Kuntosalit ja uinti

AaltoAlvarin kuntosali ja uinti

AaltoAlvarin uinti- ja kuntosalivuorot ovat kesäkauden ajan tauolla (touko-elokuu).

Monitoimitalon kuntosali

Kauden 2023-2024 uMoven jäsenyyttä  ja opiskelija- tai henkilökuntakorttia näyttämällä voit treenata Monitoimitalon eli Monnarin salilla niin paljon kuin haluat.

Ensimmäisellä kerralla asiakas ostaa 8€ maksavan kuntosalirannekkeen, johon ladataan kuntosalin käyttöoikeus lukukaudeksi kerrallaan. Rannekemaksua ei palauteta ja ranneke on voimassa niin kauan kuin jäsenmaksu on voimassa. Ranneke ostetaan Monitoimitalon vahtimestareilta.

ma-su 8:00-22:00

Tarkasta mahdolliset muutokset kaupungin sivuilta.

Rentukan kuntosali

Kauden 2023-2024 uMoven jäsenyyttä ja opiskelija- tai henkilökuntakorttia näyttämällä voit treenata Rentukassa niin paljon kuin haluat.

Avainkortin voi noutaa JYYn Ilokiven keskustoimistolta tai Rentukan infosta. Avainkortti on voimassa saman ajan kuin maksamasi jäsenmaksu. Erääntyneet kortit tulee palauttaa noutopaikkoihin.

ma-su 7:00-23:00

Tarkasta mahdolliset muutokset ja korona-ajan rajoitukset JYYn sivuilta.

Liikunnan kuntosali 

Auki ma-pe 7.30-20.

Kuntosalia voivat käyttää rakennuksen aukioloaikoina kaikki yliopiston opiskelijat ja henkilökunta silloin, kun salissa ei ole varauksia. Liikunnan kuntosalille et siis tarvitse uMoven jäsenyyttä. 

Kuntosalin varaukset näkee joko skannaamalla puhelimella kuntosalin oven vieressä/läheisyydessä olevan qr-koodin tai netistä navi.jyu.fi -sivujen kautta. Valitse kartalta Liikunta (L), kirjoita "hae tilaa" kohtaan kuntosali ja avautuneesta kartasta voit avata salin kalenterin.