Haettavat liikuntavuorot

Kampuksen tenniskenttien varaus kesällä 2020

 

Opiskelijoilla ja henkilokunnalla on mahdollisuus varata yksittäisiä ilmaisia tunnin mittaisia vuoroja kampuksen tenniskentiltä. Vuoroja voi varata itselleen yhden viikossa. Vuorovaraus tehdään verkkoexcelissä ja pääset siihen tästä linkistä. Pyydämme huolellisuutta varatessa, jotta muiden varaukset säilyvät taulukossa. Muista myös käydä poistamassa varauksesi mikäli et pääsekään pelaamaan. Viikot näkyvät eri välilehdillä, joita pääset vaihtamaan taulukon alalaidasta. Huomio myös se, että molemmille kentille on oma lukujärjestyksensä, kentän 2 lukujärjestys löytyy kentän 1 alta.

Varataksesi vuoroa tarvitset yliopiston käyttäjätunnukset ja sinulla tulee olla Office 365 aktivoituna. Jos aktivointi puuttuu, voit tehdä sen yliopiston OMA-palveluissa. Ongelmien ilmetessä, ota yhteyttä HelpJYU-palveluportaaliin.

 HUOM! Kun varauskalenteriin kirjautuu ensimmäisen kerran, niin Microsoft kirjautumisessa on käytettävä sähköpostin pitkää muotoa (esim. nimi.x.nimi@student.jyu.fi). Seuraavassa vaiheessa sinut ohjataan yliopiston kirjautumiseen, jolloin käytössä on yliopistotunnuksen lyhyt muoto ja loppuosana pelkkä @jyu.fi (ei siis @student.jyu.fi).