Henkilökunnan kesävuorot 2019

Tenniskentän, kampuksen urheilukentän tai liikuntasalien sisävuoroja voi hakea kesäkaudeksi 6.5. klo 9 asti. Vuorot alkavat toukokuun aikana heti kun ne on saatu jaettua. Otamme hakijoihin yhteyttä sähköpostitse, kun vuorojako on saatu tehtyä. Virallisen vuorohaun jälkeen tulevien hakemuksien käsittelyaika on viikosta muutamaan viikkoon riippuen toimiston työtilanteesta.

 

Tennisvuorot ulkopelikentällä

Seminaarinmäen kampuksen alueella on käytettävissä kaksi ulkotenniskenttää, joista toisen kentän vuoroja jaetaan vakiovuoroiksi ja toisen kentän vuoroja voi varata Liikunta-rakennuksen virastomestaripisteestä 1 vuoro/vko. Puhelin- tai sähköpostivarauksia ei oteta vastaan. Vakiovuoron kausi on toukokuusta elokuun loppuun. Yksittäiset vuorovaraukset ovat maksuttomia mutta vakiovuorot maksullisia. 

-> Hae vakiovuoroa tenniskentälle


Kampuksen urheilukentän vuorot

Seminaarinmäen kampuksella on käytettävissä urheilukenttä, jossa voi pelata mm. jalkapalloa ja pesäpalloa. Vakiovuoron kausi on toukokuusta elokuun loppuun. Vuorot ovat maksuttomia.

-> Hae vakiovuoroa kampuksen urheilukentälle

 

Sisävuorot

Henkilökunta voi hakea liikuntasaleihin maksullista tunnin mittaista vakiovuoroa.  Tiloissa on myös muuta toimintaa, joten katsothan Korpista ennen toiveesi jättämistä, onko haluamasi aika vapaana: U2, Liikunnan palloilusali eli PS ja Liikunnan voimistelusali eli VS
 

-> Hae vakiovuoroa liikuntasaliin

 

Hinnasto:

Hinnat ilman arvonlisäveroa (1 tunti/viikko):

Hinta /kesä
vain henkilökuntaa

Hinta /kesä
myös ulkopuolisia

Liikunnan palloilu- ja voimistelusali 30 € 45 €
U2-sali 30 € 45 €
Tenniskenttä 35 € 45 €
 

Ohjeet vastuuhenkilölle ja vakiovuoron käyttäjille

 • vuoro on voimassa vuoden 2019 syyskuun loppuun saakka
 • tarkistathan itse tilan Korppi-kalenterista (ja elokuusta lähtien KOVS-järjestelmästä), onko vuorolla peruutuksia, emme muistuttele peruutuksista erikseen
 • vastuuhenkilön sähköavain koodataan niin, että hän pääsee liikuntatilaan. Tarvittaessa tilaan saa sähköavaimen palvelupiste Clavisilta. Avain palautetaan samaan paikkaan vuorojen päätyttyä. Avaimen haltija on vastuussa salivuorosta. Mikäli avaimen kanssa on ongelmia, ota yhteys yliopiston avaintenhallintaan Clavisiin: key-support@jyu.fi.
 • tenniskentille ja kampuksen kentälle pääsee ilman avainta
 • jos vuoron vastuuhenkilö muuttuu kauden aikana, on siitä ilmoitettava korkeakoululiikunnan toimistoon ja avain on palautettava Clavisiin.  Uusi vastuuhenkilö hakee vastaavan avaimen omalle nimelleen.
 • liikuntasalissa ei saa käyttää sellaisia mustapohjaisia kenkiä, joista lähtee jälkiä (ulkokenkien käyttö on tämän vuoksi kiellettyä)
 • vastuuhenkilö huolehtii siitä, että sali jää vuoron jälkeen siistiin kuntoon ja ikkunat kiinni. Maalit ja penkit laitetaan paikoilleen.
 • salin on oltava tyhjä seuraavalle käyttäjälle heti vuoron päätyttyä (eli tavarat on vietävä ajoissa pois eikä saliin saa jäädä pukeutumaan)
 • ulko-ovien pitäminen auki vuoron aikana on ehdottomasti kielletty. Ulko-oven auki jättämisestä seuraa välittömästi vuoron menetys. 
 • väärinkäytökset johtavat vuoron menettämiseen.
 • saliin, välineisiin ja vuoroon liittyvistä ongelmista on oltava yhteydessä liikuntatoimistoon