uMove ja AITOFIT yhteistyöhön – liikuntatiede ja tekoäly valmentajanasi kuntosalilla!

Miltä kuulostaa online-valmennus, jossa yhdistyy liikuntatieteellinen tutkimus ja tekoäly? Meidän mielestämme se kuulosti niin hyvältä, että tartuimme yhteistyöhön, jossa tarjoamme jäsenillemme 30 päivän kokeilun AitoFit-treenisovellukseen. AITOFIT on erityisesti sinulle, joka olet jo jonkin verran käynyt salilla mutta toivot suunnitelmallisuutta ja valmennusta treeneihisi.

AITOFIT treenisovellus tarjoaa kuntosalivalmennusta puhelimessasi

AITOFIT tarjoaa yksilöllisen, tiedepohjaisen ja helppokäyttöisen sovelluksen, joka on mukanasi puhelimessasi päivittäin. Sovellus reagoi arkielämän haasteisiin ja menoihin välittömästi ja muokkaa harjoitteluasi sopivaksi juuri kyseiseen päivään huomioiden unen, stressin tai muun kuormituksen. Löydät appista kymmeniä  erilaisia liikevaihtoehtoja sekä video-ohjeet kunkin liikkeen tekemiseen.

AITOFIT sovelluksen perustajat Tapio Tulenheimo ja Julius Granlund ovat meidän Jyväskylän yliopiston alumneja, ja tässä Tapsan ja Juliuksen terveiset: ”Ollaan kuntosaliharjoitteluun erikoistuneita liikuntabiologian maistereita Jyväskylän yliopistosta ja toimitaan valmentajina sekä kouluttajina alalla. Rakennettiin treenisovellus, joka varmistaa harjoittelun yksilölle sopivaksi, huolehtii riittävän palautumisen sekä paljon muuta! Sovellus esimerkiksi asettaa sarjat, painot, toistot joka treeniin valmiiksi.”

30 päivän ilmainen tutustuminen uMoven asiakkaille

Tarjoamme nyt yhdessä AITOFITin kanssa täysin maksuttoman kokeilujakson meidän jäsenillemme*. Tämä ei sido sinua mihinkään. Halutessasi voit jatkaa tilaustasi kokeilujakson jälkeen 14,90 euron kuukausihinnalla.

Kokeilujakson saat käyttöösi täyttämällä tämän lomakkeen: TILAA AITOFIT KOKEILUJAKSO!

*Jäsenyys = voimassa oleva liikuntatarra.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,