Kurssiohjeet ja maksaminen

Ilmoittautuminen korkeakoululiikunnan kurssille

Yliopistoliikunnan kurssit on tarkoitettu yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. YTHS:n kurssit on tarkoitettu vain opiskelijoille, joilla on YTHS:n palvelujen käyttöoikeus. Kursseille on ilmoittauduttava etukäteen Korppi-järjestelmässä, jonne pääsee suoraan www-sivulta kurssien kohdalta linkin kautta. Ilmoittautuessaan kurssille henkilö sitoutuu korkeakoululiikunnan kurssiehtoihin. Jos kurssilainen ei pääse kurssin ensimmäiselle tapaamiskerralle, on tästä ilmoitettava ajoissa Korkeakoululiikunnan toimistoon tai kurssin ohjaajalle, sillä muuten voi menettää paikkansa varasijalla olevalle. Ilmoittautuessa on tärkeää lukea Korpissa olevat tiedot kurssin hinnasta, kurssipaikasta, vaatetuksesta, poissaolosta ilmoittamisesta jne. Varasijalla olevan tulee seurata jonotustilannetta. Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssimaksu on maksettava, jos perumista ei tapahdu lainkaan tai peruminen tapahtuu alle viisi päivää ennen kurssin alkua ilman pätevää todistusta.

Kurssin maksaminen

Kurssimaksu on maksettava ennen kurssin alkamista sen jälkeen, kun kurssin toteutuminen on varmistunut, eli kurssin minimiosallistujamäärä on täyttynyt. Huomioi, että jos olet varasijalla, maksa kurssimaksu vain jos peruuntumisia tulee ja mahdut kurssille. Kurssimaksu on maksettava myös silloin, kun kurssille ilmoittautunut ei ole perunut osallistumistaan ajoissa. Tosite maksun suorittamisesta näytetään ensimmäisellä harjoituskerralla ohjaajalle - tarkista, että maksussa näkyy nimesi tai lisää nimi kuittiin. Kurssimaksu on mainittu kunkin kurssin kohdalla erikseen sekä Korpissa että kurssin tiedoissa nettisivulla. Kursseille osallistuminen ei edellytä liikuntatarraa.

Kesän kurssimaksut voi maksaa (tenniksen alkeiskurssia lukuunottamatta)

  • Jyväskylän yliopiston Danske Bankin tilille IBAN FI0489199710001078, SWIFT code (BIC) DABAFIHH viitenumero 5924411. Maksun viestikohtaan kirjoitetaan kurssin nimi, mikäli tämä on mahdollista. Tärkeintä on kuitenkin käyttää viitenumeroa.

Syksystä lähtien kurssimaksut maksetaan verkkomaksuna. Saat kurssin verkkomaksulinkin sähköpostiisi sen jälkeen, kun kurssin käynnistyminen on varmistunut.

Osallistumisen peruminen

Jos tulo kurssille peruuntuu, on ilmoittautuminen peruttava Korppi-järjestelmässä. Peruminen on tehtävä Korpissa viisi (5) päivää ennen kurssin alkua valitsemalla "poista ilmoittautumisesi". Jos haluat  perua ilmoittautumisesi myöhemmin kuin viisi päivää ennen kurssin alkua, voit tehdä perumisen vain Yliopistoliikunnan toimistoon hyväksyttävää todistusta (esim. lääkärintodistus) vastaan. Perumisesta on otettava yhteyttä liikuntatoimistoon joko s-postilla osoitteeseen yo-liikunta(at)jyu.fi tai lähettämällä tekstiviesti/soittamalla numeroon 050 4285270 tai 050 0644769.

Myös varasijalla olevan on poistettava ilmoittautumisensa, jos ei halua jonottaa paikkaa. Kurssimaksu on maksettava, jos perumista ei tapahdu tai peruminen tapahtuu alle viisi päivää ennen kurssin alkua ilman pätevää todistusta. Huomaa, että peruminen kurssin ryhmästä ei riitä, vaan peruminen on tehtävä koko kurssilta.

Kurssiin liittyvä tiedotus

Pidä huolta, että Korpissa olevat yhteystietosi (sähköposti ja puhelin) ovat ajantasalla, sillä kurssilaisille lähetetään usein ohjeita Korpin kurssilistojen kautta ja viestit tulevat perille vain jos omat henkilötiedot ovat Korpissa kunnossa.