Tuntikuvaukset

Abs&Booty

ABS = toiminnallinen, kovatehoinen keskivartalotreeni. Liikkeet ovat monipuolisesti keskivartaloa kuormittavia ja tunneilla haetaan uudenlaisia tapoja toteuttaa coretreeniä. 
BOOTY = tehotreeni reisille ja pakaroille! Tunti sisältää lihaskuntoliikkeiden lisäksi sykettä nostavia osuuksia, joiden tavoitteena on lisätä räjähtävyyttä ja nopeutta.  
Intensiteetti: raskas 

Akrobatia

Avoimen tason akrobatiatunti, jossa harjoitellaan lattia-akrobatiataitoja ja niiden osaharjoitteita. Ennakkotaitovaatimuksia ei ole: tänne voi tulla niin liikuntataustattomana aloittelijana kuin kokeneempana akrobaattinakin. Liikkeet rakennetaan pala palalta ja skaalataan osallistujille sopiviksi. Tunnilla tehdään myös akrobatiaa tukevia voima- ja liikkuvuusharjoitteita.Temppujen osalta tunnit sisältävät vaikutteita permantovoimistelusta, capoeirasta, trikkauksesta, breikistä, parkourista ja nykytanssista.
Intensiteetti: keskitaso

Astangajooga

Astangajooga on dynaaminen joogan muoto, jossa perinteinen liikesarja etenee hengityksen tahdissa. Laji harjaannuttaa monipuolisesti kehon eri kudosten voimaa ja joustavuutta, sekä kehittää tasapainoa, kehotuntemusta, aistien hallintaa ja keskittymiskykyä. Aluksi harjoitellaan perusteet astangajoogan hengitys- ja lihaslukkotekniikasta alkeistason liikesarjalla. 
Intensiteetti: keskitaso

Barre

Balettia ja pilatesta yhdistävä barre lisää liikkuvuutta, vahvistaa kehoa ja parantaa ryhtiä. Tunnilla tehdään harjoitteita puomilla (barre), lattialla sekä kuminauhan avulla. Barre -tunti on saanut innoitusta tanssijoiden balettitangolla tehdystä harjoittelusta, mutta se sisältää lisäksi erityisesti keskivartalon voimaa lisääviä pilateksenomaisia liikkeitä. Jokainen tunti koostuu alkulämmittelystä, balettitangolla tehtävistä harjoituksista, keskivartaloa haastavista harjoituksista sekä venyttelyistä.  
Intensiteetti: kevyt

Body

Body on koko kehoa tehokkaasti kuormittava lihaskuntoharjoitus. Tunnilla on 10-15 minuutin helppo ja tehokas lämmittely, jota seuraa monipuolinen lihaskunto-osuus erilaisia välineitä hyödyntäen. Tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneille kuntoilijoille.
Intensiteetti: keskitaso

BodyBalance™

Les Mills BodyBalance™- tunneilla keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin. Tunti koostuu tasapaino-, liikkuvuus-, voima-, venytys- ja rentoutusharjoituksista. Ohjelma on uusiseelantilainen konsepti, jossa koreografia on tehty kauniiseen ja inspiroivaan musiikkiin. BodyBalance™ venyttää ja vahvistaa lihaksia, jänteitä ja nivelsiteitä, parantaa koordinaatiota, tasapainoa ja stressinsietokykyä sekä opettaa oman kehon ja mielen hallintaa.
Intensiteetti: kevyt

BodyCombat™

BodyCombat on kovan intensiteetin kardiotreeni, jossa päästät sisäisen taistelijasi irti. Kamppailulajeihin pohjautuva tunti on saanut inspiraatiota muunmuassa karatesta, muay thaista, potkunyrkkeilystä ja taekwondosta, ja eri liikekombinaatioiden, energisen musiikin ja ryhmähengen myötä saat varmasti annettua itsestäsi kaiken irti! Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille kuntoilijoille, eikä aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista tarvita.
Intensiteetti: raskas

Bodyweight

Bodyweight -tunnilla treenataan oman kehon painolla. Liikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja kehittävät voiman ja lihasmassan lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa, joten niiden tekemisestä voi saada positiivista siirtovaikutusta moniin eri lajeihin. Vaikutteita tuntiin on otettu muun muassa voimistelusta, joogasta, akrobatiasta ja perinteisestä kuntopiiriharjoittelusta. Kaikista kehonpainoliikkeistä käydään läpi helpompia ja vaikeampia variaatioita, joten niin kokemattomat kuin kokeneetkin liikkujat ovat tervetulleita mukaan!
Intensiteetti: keskitaso

Bootcamp

Tunnilla harjoitellaan toiminnallisesti kehonpainolla, kahvakuulilla sekä muilla välineillä korkealla intensiteetillä. Tunnin alussa on pieni lämmittelyosuus, jonka jälkeen tehdään omalla tahdilla ohjaajan ohjeistama päivän harjoitus. Harjoitukset keskittyvät eri kerroilla eri alueisiin ja niillä pyritään tasapainon, motoriikan, kestävyyden ja voimaominaisuuksien parantamiseen sekä monipuoliseen ja kokonaisvaltaiseen kunnon kehittämiseen.
Intensiteetti: raskas

