uMovella tapahtuu helmi-maaliskuussa

uMoven loppukevään kurssit ja tapahtumat ovat nyt julkaistu!

Ohjelmassa on:

uMove Tuo Ystävä Tunneille Ystävänpäivänä 14.2.

Tuo ystävä tunneille! Ystävänpäivänä 14.2. voit liikuntatarrallisena kutsua tarrattoman kaverin tunneille pitämään hauskaa. Tehkää vain ilmoittautuminen meidän ilmoittautumisjärjestelmässä molemmille erikseen ja saapukaa tunnille yhdessä.

uMove x Semma Laskiaisrieha Tuomiojärvellä 21.2.

Tule viettämään riehakasta talvipäivää kera maukkaiden herkkujen ja aktiviteettien! Kokoa 3-hengen joukkue ja tule mittelöimään uMoven ensimmäiseen Snow volley-turnaukseen! Voit ilmoittautua joukkueesi kanssa joko kilpasarjaan tai harrastesarjaan. Järjestämme päivän aikana myös laskusessarit lumilautailijoille ja laskijoille! Puuhastelun lomassa maistuu Semman laskiaispulla- ja snackpisteen herkut. Mukana myös pulkanlainauspiste ja lumiroundnet. 

Lumilautailun (täynnä!) ja laskettelun parkkilaskun ABC-kurssit 6.-13.3.

Kahden kerran intensiivikursseilla saat perustaitoja rinteessä laskemisen tekniikoihin ja parkkilaskuun. Luvassa on rinnejibbailua sekä jokaisen tasolle sopivien reilien ja hyppyreiden harjoittelua suksilla. Voit valita ilmoittaudutko suksi- vai lautaryhmään.

Parisalsan jatko-kurssi 8.-29.3.

Kurssilla syvennetään kuubalaisen salsan vientitekniikkaa, rytmiä, vartalonkäyttöä sekä tietysti vapaata tanssimista. Kurssin ohjaajilla Antti Kauppisella ja Johanna Honkosella on pitkä tanssikokemus, aina lavatansseista ja tanssikursseista salsabileisiin asti. Tule mukaan kanssamme rentoon ja iloiseen lattaritunnelmaan! Jatkamme kurssilla viime syksyn alkeiskurssin pohjalta. Vaikket osallistunut syksyn tunneille, kurssi sopii sinulle, joka tunnet salsan perusaskeleet. 

uMove x Pilates Studio Tutustu laitepilatekseen STAFF (täynnä!) 8.-29.3.

Tervetuloa kokeilemaan monipuolisesti vahvistavaa, huoltavaa ja inspiroivaa laitepilatesharjoittelua. Tällä neljän kerran tutustumiskurssilla tehdään kokonaisvaltaista kiertoharjoittelua viidellä eri Pilates-laitteella (reformer, cadillac, wunda chair, ladder barrel ja spine corrector) sekä -pienvälineillä. Kurssi on suunnattu yliopiston ja ammattikorkeakoulun työyhteisön jäsenille.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,