Kuntosalit ja uinti

AaltoAlvarin kuntosali ja uinti

Alennetut hinnat ovat voimassa alla olevien aikojen mukaisesti Jyväskylän yliopiston opiskelija- tai henkilökuntakortilla. Muista näyttää kassalla opiskelija- tai henkilökuntakorttia ja kertoa olevasi menossa yliopiston vuorolle. Kuntosalia ja uimahallia voi käyttää muina aikoina kaupungin normaalihinnaston mukaan.

ke sisään 15-17.00 4,80€ sisältää uinnin ja kuntosalin
pe sisään 6-10.00 3,40€ sisältää uinnin, ei kuntosalia
la sisään 10-12.00 ei alennettua hintaa, voimassaolevalla liikuntatarralla veloitukseton

Tarkasta mahdolliset muutokset ja korona-ajan rajoitukset kaupungin sivuilta.

Liikunnan kuntosali (yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle)

Liikunnan kuntosali on auki ma-pe 7.30-20. Salissa voi treenata yhtä aikaa 20 henkilöä. 

Kuntosalin varaukset näkee joko skannaamalla puhelimella kuntosalin oven vieressä/läheisyydessä olevan qr-koodin tai netistä navi.jyu.fi -sivujen kautta. Valitse kartalta Liikunta (L), kirjoita "hae tilaa" kohtaan kuntosali ja avautuneesta kartasta voit avata salin kalenterin. 

Monitoimitalon kuntosali

Monitoimitalon kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin sekä liikuntatarran. Ensimmäisellä kerralla kuntosalikävijä ostaa 8€ maksavan kuntosalirannekkeen, johon ladataan kuntosalin käyttöoikeus lukukaudeksi kerrallaan. Rannekemaksua ei palauteta ja ranneke on voimassa niin kauan kuin liikuntatarramaksu on voimassa. Ranneke ostetaan Monitoimitalon vahtimestareilta.

ma-su 8:00-22:00

Tarkasta mahdolliset muutokset ja korona-ajan rajoitukset kaupungin sivuilta.

Rentukan kuntosali

Rentukan kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin ja liikuntatarran sekä avainkortin. Avainkortin voi noutaa JYYn Ilokiven keskustoimistolta tai Rentukan infosta. Avainkortti on voimassa saman ajan kuin maksamasi liikuntatarramaksu. Erääntyneet kortit tulee palauttaa noutopaikkoihin.

ma-su 7:00-23:00

Tarkasta mahdolliset muutokset ja korona-ajan rajoitukset JYYn sivuilta.