Opiskelijoiden kesävuorot 2019

Tenniskentän, kampuksen urheilukentän tai liikuntasalin sisävuoroa voi hakea kesäkaudeksi 6.5. klo 9 asti. Vuorot alkavat toukokuun aikana heti kun ne on saatu jaettua. Otamme hakijoihin yhteyttä sähköpostitse, kun vuorojako on saatu tehtyä. Virallisen vuorohaun jälkeen tulevien hakemuksien käsittelyaika on viikosta muutamaan viikkoon riippuen toimiston työtilanteesta.

Tennisvuorot ulkopelikentällä

Seminaarinmäen kampuksen alueella on käytettävissä kaksi ulkotenniskenttää, joista toisen kentän vuoroja jaetaan vakiovuoroiksi ja toisen kentän vuoroja voi varata aina viikoksi kerrallaan Liikunta-rakennuksen virastomestaripisteestä - puhelin- tai sähköpostivarauksia ei oteta vastaan. Vakiovuoron kausi on toukokuusta syyskuun loppuun. Yksittäiset vuorovaraukset ovat maksuttomia mutta vakiovuorot maksullisia. 

Kesän 2019 vakiovuoron hinta on 35 euroa, mikäli kaikki pelaajat ovat yliopistolta ja 45 euroa, mikäli mukana on myös ulkopuolisia.

-> Hae vakiovuoroa tenniskentälle


Kampuksen urheilukentän vuorot

Seminaarinmäen kampuksella on käytettävissä urheilukenttä, jossa voi pelata mm. jalkapalloa ja pesäpalloa. Henkilökunta voi hakea  maksutonta vakiovuoroa.  Vakiovuoron kausi on toukokuusta syyskuun loppuun.

-> Hae vakiovuoroa Kampuksen urheilukentälle

 

Sisävuorot

Opiskelijat voivat hakea salivuoroja vain kevät- ja syyslukukausiksi.