Tuntisisällöt

Ryhmäliikuntatuntien sisällöt

Body & Mind 

BODYBALANCE™

Vahvista, venytä ja rentoudu!

Les Mills BODYBALANCE™-tunneilla keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin. Tunti koostuu tasapaino-, liikkuvuus-, voima-, venytys- ja rentoutusharjoituksista. Tunti on uusiseelantilainen konsepti, jossa koreografia on tehty kauniiseen ja inspiroivaan musiikkiin. BODYBALANCE™ venyttää ja vahvistaa lihaksia, jänteitä ja nivelsiteitä, parantaa koordinaatiota, tasapainoa ja stressinsietokykyä, sekä opettaa oman kehon ja mielen hallintaa.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille. 

Intensiteetti: keskitaso

CIRCL Mobility™ 

Palaudu, venytä ja hengitä! 

CIRCL Mobility™ on Zumban® kehittämä kehonhuoltotunti, jossa keskitytään venyvyyteen, liikkuvuuteen ja hengitykseen. Tunnilla siirrytään liikkeestä toiseen hengityksen ja rauhallisen musiikin tukemana. Tunnin pohjana on ajatus: Release, Renew, RestoreHarjoituksessa pyritään poistamaan kehosta turhaa kireyttä ja jännitystä, autetaan kehoa palautumaan sekä kehitetään tasapainoa ja keskittymistä. Lisäksi palautetaan ja kehitetään kehon liikkuvuutta ja parannetaan verenkiertoa. 

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille. 

Intensiteetti: kevyt  

EASY jooga

Helli kehoa ja mieltä!

EASY jooga kutsuu sinut rauhoittumaan lempeään harjoitukseen. Tunti sisältää soljuvaa liikettä sekä myös pidempiä pysäkkejä asennoissa antaen mahdollisuuden pysähtyä oman kehon ja mielen äärelle.

Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo pidempään joogaa harjoittaneille.

Intensiteetti: kevyt

EASY Stretch

Helli kehoa lempeästi venytellen!

EASY Stretch on lempeä koko vartalon venyttelytuokio, joka sopii hyvin joko treenin päätteeksi tai omana harjoituksenaan huoltamaan kehoa. EASY Stretch lisää liikkuvuutta ja auttaa sinua palautumaan harjoituksista paremmin. Samalla pääset hetken hengähtämään kiireisen arjen keskellä.

Intensiteetti: kevyt

Flow-jooga

Anna virtaavan liikkeen viedä!

Flow-jooga koostuu virtaavasta liikkeestä, joka kehittää liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä vahvistaa kehoa.

Tunnilla tarjotut erilaiset variaatiot mahdollistavat sen, että pääset tekemään harjoituksesta juuri itsellesi ja omille tuntemuksillesi sopivan. Siten tunti sopii sekä aloittelijoille että jo pidempään joogaa harjoittaneille.

Intensiteetti: keskitaso 

Kehonhuolto

Palaudu paremmin!

Kehonhuoltotunnin tavoitteena on auttaa kehoa palautumaan rasituksesta ja parantaa kehonhallintaa. Tunti perustuu erilaisille joko liikkeessä tai paikallaan tehtäville harjoituksille, joiden tavoitteena on lisätä liikkuvuutta, vahvistaa tukilihaksistoa, sekä parantaa ryhtiä ja kehon kannatusta. Tunti koostuu pienen hien nostattavasta alkulämmittelystä, teeman mukaisista liikeharjoituksista ja lopun palauttavasta rentoutumisharjoittelusta. Kehonhuoltotunti on luonteeltaan ja intensiteetiltään hetkittäin keskitasoa, mutta pääsääntöisesti sen tarkoitus on kuitenkin olla kevyt & palauttava.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.

Intensiteetti: kevyt

Pilates

Kehonhallintaa ja liikkuvuutta!

Pilates kehittää keskivartalon alueen lihasvoimaa sekä koko kehon liikkuvuutta ja liikehallintakykyä. Tunti sopii kaikille, sillä voita liikeharjoitteista itsellesi sopivat vaihtoehdot.

