Opiskelijoiden kesävuorot 2019

Tenniskentän tai kampuksen kentän vuoroa voi hakea kesäkaudeksi 6.5. klo 9 asti. Vuorot alkavat toukokuun aikana heti kun ne on saatu jaettua. Otamme hakijoihin yhteyttä sähköpostitse, kun vuorojako on saatu tehtyä. Virallisen vuorohaun jälkeen tulevien hakemuksien käsittelyaika on viikosta muutamaan viikkoon riippuen toimiston työtilanteesta.

Tennisvuorot ulkopelikentällä

Seminaarinmäen kampuksen alueella on käytettävissä kaksi ulkotenniskenttää, joista toisen kentän vuoroja jaetaan vakiovuoroiksi ja toisen kentän vuoroja voi varata Liikunta-rakennuksen virastomestaripisteestä 1vuoro/vko. Puhelin- tai sähköpostivarauksia ei oteta vastaan. Vakiovuoron kausi on toukokuusta elokuun loppuun. Yksittäiset vuorovaraukset ovat maksuttomia mutta vakiovuorot maksullisia. 

Kesän 2019 vakiovuoron hinta on 35 euroa, mikäli kaikki pelaajat ovat yliopistolta ja 45 euroa, mikäli mukana on myös ulkopuolisia.

-> Hae vakiovuoroa tenniskentälle

 

Kampuksen urheilukentän vuorot

Seminaarinmäen kampuksella on käytettävissä urheilukenttä, jossa voi pelata mm. jalkapalloa ja pesäpalloa. Vakiovuoron kausi on toukokuusta elokuun loppuun. Kampuksen kentän vuorot ovat maksuttomia.

-> Hae vakiovuoroa Kampuksen urheilukentälle

 

Sisävuorot

Opiskelijat voivat hakea salivuoroja vain kevät- ja syyslukukausiksi.