Kuntosalit ja uinti

AaltoAlvarin kuntosali ja uinti

AaltoAlvarin uimahallille ja kuntosalille tarvitset voimassa olevan Jyväskylän yliopiston opiskelija- tai henkilökuntakortin.

ma-pe sisään 6-10 yliopiston opiskelija- ja henkilökuntakortilla 3,4 € Sisältää vain uinnin
ke ja pe sisään 15-17 yliopiston opiskelija- ja henkilökuntakortilla 4,8 € Sisältää kuntosalin ja uinnin
la sisään 10-12 yliopiston opiskelija- ja henkilökuntakortilla 4,8 € Sisältää kuntosalin ja uinnin

Kaupunki määrittelee aukioloajat ja niissä voi olla muutoksia loma-aikoina ja juhlapyhinä. Tarkista mahdolliset AaltoAlvarin kiinnioloajat.

Liikunnan kuntosali

Liikunnan kuntosalille tarvitset yliopiston voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin.

ma-pe 7.30-20 Tarkista L-rakennuksen loma-aikojen aukioloajat: https://www.jyu.fi/fi/yliopistopalvelut/rakennusten-aukioloajat

Salin varaustilanteen näet heinäkuuhun asti Korpista.

Monitoimitalon kuntosali

Monitoimitalon kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin sekä liikuntatarran. Ensimmäisellä kerralla kuntosalikävijä ostaa 7€ maksavan kuntosalirannekkeen, johon ladataan kuntosalin käyttöoikeus lukukaudeksi kerrallaan. Voit siis käydä salilla niin paljon kuin haluat liikuntatarramaksun maksettuasi. Rannekemaksua ei palauteta ja ranneke on voimassa niin kauan kuin liikuntatarramaksu on voimassa. Ranneke ostetaan Monitoimitalon vahtimestareilta.

ma-su 8-22 Tarkasta mahdolliset muutokset  kaupungin sivuilta

Rentukan kuntosali

Rentukan kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin ja liikuntatarran. Ennen kuntosalille menoa käy lunastamassa salin avainkortti Yliopistokauppa Sopista ja 15.5. jälkeen joko Rentukasta tai JYYn toimistosta Ilokivestä. Se on kulkuavaimesi salille. Avainkortti on voimassa saman ajan kuin maksamasi liikuntatarramaksu. Vanhentunut avainkortti tulee palauttaa joko Rentukkaan tai JYYn toimistoon. JYYn keskustoimiston aukioloajat löydät JYYn nettisivuilla: https://jyy.fi/ Poikkeuksista viestitään lähinnä Facebookissa https://www.facebook.com/ylioppilaskuntajyy/

ma-su 7-23 Tarkasta mahdolliset muutokset Rentukan sivuilta https://jyy.fi/rentukka/kuntosali/

Kuntosali sijaitsee osoitteessa Taitoniekantie 9.