Intensiteetti: keskitaso

Relax-Restore-Reset jooga

Rentoudu ja nauti!

Sunnuntain klo 17.30 Relax-Restore-Reset jooga järjestetään Yarnantan joogastudiolla osoitteessa Kauppakatu 1. Ilmoittautuminen tunnille tapahtuu Yarnantan varausjärjestelmän kautta.

Relax-Restore-Reset on ihana joogatunti, joka pitää sisällään rentouttavaa ja niveliä voitelevaa liikettä ja rauhoittavia venytyksiä.

Intensiteetti: palauttava

Terve selkä 

Huolla ja helli selkää!

Terve selkä on selän hyvinvointia edistävä tunti, jossa keskitytään rangan tukilihasten vahvistamiseen, selän liikkuvuuteen, kehonhallintaan sekä toiminnalliseen harjoitteluun. Tunti sopii hyvin istuma- ja päätetyön vastapainoksi, palauttavaksi treeniksi sekä selkäkipujen ennaltaehkäisyksi.

Tunnilla voit liikkua oman kunnon mukaan sopivia vaihtoehtoja valitsemalla, ja tunti sopiikin näin kaikille.

Intensiteetti: helppo

Yin-jooga

Rentoudu ja paranna liikkuvuutta!

Yin-jooga on lihaksiin, faskiaan ja niveliin kohdistuva, kehoa ja mieltä tasapainottava ja rauhoittava harjoitus. Yin-joogan asanoihin eli venytysasentoihin uppoudutaan hitaasti hengitystä ja kehoa kuunnellen. Niissä viivytään 3-5 minuuttia, jolloin Yin-jooga lisää tehokkaastti kehon liikkuvuutta.

Ota mukaan oma viltti tai iso pyyhe, jonka avulla tuetaan asanoita!

Jokaisesta asennosta on mahdollista tehdä erilainen variaatio, jolloin harjoitus soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille.

Intensiteetti: palauttava

Cardio & Strength 

Abs&Booty

Voimaa keski- ja alavartaloon! 

Abs&Booty -tunnin harjoitukset kuormittavat monipuolisesti keski- ja alavartaloa, ja osa harjoitteista kehittää myös räjähtävyyttä ja kohottaa sykettä. Voit kuitenkin aina valita harjoitteista myös matalatehoisemmat versiot, jolloin saat rakennettua tunnista itsellesi sopivan.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.  

Intensiteetti: keskitaso

BODYCOMBAT

Vapauta sisäinen taistelijasi!

Les Mills BODYCOMBAT on kovan intensiteetin kardiotreeni, joka perustuu kamppailulajeihin. Tunti on saanut inspiraatiota muun muassa karatesta, muay thaista, potkunyrkkeilystä ja taekwondosta. Erilaisten liikekombinaatioiden, energisen musiikin ja ryhmähengen myötä saat varmasti annettua itsestäsi kaiken irti!

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista tule rohkeasti kokeilemaan!

Intensiteetti: raskas

Bootcamp

Tiukkaa treeniä ja yhdessä tekemisen meininkiä!

Tervetuloa tunnille, missä pääset ylittämään itsesi, kokemaan yhdessä treenaamisen voiman sekä huomaamaan kehityksesi! Bootcamp on erityisesti voimaa, kestävyyttä ja kehonhallintaa kehittävä tunti, jossa tärkeässä roolissa on yhdessä tekemisen meininki! Tunnilla hyödynnetään monipuolisesti omaa kehonpainoa sekä erilaisia välineitä. Tunti sisältää aina alkulämmittelyn, treeniosuuden (esimerkiksi voimatreenin amrap tai emom tyyliin) sekä tehokkaan sykettä nostavan lopputreenin. Treenit voivat olla yksilö- tai tiimitreenejä. Tunnin rakenne takaa monipuolisen ja tehokkaan treenin. 

