Henkilökunnan liikuntapäivä

Henkilökunnan perheliikuntapäivään osallistui  25.10.2014 noin 70 perhettä. Mukana oli perheenjäseniä yhteensä n. 200.  Liikuntapäivästä antoi palautetta  n. 30 perhettä.

Selvästi suosituimpia olivat Liikunnan telinesalin peuhula sekä U1-hallissa ollut seikkailurata sekä omatoiminen pallojen kanssa touhuilu . Joogassa, suunnistuksessa, kuntopiirissä sekä tanssimassa kävi 7-20 henkeä.

Telinesalin Peuhulan toiminta oli tuttu viime vuoden tapahtumasta ja moni osasi odottaa sitä. ”Telinesali on lasten suuri hitti. Ei tarvinnut muualle pahemmin mennä. ”

Seikkailurataa kiiteltiin kovasti ja siitä annettiin paljon palautetta. ”Seikkailurata oli todella hienosti järjestetty ja karkkipalkinto radan lopussa kruunasi seikkailun!”

Pallottelemassa oli kiva käydä, mutta saliin kaivattiin maaleja, jotka olivat toki saatavilla salin ulkopuolella heti oven lähellä, mutta tätä ei huomattu. Erään kolmivuotiaan osallistujan mielestä paras asia oli palloilusalin iso punainen pallo, jonka perässä oli kiva kirmata.

Joogasta, circuitista ja tansseista tuli vähän palautetta, koska osallistujiakin oli vähän – osin aikataulusta johtuen.  ”Osallistuimme koko perheen voimin mm. circuit -jumppaan. Jumppa oli tehokas  ja koko perhe nautti siitä. Ehkä olisi voinut mainostaa etukäteen, että tähän jumppaan voi mennä myös lasten kanssa. ”

Välipalatarjoilu sai kiitosta, mutta myös negatiivista palautetta siitä, että tarjoilupöytä oli välillä aika epäsiisti. ” Erityiskiitos välipalasta, se oli mukava yllätys! ”

Moni toivoi, että tällainen päivä olisi useammankin kerran vuodessa. Toivottiin myös sitä, että  ja kaikki järjestelyt olisivat samassa tilassa eli Liikunnalla. Osalle viime vuodesta tunnilla aikaistettu aloitus oli hyvä asia, osalle taas ei.

  • Hienoa, että tällaisia järjestetään!
  • Oli taas mahtava päivä. Niin paljon tekemistä, ettei suinkaan ehdi kaikkea kokeilemaan, mutta ehkä kuitenkin parempi niin ettei liikaa väkeä missään yksittäisessä aktiviteetissä. Voisimme tykätä osallistua useammin kuin kerran vuodessa.
  • Liikuntapäivä oli todella kiva ja hyvin järjestetty!
  • Oli tosi kiva päivä ja mukavia toimintoja! Koko perheen mukaan pääseminen oli tosi hieno asia. Kiitos! Ehkä tiedotuksessa voisi korostaa, että muutkin kuin lapsiperheet voivat tulla, jos halutaan enemmän osallistujia.
  • Erinomainen tilaisuus…Jako kahteen tilaan L & U on haastava pienten lasten liikkumisen ja suojapukurumban kanssa, ja mietinkin olisiko vain L riittänyt?
  • Kiitos mukavasta päivästä. Toivon mukaan, ensi vuonna pidetään uusi päivä! Toiveena olisi ollut kuntosalille ohjaaja jolta olisi voinut kysyä neuvoja.
  • Ihana tapahtuma! Osallistuttiin lasten toimintoihin. Lapset nauttivat.
  • Nautimme perheliikuntapäivästä kovasti ja ainoa harmi oli, ettemme ehtineet osallistua useampiin pisteisiin ja niiden toimintaan. Muuten olimme aamupäivään tosi tyytyväisiä!

Henkilökunnan liikuntapäivä on keväällä 5.3.2015 ja syksyn liikuntapäivää vietetään perheenjäsenten kanssa 24.10.2015

Kiitos kaikille tämän syksyn päivään osallistuneille!

kuuluu seuraaviin kategorioihin: