Haettavat ja varattavat liikuntavuorot

Tenniskenttien varaaminen

Tenniskenttien varaaminen ja vuorojen selaaminen onnistuu tilavarauspalveluiden nettisivujen kautta. Varauskalenteriin pääsee yliopiston käyttäjätunnuksella. Vuorot ovat ilmaisia ja niitä voi varata yhden tunnin vuoron viikossa. Tenniskentät sijaitsevat Liikunta-rakennuksen läheisyydessä. Tennikentät avataan 23.5., josta lähtien vuoroja voi myös varata. Tenniskentät ovat yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan varattavissa.

Tenniskenttien varauksiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä HelpJYU-palveluportaalin kautta

Sisäliikuntavuoroja haettavissa JYYn piirissä toimiville opiskelijajärjestöille

JYY ja yliopiston tilapalvelut tarjoavat JYYn piiriin rekisteröityneille järjestöille mahdollisuuden hakea sisäliikuntavuoroja Vivecan liikuntasalista. Nämä vuorot käynnistyvät viikolla 42 ja jatkuvat huhtikuun loppuun. 

Vuoroja on tarjolla maantaista perjantaihin 17-22 väliselle ajalle. JYYn piirissä toimiva järjestö voi hakea halutessaan liikuntavuoroa oheisella lomakkeella.

Kysymykset voi esittää JYYn jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri Eetu Heiskalle, jasenpalvelusihteeri(at)jyy.fi, +358 50 430 6747.

 

Henkilökunnan ja opiskelijoiden salivuorohaku keväälle 2022

Opiskelijat ja henkilökunta voivat hakea viikoittaista tunnin mittaista salivuoroa keväälle 2022 (tammi-huhtikuu). Vuorot haetaan ja vuoroja hallinnoi yliopiston tilapalvelut. Vuoroja voi hakea keväälle 2022. Vuorohakuun liittyvissä asioissa olethan yhteydessä Tilapalveluihin HelpJYU -palveluportaalin kautta.
HUOM! 
Tämä vuorohaku ei koske JYYn alaisia järjestöjä, jotka ovat hakeneet kevään vuoroja Vivecalle.

Lisätietoja ja hakulomake tilapalveluiden sivuilla.