Tunti sopii kaikille tehokkaasta ja raskaasta treenistä pitäville, mutta kukin voi tehdä liikkeet oman kuntotason ja fiiliksen mukaan!

Intensiteetti: hyvin raskas

Cardio & Tone

Koko kropan perusjumppa!

Cardio & Tone on monipuolinen tunti, jossa askellus- ja lihaskunto-osuudet vaihtelevat keskenään. Helpot askelsarjat rakennetaan musiikkikappaleittain, ja voit päättää askellusosuuksien tehon valitsemalla joko hypyttömät tai hypylliset versiot liikkeistä. Lihaskunto-osuuksissa kuormitetaan koko kehoa oman kehon painolla ja eri välineitä, esim. käsipainoja ja kuminauhoja hyödyntäen. Tunnilla soi mukaansatempaava ja vaihteleva musiikki, jonka siivittämänä treeni sujuu sukkelaan. Tämä on hyvän fiiliksen tunti!

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.  

Intensiteetti: keskitaso
Koreografinen taso: helppo

Circuit

Tehokasta treeniä omaan tahtiin!

Circuit on kiertoharjoittelutunti, joka pitää sisällään sykkeenkohotuksia ja lihaskuntoliikkeitä oman kehon painolla sekä eri välineillä mukaansatempaavan musiikin tahdittamana. Suoritusajat vaihtelevat 30–60 sekuntiin. Kuntopiiri kierretään 2-4 kertaa, liikkeiden välissä on lyhyet vaihtotauot, ja kierrosten jälkeen hieman pitemmät tauot. Kuntopiiriharjoittelu sopii erinomaisesti sekä lihaskunnon että hapenottokyvyn kehittämiseen.

Tunti sopii kaikille, sillä jokainen toteuttaa harjoitteet omaan tahtiin, eikä tunnilla tehdä askelsarjoja.

HUOM! Toivomme, että kaikki osallistuvat Liikunnalla välineiden tuomiseen ja viemiseen välinevarastosta, jotta suorituspisteet saadaan koottua ja purettua nopeasti.

Intensiteetti: keskitaso

Core

Voimaa, hallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa!

Core-tunnilla tehtävät harjoitteet kehittävät keskivartalon voimaa ja hallintaa, sekä lisäksi myös tasapainoa ja lisäävät koko kehon liikkuvuutta. Tunnin harjoitteissa on vaikutteita mm. pilateksesta ja joogasta. Tunti alkaa lämmittelyllä ja keskivartalon herättelyllä, josta jatketaan voima- ja liikkuvuusliikkeisiin.

Tunti ei sisällä askelsarjoja, ja se sopii niin aloittelijalle kuin jo pitkään liikuntaa harrastaneelle.

Intensiteetti: keskitaso

Crosstraining

Paranna suorituskykyäsi monipuolisesti!

Crosstraining sisältää monipuolista ja haastavaa harjoittelua, joka kehittää suorituskykyä. Tunneilla tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja sykettä kohottavia liikkeitä sekä omalla kehonpainolla että erilaisia välineitä käyttäen. Tunti sisältää myös liikkuvuus-, räjähtävyys-, tasapaino- ja koordinaatioharjoituksia. Tunti koostuu monipuolisesta alkulämmittelystä, varsinaisesta ”työosuudesta” sekä loppuverryttelystä. 

Intensiteetti: hyvin raskas

Cycling

Hiki pintaan sisäpyöräillen!

Cycling-tunnit järjestetään Klub1n tiloissa osoitteessa Kivääritehtaankatu 6. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu Klub1n oman varausjärjestelmän kautta. Katso ilmoittautumisohjeet.

Cycling on sisäpyörällä tehtävä tehokas intervalliharjoitus, jolla nostat helposti kuntoasi. Harjoitus on myös erinomainen apu painonhallinnassa. Vastuksia säätämällä saat tunnista omalle kuntotasollesi sopivan. Hauskaa, hikistä ja tehokasta!

Intensiteetti: keskitaso

EASY Voima

Tutustu monipuolisesti lihaskuntoharjoitteluun!

