Korkeakoululiikunnalle yhteinen kuntosali, samalla Monitoimitalon sopimus lakkaa

Kortepohjan kuntosali avataan tänä syksynä yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan sekä HUMAKin opiskelijoiden lisäksi JAMKin henkilökunnalle ja opiskelijoille. Korkeakoululiikunta on etsinyt tiloja omaan kuntosaliin mutta sopivia tiloja ei ole vielä löytynyt. Uusia mahdollisia tiloja etsitään parhaillaan ja siihen asti korkeakoululiikunnan asiakkaiden on mahdollista käyttää Kortepohjan O-talossa sijaitsevaa kuntosalia liikuntatarran hinnalla.  Koko vuoden liikuntatarra maksaa 55 euroa ja syyslukukauden 35 euroa. Kortepohjan kuntosalin lisäksi liikuntatarralla voi osallistua ryhmäliikuntatunneilla ja palloiluvuoroille.

Kuntosalille tarvitsee liikuntatarran lisäksi avainkortin, jonka voi noutaa Yliopistokauppa Sopista (os. Seminaarinkatu 15, avoinna ma-pe klo 10-17). Kortin voi hakea, kun liikuntatarramaksu on maksettu. Kuntosaliin pääsee tutustumaan ilmaiseksi Korkeakoululiikunta Workout -päivässä lauantaina 10.9. klo 13–16. Kuntosali on auki päivittäin avainkortilla klo 7-22. 

Aiemmasta Monitoimitalon kuntosaliin liittyvästä sopimuksesta, jolla opiskelijat ovat saaneet liikuntatarralla alennuksia kuntosalin käyttömaksusta luovutaan. Monitoimitalolle pääsee treenaamaan kaupungin hinnaston mukaisesti, jonka voi tarkastaa Jyväskylän kaupungin sivuilta.

Hanki liikuntatarra www.korkeakoululiikunta.fi/fi/liikuntatarramaksu 
Tutustu Korkeakoululiikunnan ryhmäliikuntatunteihin ja palloiluvuoroihin

Kortepohjan kuntosali

Kortepohjan kuntosali
Emännäntie 10, rakennus O 
Kulku sivuovesta 

Aukioloajat:
ma-su klo 7-22

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,