SyysTanssit

Korealainen pop-tanssi (englanniksi)

22 €, 5 kertaa

ti 18-19 RS alkeet 23.10.-20.11.

Ohjaaja:Jinyoung Choi

K-pop is a modern form of popular music in South Korea, which was influenced by different genres of music around the world (Western pop, rock, jazz, Latin, hip-hop, R&B, electronic dance, folk, classical, etc.) with traditional Korean music at its roots. There are numerous artists and bands in K-pop. With many K-pop artists, choreography and their dance performance is a very important part of their music, to which fans can follow and make covers of. In the course, you will be able to learn fun and easy choreographies of some K-Pop songs. We will only cover the choreography of chorus parts.

Ilmoittautuminen 9.10. alkaen.

 

Nykytanssi

44 €, 10 kertaa

ma 17-18 K 17.9.-26.11. (ei 15.10.)

Ohjaaja: Minna Nerg

Nykytanssi on omapäinen ja määrittelyjä kaihtava tanssimuoto, joka ottaa vaikutteita muista tanssi- ja taidemuodoista mutta myös pyrkii ylittämään niiden rajoja.

Nykytanssin perustason kurssilla tutkiskellaan liikettä ja etsitään omia luontevia tapoja liikkua ja ilmaista. Kurssilla rakennetaan ja seurataan liikesarjoja sekä tehdään tanssitekniikkaharjoituksia. Tekninen taituruus ei kuitenkaan ole edellytys kurssille osallistumiseksi. Tule omana itsenäsi ja etene uteliaasti!

Ilmoittautuminen 3.9. alkaen

 

Tankotanssi

33 €, 3 kertaa

ti 20.15-21.15 Ready Set Pole 25.9.-9.10.

Ohjaajat: Ready Set Polen ohjaajat, info(at)readysetpole.fi / p. +358 40 969 2693

Tankotanssin starttikurssi on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Opit tankotanssin perusteet kertaheitolla: peruspyörähdykset ja pidot. Et tarvitse lajista tai muusta liikunnasta aiempaa kokemusta. Starttikurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa harrastusta. Jokaisella kurssilaisella on tunneillaan oma tanko.

Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja treenimuoto, joka sopii jokaiselle. Laji kehittää etenkin keskivartaloa, käsiä ja vartalonhallintaa. Mitä kauemmin harrastat tankotanssia, sitä enemmän saat voimaa liikkeiden vaikeutuessa. Tankoilu kasvattaa suosiotaan jatkuvasti myös miesten keskuudessa. Lue lajista lisää:   www.readysetpole.fi

Ilmoittautuminen 11.9. alkaen