EASY Voima -tunnilla saat hien pintaan lihaskuntoharjoitteilla, jotka tehdään oman kehon painolla sekä pienvälineillä (esim. käsipainot, kuminauha). Osa harjoitteista tehdään mukaansatempaavaan musiikkiin rytmitettynä, osa aikaa vastaan. Tunti ei sisällä askellusta!

EASY Voima sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille, sillä voit itse määrätä vastuksen raskauden päivän fiiliksen ja tasosi mukaan. 

Intensiteetti: keskitaso

Fit Boxing

Nyrkkeile hartiat kuntoon!

Fit Boxing eli kuntonyrkkeily on tehokas kuntoliikuntamuoto, jossa tekniikka-, väline- ja lihaskuntoharjoitusten avulla kehitetään yleis- ja lihaskuntoa. Kuntonyrkkeily on myös erinomainen niska-hartiaseudun jännitystilojen poistaja ja ehkäisijä.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.     

Intensiteetti: keskitaso

Functional Training

Toiminnallista ja monipuolista treeniä koko keholle!

Functional Training -tunti järjestetään CF40100-salilla osoitteessa Ailakinkatu 5. Ilmioittautuminen tunneille tapahtuu CF40100n oman varausjärjestelmän kautta. Katso ilmoittautumisohjeet.

Functional Training -tunnit ovat intensiivisiä, ja niissä yhdistellään mm. soutua, juoksua, kehonpainoliikkeitä ja painonnostoa. Tunneilla on lämmittelyn jälkeen voimaosio, joka painottuu joko ala- tai yläkropan liikkeisiin. Lisäksi loppuun tehdään intensiivisempi kuntoharjoitus.

Treenit voidaan skaalata jokaisen omalle tasolle sopivaksi, joten tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.  

Huomioithan, että uMoven jäsenyys pitää sisällään vain 55 min. mittaisen Functional Training -tunnin, jonka jälkeen salilta on poistuttava.

Intensiteetti: raskas

Gym Workout

Kuntosaliharjoittelu tutuksi!

Ohjatulla Gym Workout -tunnilla opit erilaisia kuntosalilla tehtäviä harjoitteita, sekä kuntosalilaitteiden käyttöä. Tunti on oiva valinta myös kokeneemmille liikkujille, jotka haluavat tehon irti kuntosaliharjoituksesta ohjaajan ja ryhmän tsemppaamana. 

Tunti sopii kaikille.     

Intensiteetti: keskitaso

HIIT

Testaa rajasi ja kohota kuntoasi!

HIIT-tunnilla (High Intesity Interval Training) vuorotellaan lyhyitä työ- ja palautteluosuuksia, ja sykkeet nostetaan korkealle koko kehoa kuormittavilla harjoitteilla. Intervallitreeni kohottaa lyhyessä ajassa tehokkaasti kuntoa.

Tunnin harjoitteet tehdään aikaa vastaan, jolloin jokainen voi tehdä harjoitteet omaan tahtiin oman kuntotasonsa mukaisesti. Näin tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.     

Intensiteetti: raskas

Kahvakuula

Koko kropan tehokas treeni!

Kahvakuulailu on tehokas harjoitusmuoto koko keholle. Se kehittää voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Tunnin sisältö vaihtelee sisältäen esim. tekniikkaharjoittelua ja erilaisia voimaliikkeitä koko kehoa monipuolisesti kuormittaen. 

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.     

Intensiteetti: raskas

Pumppi

Treenaa tunnissa koko kroppa tehokkaasti! 

Pumppi on tehokasta lihaskuntoharjoittelua mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tunnilla työskennellään levytangoilla ja –painoilla sekä kehon omaa painoa hyväksi käyttäen. Käytettävät painot voi itse valita, joten jokainen harjoittelee omalla kuntotasollaan.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.

HUOM! Liikunnalla järjestettävillä tunneilla pumpissa ei käytetä step-lautaa tai käsipainoja. 

Intensiteetti: raskas

Step

Energistä askellusta step-laudalle!

Step on energinen tunti, jolla askelletaan step-laudalle mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Askelluksen lisäksi tunti sisältä lyhyitä oman kehon painolla tehtäviä lihaskunto-osuuksia. Tunti kehittää erityisesti kestävyyskuntoa, mutta vahvistaa myös erityisesti alaraajojen lihaksia. 

Tunnin tehokkuutta voi halutessa lisätä nostamalla laudan korkeutta ja lisäämällä harjoituksiin hyppyjä, ja tunti sopiikin niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.

Koreografinen taso: keskitaso  
Intensiteetti: keskitaso

Strong Arms

Vahvista ylävartaloa!

Strong Arms on lyhyt, mutta tehokas treeni, jossa vahvistetaan monipuolisesti ylävartalon lihaksia. Harjoitteet tehdään omaan tahtiin, ja voit valita itsellesi sopivat painot, joten voit osallistua tunnille olitpa sitten aloittelija tai konkari. Lyhyt treeni sopii kiireiseen päivään ja on loistava sellaisenaan, mutta sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi Strong Legs- tai Strong Core -tuntiin.

Intensiteetti: keskitaso

Strong Core

Keskivartalo vahvaksi!

Strong Core on napakka treeni, jossa vahvistetaan monipuolisesti keskivartalon tukilihaksia. Voit valita itsellesi sopivat versiot harjoitteista ja toteuttaa ne omaan tahtiin, joten tunti sopii niin aloittelijoille kuin aktiivikuntoilijoille. Lyhyt treeni sopii kiireiseen päivään ja on loistava sellaisenaan, mutta sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi Strong Arms- tai EASY Stretch-tuntiin.

Intensiteetti: keskitaso

Strong Legs

Voimaa alavarataloon!

Strong Legs on lyhyt, mutta tehokas alavartalon treeni, jossa vahvistetaan monipuolisesti alaraajojen ja pakaroiden lihaksia. Harjoitteet tehdään omaan tahtiin, ja voit valita itsellesi sopivat painot sekä versiot harjoitteita, joten voit osallistua tunnille olitpa sitten aloittelija tai konkari. Lyhyt treeni sopii kiireiseen päivään ja on loistava sellaisenaan, mutta sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi Strong Arms –tuntiin.

Intensiteetti: keskitaso

STRONG Nation™

HIIT-treeni mukaansa tempaavan musiikin tahtiin!

STRONG Nation™ on vauhdikas intervallityylinen tehotreeni, joka kuormittaa koko kehoa. Harjoituksessa HIIT-treeni ja musiikki yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Musiikki on tunnin suola: sen rytmissä liikutaan, ja se saa treenaamaan kovemmin. STRONG Nation™ Tunti sisältää sykettä nostavia osuuksia ja kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoliikkeitä. Harjoitus kehittää kestävyys- ja lihaskuntoa sekä nopeutta. Liikkeistä voi valita kevyempiä tai haastavampia vaihtoehtoja oman kuntotason mukaan.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.

Intensiteetti: raskas

Zumba® Step

Hauska yhdistelmä stepiä ja Zumbaa!

Zumba® Step yhdistää hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla step aerobicia ja zumbaa. Step-laudalla tehtävät harjoitteet vahvistavat ja kiinteyttävät erityisesti alaraajoja, pakaroita ja keskivartaloa, ja samalla pääset nauttimaan Zumban iloisesta tanssifiiliksestä.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.

Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: raskas

Dance & Enjoy 

Barre

Ainutlaatuinen yhdistelmä balettia ja jumppaa!

Barre on sekoitus balettia, jumppaa, kehonhallintaa, kehonhuoltoa… ei… kun se on BARREA! Huippuhauskaa, vähän hikistä ja lihaksia työllistävää! Tule ja ihastu!

Intensiteetti: kevyt

Commercial

Päästä ulos sisäinen Beyoncesi! 

