Henkilökunnan vakiovuorot lukuvuodelle 2018-19

Henkilökunta voi hakea liikuntasaleihin maksullista tunnin mittaista vakiovuoroa lukuvuodelle 2018-19. Vuorohaku on käynnissä 31.8. saakka. Vuorot alkavat syyskyyn aikana heti kun ne on saatu jaettua. Otamme hakijoihin yhteyttä sähköpostitse kun vuorojako on selvillä. Virallisen vuorohaun jälkeen tulevien hakemuksien käsittelyaika on viikosta muutamaan viikkoon riippuen toimiston työtilanteesta. Tiloissa on myös muuta toimintaa, varaustilanne löytyy täältä:

 

Hinnasto:

Hinnat ilman arvonlisäveroa (1 tunti/viikko):

Hinta /lukuvuosi
vain henkilökuntaa

Hinta /lukuvuosi
myös ulkopuolisia

Hinta /kesä
vain henkilökuntaa

Hinta /kesä
myös ulkopuolisia

Liikunnan palloilu- ja voimistelusali 180 € 270 € 30 € 45 €
U2-sali 145 € 215 € 30 € 45 €
Normaalikoulun lukion sali 180 € 270 € - -
Viveca 60 € 90 € - -
Tenniskenttä ei ei 35 € 45 €
 

Ohjeet vastuuhenkilölle ja vakiovuoron käyttäjille

 • vuoro on voimassa vuoden 2019 toukokuuhun saakka
 • tarkista salin Korppi-kalenterista, onko vuorolla peruutuksia
 • vastuuhenkilölle luovutetaan liikuntasalin avain, jonka voi noutaa palvelupiste Clavisilta. Jos vastuuhenkilöllä on jo sopiva avain, se koodataan U-salia varten. Avainta ei saa luovuttaa toiselle henkilölle. Avain palautetaan samaan paikkaan vuorojen päätyttyä toukokuussa. Avaimen haltija on vastuussa salivuorosta. Mikäli avaimen kanssa on ongelmia, ota yhteys yliopiston avaintenhallintaan Clavisiin: key-support@jyu.fi.
 • jos vuoron vastuuhenkilö muuttuu kauden aikana, on siitä ilmoitettava yliopistoliikunnan toimistoon ja avain on palautettava Clavisiin.  Uusi vastuuhenkilö hakee vastaavan avaimen omalle nimelleen.
 • vastuuhenkilö huolehtii siitä, että vuoron kävijämäärä merkataan U2-salin alakerran ilmoitustaululla olevaan listaan. Seuraavalla kerralla vuoroja jaettaessa on kävijämäärillä ja käytön säännöllisyydellä merkitystä.
 • liikuntasalissa ei saa käyttää sellaisia mustapohjaisia kenkiä, joista lähtee jälkiä (ulkokenkien käyttö on tämän vuoksi kiellettyä)
 • vastuuhenkilö huolehtii siitä, että sali jää vuoron jälkeen siistiin kuntoon ja ikkunat kiinni. Maalit ja penkit laitetaan paikoilleen, paikat selviävät seinillä olevista kylteistä ja kuvista.
 • salin on oltava tyhjä seuraavalle käyttäjälle heti vuoron päätyttyä (eli tavarat on vietävä ajoissa pois eikä saliin saa jäädä pukeutumaan)
 • ulko-ovien pitäminen auki vuoron aikana on ehdottomasti kielletty. Myöhässä tulevat voivat soittaa ulko-oven vieressä olevaa ovikelloa, jonka ääni kuuluu sekä pukuhuoneisiin että saliin. U-rakennuksissa on tapahtunut varkauksia. Vastaavien tapausten ehkäisemiseksi ulko-oven väliin ei saa jättää mitään ja arvoesineet kannattaa ottaa mukaan saliin. Ulko-oven auki jättämisestä seuraa välittömästi vuoron menetys. Varmista lähtiessäsi, että kaikki ulko-ovet ovat varmasti kiinni.
 • väärinkäytökset johtavat vuoron menettämiseen.
 • saliin, välineisiin ja vuoroon liittyvistä ongelmista on oltava yhteydessä liikuntatoimistoon