Yhteystiedot ja tiimi

Yhteystiedot 

Tavoitat meidät parhaiten: 

Liikuntatoimisto sijaitsee yliopiston Liikunta-rakennuksessa ja on avoinna sopimuksen mukaan.
Osoite: L171, Keskussairaalantie 4. 

Anna palautetta palautelomakkeella.

Katso laskutusosoitteet täältä

Miten saan tietoa uMoven palveluista? 

Liity mukaan uMove Forumiin, joka on on ryhmä kaikille uMoven palveluita käyttäville ja palveluista kiinnostuneille! Ryhmässä jaetaan infoa uMoven liikuntapalveluista sekä vinkataan mitä hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvää kampuksilla ja Jyväskylässä tapahtuu.

Liity mukaamme myös Instagramissa @umovejkl ja pääset fiilistelemään palveluitamme. 
Lisäksi viestimme korkeakoulujen introissa. 

Tiimi

Liikuntasuunnittelija, tiiminvetäjä Henna Törmänen
henna.tormanen@jyu.fi, p. 040 805 4748

Vastaan uMoven kehittämisestä, kumppanuuksista, tiimin hyvinvoinnista ja osaamisesta sekä liikuntakursseista. Parasta työssäni on auttaa opiskelijoita ja henkilökuntaa voimaan hyvin ja löytämään innostavaa tekemistä vapaa-ajalle. Omalla vapaa-ajallani liikun milloin biitsikentillä, rinteissä, avannossa, metsäpoluilla, milloin jooga- ja tanssisalissa tai kuntosalilla. Lisäksi luen, kokkaan ja toimitan ystäväni kanssa perustamaamme Taivasalla-outdoor-verkkomediaa! 


Palvelukoordinaattori Kirsi Hartikainen
kirsi-marja.km.hartikainen@jyu.fi, p. 050 468 0248

Vastaan uMoven ryhmäliikunnan kokonaisuudesta. Löysin liikunnan ilon yläasteella ryhmäliikuntatunneilta ja haluan jakaa tätä liikunnan iloa sinulle! Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla yli 20 vuotta valmentaen, ohjaten, suunnitellen ja koordinoiden. On mahtavaa päästä vaikuttamaan korkeakoululaisten hyvinvointiin ryhmäliikunnan kautta. Vapaa-ajallani tanssin, joogaan, liikun luonnossa, luen kirjoja ja opiskelen espanjaa. Ohjaan uMovella tiistaisin Cardio&Tone -tuntia - tervetuloa jumppaamaan kanssani!

  

 

Palvelukoordinaattori Petteri Huikko
(Vanhempainvapaalla 2.8. asti)
petteri.j.huikko@jyu.fi, p. 050 343 7422

Moikka! Olen Petteri ja toimin uMoven palvelukoordinaattorina. Vastuualueenani on palloilu ja omatoimiset vuorot sekä opintoihin liittyvä liikuntakurssi (YLIY). On upeaa olla osa uMoven huipputiimiiä ja kehittää yhdessä palvelutarjontaamme. Kuvailisin itseäni liikunnan moniosaajaksi sekä tiimipelaajaksi henkeen ja vereen. Kilpailen suunnistuksessa edelleen aktiivisesti, mutta nuorempana lajikirjo oli monipuolinen, kuten kuuluukin! Palloilun puolelta erityisesti salibandy oli ja on edelleen lähellä sydäntäni, jossa tuli myös niitettyä menestystäkin. Liikunta on pysynyt vauhdissani mukana aina lapsuudesta saakka. Paljon on tullut nähtyä ja koettua liikunnan saralla. Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa liikkuen, rasteja etsien ja silloin tällöin myös kaloja narraten. Nähdään uMovella ja pysytään liikkeessä.

 

Sara Turunen, opiskelijaliikunnan kehittäjä
sara.s.turunen@jyu.fi, p. 0456254805

Mun nimi on Sara ja työskentelen opiskelijaliikunnan kehittäjänä uMovella! Tehtävääni sisältyy uMoven palveluiden edistäminen yhä näkyvämmäksi ja liikuntamahdollisuuksien luominen yhä useammille opiskelijoille.Olen Savosta Jyväskylään viisi vuotta sitten matkannut opiskelija ja tanssija. Liikunta on aina ollut mulle todella tärkeää ja nautin paljon erinäisten lajien ja uusien taitojen opettelemisesta. Tanssi kuitenkin on aina ollut mun oma laji ja olenkin harrastanut sitä lähes koko elämäni. Tanssin ohella käyn salilla ja tykkään seurata erinäisiä urheilulajeja ystävieni kanssa. Mikäli bongaat mut paikan päällä katsomossa, tuu ihmeessä moikkaamaan!

Haluatko mukaan huipputiimiimme? 

Jos olet innostunut ohjaamaan uMovella ryhmäliikuntaa, palloilua tai kursseja, laita meille avoin hakemus: 

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,