Commercial on katutanssityyli, joka saa inspiraatiota musiikkivideoista ja mainoksista. Commercialissa yhdistyvät monet eri lajit, kuten hiphop, waacking, jazztanssi ja showtanssi. Tunnilla treenataan tekniikan lisäksi myös vahvaa esiintymistä ja oman tyylin löytämistä. 

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille tanssijoille.  

Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: keskitaso

EASY Shuffle

Shuffle-tanssissa on näyttävyyttä ja menoa!

EASY Shuffle -tunneilla harjoitellaan shufflen perusaskeleita ja tekniikkaa ja koostetaan tanssillisia, vauhdikkaita ja mukaansatempaavia koreografioita.

EASY Shuffle -tunnilla pärjää ilman tanssitaustaa, mutta tunti sopii myös jo Shufflea aikaisemmin treenanneille. Mukaan tarvitset vain lenkkarit! Tervetuloa shufflaamaan!  

Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: keskitaso  

Historialliset tanssit

Vapauta sisältäsi Mr. Darcy tai Elizabeth Bennett (tai vaikka Lady Whistledown)!

Historialliset tanssit ovat pääosin hovi- ja kansantansseja 1500-1700 -lukujen Englannista, Ranskasta ja Italiasta. Jos mieleesi tulevat Jane Austen –filmatisoinnit, niin olet täysin oikeassa!

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin pidempään tanssineillekin. Ei vaadi erityistä pukua, omat mukavat arkivaatteet käyvät. Et myöskään tarvitse paria. 

Koreografinen taso: helposta keskitasoon
Intensiteetti: kevyt

Reggaeton  

Fiilistele rytmikkään reggaetonin tahtiin ja laita keskivartalo töihin!  

Reggaeton–tunneilla pääset nauttimaan mukaansatempaavasta reggaeton-musiikista, sekä rytmikkäästä vartalonkäytöstä. Reggaetonissa käytetään runsaasti keskivartaloa, rintakehää, sekä lantiota, joten iloisen tanssin lisäksi keskikroppasi saa kyytiä. Askelkuvioista rakennetaan tunnin aikana lyhyt koreografia. 

Tunti sopii kaikille, myös aloittelijoille. Reggaetonin liikekieli voi kuitenkin vaatia hieman totuttelua, joten älä luovuta, jos ei heti meinaa onnistua.  

Tunnin ohjaaja Reidel on kuubalainen ammattitanssija ja opettaja. Iloinen ja energinen Reidel puhuu espanjaa, mutta osaa myös suomen kielen alkeet.   

Koreografinen taso: keskitaso 
Intensiteetti: keskitaso 

Salsa solo  

Ihastu kuubalaiseen salsaan!  

Salsa solo –tunneilla pääset nauttimaan salsarytmeistä ja -tanssista soolona, eli ilman paria. Salsa on vauhdikasta ja iloista, mutta samalla pehmeää tanssia. Tunneilla on mukaansatempaava ja iloinen fiilis, ja samalla saat hien pintaan ja hyvän treenin.  

Tunneilla opetellaan salsan perusaskeleita, vartalonkäyttöä sekä erilaisia askelkuvioita, joista rakennetaan tunnin aikana lyhyt koreografia.  

Tunnit ovat keskitasoisia ja kaikille sopivia - tule rohkeasti mukaan kokeilemaan! 

Tunnin ohjaaja Reidel on kuubalainen ammattitanssija ja opettaja. Iloinen ja energinen Reidel puhuu espanjaa, mutta osaa myös suomen kielen alkeet.   

Koreografinen taso: keskitaso 
Intensiteetti: keskitaso 

Shake & Twerk  

Todellinen tanssicocktail twerkin, dancehallin ja reggaetonin tahtiin!  

Shake & Twerktunninn pääpaino on rennossa tanssimisessa, mutta halutessasi voit päästä myös jyvälle eri tanssilajien ominaispiirteistä. Yhteistä kaikille lajeille on keskivartalon käyttö ja energisyys. Hiki tulee aivan taatusti! Jokaisen tunnin päätteeksi tehdään pidempi koreografia, jolloin pääset maistelemaan tunnin aikana opittua. Tällä tunnilla tanssi tarjoillaan ”shaken – and stirred”!  

