Tiimi ja yhteydenotot

Yhteydenotot

Toimipaikat yliopistolla

Keskussairaalantie 4, L-rakennus
Liikuntatoimistot L172 ja L176
Avoinna sopimuksen mukaan

Laskutusosoitteet

Katso laskutusosoitteet täältä

Tiimi

 

Liikuntasuunnittelija, tiiminvetäjä Henna Törmänen
henna.tormanen@jyu.fi, p. 040 805 4748

Vastaan uMoven kehittämisestä, kumppanuuksista, tiimin hyvinvoinnista ja osaamisesta sekä liikuntakursseista. Parasta työssäni on auttaa opiskelijoita ja henkilökuntaa voimaan hyvin ja löytämään innostavaa tekemistä vapaa-ajalle. Omalla vapaa-ajallani liikun milloin biitsikentillä, rinteissä, avannossa, metsäpoluilla, milloin jooga- ja tanssisalissa tai kuntosalilla. Lisäksi luen, kokkaan ja toimitan ystäväni kanssa perustamaamme Taivasalla-outdoor-verkkomediaa! 


Palvelukoordinaattori Kirsi-Marja Hartikainen
kirsi-marja.km.hartikainen@jyu.fi, p. 050 468 0248

Olen Kirsi, uMoven palvelukoordinaattori ja vastaan ryhmäliikunnan kokonaisuudesta. Ryhmäliikunta on lähellä sydäntäni, sillä löysin itse liikunnan ilon yläasteiässä juurikin ryhmäliikuntatunneilta. Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla yli 20 vuotta valmentaen, ohjaten, suunnitellen ja koordinoiden. On mahtavaa päästä vaikuttamaan korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin ryhmäliikunnan kautta. Vapaa-ajallani tanssin, joogaan, liikun luonnossa, luen kirjoja ja katson elokuvia. Uusin harrastukseni on espanjan kielen opiskelu.  Ohjaan uMovella torstaisin Kiinteytys-tuntia, joten nähdään jumpassa!  

 

Sara Turunen, opiskelijaliikunnan kehittäjä
sara.s.turunen@jyu.fi, p. 050 436 9776

Mun nimi on Sara ja työskentelen opiskelijaliikunnan kehittäjänä uMovella! Tehtävääni sisältyy uMoven palveluiden edistäminen yhä näkyvämmäksi ja liikuntamahdollisuuksien luominen yhä useammille opiskelijoille.Olen Savosta Jyväskylään viisi vuotta sitten matkannut opiskelija ja tanssija. Liikunta on aina ollut mulle todella tärkeää ja nautin paljon erinäisten lajien ja uusien taitojen opettelemisesta. Tanssi kuitenkin on aina ollut mun oma laji ja olenkin harrastanut sitä lähes koko elämäni. Tanssin ohella käyn salilla ja tykkään seurata erinäisiä urheilulajeja ystävieni kanssa. Mikäli bongaat mut paikan päällä katsomossa, tuu ihmeessä moikkaamaan!


Tiia Thil, opiskelijaliikunnan kehittäjä
tiia.s.m.thil@jyu.fi, p. 050 401 8002

Moikka!  Mä oon Tiia Thil, paremmin tunnistan itseni nimellä Tipu. Toimin uMovella toisena opiskelijaliikunnan kehittäjänä. Valmistuin toukokuussa positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettajaksi. Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä opiskelijoiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Haluan auttaa opiskelijoita löytämään omat vahvuutensa, liikunnan ilon sekä rohkeutta toteuttaa omia unelmiaan. Innostun liikunnan ja hyvinvointitaitojen ohjaamisesta, uusista ideoista ja oivalluksista. Harrastan tällä hetkellä pääasiassa ulkotreenejä ja opiskelua. Vapaa-aika kuluu vauhdikkaasti kahden pienen lapsen kanssa touhutessa. Tulkaa rohkeasti juttelemaan kun tavataan!