EduFutura hyvinvointipäivä henkilöstölle 16.5.2019

Henkilöstön EduFutura-hyvinvointipäivää vietetään yliopiston Seminaarinmäellä torstai-iltapäivänä 16.5.2019. Iltapäivän aikana on tarjolla erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja ja Juho Strömmerin alustus aiheesta Liikunta, keskittymiskyky ja oppiminen – työssä jaksamisen perusteet.

Kaikkien EduFutura-oppilaitosten (Jyväskylän koulutuskuntayhtymän, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston) sekä Humakin henkilökunta on tervetullut osallistumaan tapahtumaan omalla työajallaan.

 Lisätietoja on tulossa myöhemmin.

 

Itsepuolustus -workshop 26.3.

Meiltä on toivottu itsepuolustusta ja nyt saamme ihan oman workshopin! Tässä workshopissa harjoitellaan liikunnallisin tavoin erilaisia itsepuolustustekniikoita. Workshop sisältää alkulämmöt - tekniikkaosion sekä käytännön harjoitteet. Ohjaajana toimii itsepuolustuspainotteisen kamppailulajin harrastaja sekä ohjaaja Netta Orava.


Workshopin hinta on 6 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia eikä niitä voi peruuttaa. Tarvitaessa ne voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle. Workshopiin mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Workshop pidetään L-rakennuksen telinevoimistelusalissa.

Tapahtuma ja ilmoittautumislinkki Facebookissa