikossa ja kurssi kestää kahdeksan viikkoa.

Paikkana on Fx Jiu Jitsun sali osoitteessa Kirrinpolku 2. Seura pyrkii järjestämään kimppakyytejä Jyväskylän keskustasta. Ilmoitathan kyytitarpeesta/mahdollisuudestasi tarjota kyytiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 18.1.-8.3.19-21Fx Jiu Jitsun sali
Sunnuntaisin 22.1.-5.3.11-12.30Fx Jiu JItsun sali

Hinta 40€
Ohjaajat 
Fx Jiu Jitsun valmentajat

Maksimiosallistujamäärä on 10
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pilates jatko

Haluatko syventää pilates-harjoitteluasi ja harjoitella pilatesta säännöllisesti? Tervetuloa 10 kerran pilates jatko-kurssille. Pilates on Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintamenetelmä. Pilateksen pääasiallisena tavoitteena on parantaa kehon toimintaa etenkin kehotietoisuutta, liikkuvuutta ja lihaskuntoa,jotka ovat edellytyksiä hyvälle kehonhallinnalle. Harjoittelu perustuu kehon keskustan hallintaan ja syvien lihasten käyttöön. Se parantaa ryhtiä, hengitystä, lihastasapainoa ja liikkuvuutta sekä auttaa etenkin selkä-, lonkka-, niska-hartiaseudun ja olkapään ongelmissa. Kurssi soveltuu parhaiten henkilöille, joilla on jo hieman kokemusta pilatesharjoittelusta, mutta myös aloittelijat otetaan huomioon ohjauksessa ja liikevalinnoissa. Kurssi on tauolla viikolla 9.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Tiistaisin 17.1.-28.3.16.15-17.15Norssin alakoulun sali

Hinta 90€
Ohjaaja Merja Kalaja, LitL ja  pilates- ja joogaopettaja
Maksimiosallistujamäärä on 20
Ilmoittautuminen on päättynyt.

uMove Squash STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven squashin STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla pääset tutustumaan squashin maailmaan. Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat, säännöt ja ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä pelaillen sekä oppien. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua lajiin kuutena kertana rennolla asenteella. Kurssin jälkeen voit jatkaa squashin omatoimista harjoittelua esimerkiksi korkeakoululiikunnan vuoroilla! 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Maanantaisin 16.1.-20.2.15.30-17.00Monitoimitalo

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen sekä lainamailan ja -pallot kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja
Timo Annala
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 9.
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 11.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

uMove Lentopallo STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven lentopallon STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla tulet oppimaan ainakin mitä tarkoittaa "hihalyönti" tai "passari". Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat, säännöt ja ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä pelaille sekä oppien. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua lajiin kuutena kertana rennolla asenteella. Kurssin jälkeen voit jatkaa lentopallon omatoimista harjoittelua vaikka samalla tiivillä porukalla esimerkiksi korkeakoululiikunnan STARTTI-vuorolla (26.2. alkaen). 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Tiistaisin 17.1.-21.2.17.00-18.00U2-liikuntahalli

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen ja pallot kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja 
Tomi Kallinen
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 16. 
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 11.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

uMove Sähly STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven sählyn STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla pääset käsiksi sählyn tai virallisemmin salibandyn saloihin. Tule oppimaan pallonkäsittelyä, muita perustekniikoita, sääntöjä sekä tietysti yhdessä pelailemaan rennolla asenteella. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua lajiin kuutena kertana. Kurssin jälkeen voit jatkaa sählyn omatoimista harjoittelua vaikka samalla tiivillä porukalla esimerkiksi korkeakoululiikunnan STARTTI-vuorolla (26.2. alkaen). 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 18.1.-22.2.17.00-18.00U2-liikuntahalli

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen sekä lainamailan ja -pallot kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja
Mikko Rinne
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 20. 
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 11.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

uMove Roundnet STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven Roundnet STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla pääset tutustumaan lajiin nimeltä Roundnet tai tuttavallisemiin Spikeball. Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat, säännöt ja ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä pelaillen sekä oppien. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua tähän suosittuun ja mukaansa tempaavaan lajiin kuutena kertana rennolla asenteella. 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Torstaisin 19.1.-23.2.16.00-17.00U2-liikuntahalli

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen sekä välineet kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja
Arto Koponen
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 12. 
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 12.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

uMove Koripallo STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven koripallon STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla pääset tulet oppimaan ainakin termit "layup" ja Give & go". Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat, syöttöjä, heittoja, sääntöjä, mutta kaikkea pidetään hauskaa yhdessä pelaille sekä oppien. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua lajiin kuutena kertana. Kurssin jälkeen voit jatkaa koripallon omatoimista harjoittelua vaikka samalla tiivillä porukalla esimerkiksi korkeakoululiikunnan STARTTI-vuorolla (26.2. alkaen). 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Torstaisin 19.1.-23.2.18.00-19.00Palloilusali

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen ja pallot kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja
Sini Rasi
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 16. 
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 12.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.