Yogobe

Yogoben jäsenyys on osa korkeakoululiikunnan koko vuoden tarraa 2018-2019

 Mikä Yogobe?

Yogobe on onlinepalvelu, jonka avulla voit treenata ja joogata missä ja milloin vain. Yogobe tarjoaa laajalla videokirjastollaan monenlaisia mahdollisuuksia joogaamiseen, hengitysharjoituksiin, pilatekseen, treeniin ja hyvinvointiluentoihin. Voit valita aina muutaman minuutin hengähdyshetkistä yli tunnin kestäviin harjoituksiin. Yogobesta löytyy niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin sopivia videoita neljällä eri kielellä: suomi, englanti, norja ja ruotsi.

Mitä maksaa?

Saat Yogoben käyttöösi elokuun 2019 loppuun koko vuoden 2018-2019 liikuntatarramaksulla. Yogoben vuoden jäsenyyden hinta on 199€, ja me tarjoamme sen nyt siis sinulle 60€ liikuntatarralla, jolla pääset myös käyttämään muita palveluitamme.

Miten otan Yogoben käyttöön?

Osta ensin korkeakoululiikunnan koko vuoden tarra, jonka jälkeen lähetä sähköpostiviesti otsikolla "yogobe" osoitteeseen korkeakoululiikunta@jyu.fi. Saat paluupostissa ohjeet palvelun käyttöön sekä henkilökohtaisen aktivointikoodin, jonka avulla pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa www.yogobe.com. Käsittelemme pyyntöjä arkena noin klo 8-16 välillä. Jos olet suorittanut maksun muutoin kuin verkkopalvelussa, lisääthän liitteeksi kuvan koko vuoden liikuntatarrastasi tai kuitin tositteesta.

Esimerkkejä Yogoben tarjonnasta:

CORE WORKOUT
Sweat Party: Brick House Core, 5 min
Sweaty workout with 1 minute per exercise
Poista jännitystiloja, 10 min
Poista kehon jännityksiä tennispalloilla ihanasti hieroen
Lazy morning shake, 20 min
Tämän harjoituksen avulla herättelet hitaasti kehoasi
Breathing pause - pranayama, 15 min
Pranayama pause for those days when you are gasping for air

 

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, voit olla yhteydessä korkeakoululiikunnan voit laittaa kysymykset osoitteeseen: korkeakoululiikunta@jyu.fi