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille.  

HUOM! Tunnilla saatetaan olla jonkin verran lattialla polvien päällä, joten ota halutessasi mukaan jotain suojaamaan polvia, esim. säärystimet. 
  
Koreografinen taso: keskitaso  
Intensiteetti:raskas 

Show Dance

Heittäydy, eläydy ja anna tanssin viedä!

Showtanssi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia tanssilajeja ja tyylejä, jossa tärkeää on heittäytyminen ja eläytyminen. Showtanssin tekniikka pohjautuu jazztanssiin, ja tunneilla tehdään lämmittelyiden lisäksi tekniikkasarjoja, joissa tutustutaan erilaisiin hyppyihin ja piruetteihin. Tunnin kruunaa mukaansatempaava koreografia. 

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille tanssijoille.  

Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: keskitaso

Zumba®

Liikunnan iloa!

Zumba® on fitnesstanssitunti, joka on yhtä aikaa hauskaa, helppoa, tehokasta ja mukaansatempaavaa. Tunnilla liikutaan monipuolisesti, ja erityisesti keskivartalo pääsee töihin. Tunnin aikana yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä, joista kootaan innostava ja tehokas paketti. Zumbassa hyödynnetään aerobicille tunnusomaista intervalli- ja kestävyysharjoittelua, johon yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin.

Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous, ja tunti soveltuu kaikille! 

Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: raskas

Skills 

Acrobatics

Opi uusia taitoja!

Akrobatia-tunnilla harjoitellaan monipuolisesti uusia taitoja niin yksin, pareittain kuin pienissä ryhmissä. Tunneilla keskitytään oppimaan ja kehittymään akrobatiavoimistelulle tyypillisissä pari- ja ryhmäelementeissä sekä erilaisissa yksilöliikkeissä.  Akrobatia-tunti pohjautuu voimisteluun ja kehittää erityisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa, sekä ketteryyttä. 

Tunneilla edetään osallistujien tason mukaan samalla mahdollistaen itsensä haastaminen. 

Intensiteetti: keskitaso 

Bodyweight

Voimaa, taitoa ja liikkuvuutta!

Bodyweight-tunnilla treenataan monipuolisesti erilaisia voimaa ja taitoa vaativia liikkeitä oman kehon painolla. Tunnin sisältö on vaihteleva ja vaikutteita voi olla niin akrobatiasta, voimaharjoittelusta, voimistelusta, street workoutista, breakdancesta ja liikkuvuusharjoittelusta.  

Tunnin harjoitteet ovat kokonaisvaltaisia ja kehittävät voiman ja lihasmassan lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa sekä liikkuvuutta, joten niiden tekemisestä voi saada positiivisia siirtovaikutuksia moniin eri lajeihin.

Kaikista liikkeistä käydään läpi helpompia ja vaikeampia variaatioita, joten niin kokemattomat kuin kokeneetkin liikkujat ovat tervetulleita mukaan!

Intensiteetti: keskitaso

Handstand

Opi käsilläseisonnan salat!

Handstand-tunneilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita, sekä tehdään runsaasti käsilläseisontaa tukevia liikkuvuus-, kunto- ja voimaharjoitteita.

Tunti sopii kaikentasoisille, ja harjoituksissa edetään osallistujien tason mukaan.

Intensiteetti: keskitaso

Telinevoimistelu 

Opi telinevoimistelun perusteet!

Tunnilla harjoitellaan telinevoimistelun perusteita eri telinevoimistelutelineillä. Tuntiin sisältyy myös omalla kehonpainolla tehtäviä kunto-, voima- ja liikkuvuusharjoitteita, jotka tukevat telinevoimistelutemppujen oppimista. Tunneilla harjoitellaan ohjatusti.

Tunti sopii kaikentasoisille, sillä harjoitteista voi aina valita itselleen sopivan tason.

Intensiteetti: keskitaso