Circuit

Tehokas kiertoharjoittelutunti, jossa tehdään sykkeenkohotuksia ja lihaskuntoliikkeitä oman kehon painolla sekä välineillä mukaansatempaavan musiikin tahdittamana. Suoritusajat vaihtelevat 30–50 sekuntiin. Kuntopiiri kierretään 2-4 kertaa, liikkeiden välissä on vain lyhyet vaihtotauot, kierrosten jälkeen hieman pitemmät tauot. Alussa lämmittely ja lopussa palauttavat venyttelyt.  Tarkoituksena on, että kaikki osallistuvat välineiden tuomiseen ja viemiseen, jotta suorituspisteet saadaan koottua ja purettua nopeasti. Kuntopiiriharjoittelu sopii erinomaisesti sekä lihaskunnon että hapenottokyvyn kehittämiseen. Tunnilla ei tehdä askelsarjoja. Tunti sopii tehokkaan treenin haluaville.
Circuit staff -tunti on ainoastaan henkilökunnalle.
Intensiteetti: keskitaso

Core

Coretunnin avulla lisäät keskivartalon voimaa ja hallintaa sekä koko kehon liikkuvuutta. Tunnilla tehtävät harjoitteet kehittävät myös tasapainoasi. Liikkeet saavat vaikutteita mm. pilateksesta ja joogasta. Tunti alkaa lämmittelyllä ja keskivartalon herättelyllä, josta jatketaan voima- ja liikkuvuusliikkeisiin. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja ja se sopii niin aloittelijalle kuin jo pitkään liikuntaa harrastaneelle.
Intensiteetti: keskitaso

Core&Roll

Keskivartaloa vahvistava kehonhuoltotunti, jossa käytetään apuna myös foam rolleria.  Tunnilla tehdään noin puolet ajasta coreharjoitteita ja noin puolet lihaksia huoltavia rullailuja foam rollerilla. Tunnilla keskitytään huolellisiin ja rauhallisiin tekniikoihin, joiden avulla keskivartaloa sekä ryhtiä ylläpitäviä lihaksia saadaan aktivoitua. Tunti on ilmapiiriltään pilatestyyppinen treenikokonaisuus. 
Intensiteetti: keskiraskas

Crosstraining

CrossTraining -tunti sisältää monipuolista ja haastavaa harjoittelua, jonka avulla pyritään kehittämään suorituskykyä muun muassa kestävyys-, voima-, liikkuvuus-, räjähtävyys- ja tasapaino-/koordinaatioharjoitusten avulla. Tunneilla tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja sykettä kohottavia liikkeitä sekä omalla kehonpainolla että erilaisia välineitä käyttäen. Tunti koostuu yleensä monipuolisesta alkulämmittelystä, varsinaisesta ”työosuudesta” sekä loppuverryttelystä. 
Intensiteetti: raskas

Dancehall feat. reggaeton

Dancehall on Jamaikalta lähtöisin oleva tanssi- ja musiikkityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa. Tanssi ottaa vaikutteita niin katutansseista, kuin latinalaistanssien liikekielestä sekä reggaesta ja afrosta.  Dancehallin rytmikäs musiikki tempaisee mukaansa ja villitsee tanssijoita energiseen menoon sekä todelliseen revittelyyn. Reggaeton on erittäin suosittu lattaritanssi, jossa käytetään runsaasti keskivartaloa. Lajille ominaista on rytmikäs musiikki sekä sensuellit liikkeet. Reggaeton on yhdistelmä erilaisia katutansseja, latinalaistansseja ja poppia, jonka rohkea liikekieli villitsee ja vapauttaa ujoimmankin tanssijan!
Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: keskitaso

EASY Aerobic

EASY -perheen askellustunti!  EASY Aerobic on hikinen ja helppo askellustunti, joka sopii aloittelijoille tai kevyemmän treenipäivän aerobiseksi tunniksi. Tällä tunnilla kohotat sykettä ja parannat kestävyyskuntoa. Tunnin lopussa on lyhyt lihaskunto-osuus.
Koreografinen taso: helppo 
Intensiteetti: keskitaso

EASY Jooga

Joogan tekniikkantunti, josta voi aloittaa joogaamisen tai tulla tekemään asanatekniikkaan ja hengitysharjoituksiin painottuvan joogaharjoituksen. Jooga voimistaa kehoa, haastaa tasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Tunnilla tehdään niin seisomasarjoja kuin rauhoittavia lattiasarjoja. Tunnin pääpaino on turvallisissa ja oikein linjatuissa asanoissa sekä kehon ja mielen hyvinvoinnissa. Tunti on osa EASY -perhettä, jonka tunnit on suunniteltu tekniikkapainotteisemmiksi.
Intensiteetti: palauttava

EASY Pumppi

EASY -perheen lihaskuntotunti. Tehokasta lihaskuntoharjoittelua mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tunnilla työskennellään levytangoilla ja –painoilla sekä oman kehon painolla. EASY Pumppi -tunnilla keskitytään pumpissa tehtävien liikkeiden ja tekniikan oppimiseen. Tältä tunnilta voit aloittaa pumppitunneilla käymisen tai tulla hiomaan pumppitekniikkaasi. Käytettävät painot voi itse valita, joten jokainen harjoittelee omalla kuntotasollaan. Liikunnalla järjestettävillä tunneilla pumpissa ei käytetä step-lautaa tai käsipainoja. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa tehokkaan koko kehon treenin.
Intensiteetti: keskitaso

EASY Step

EASY -perheen step tunti! EASY Step on helppo ja hauska askellustunti, jossa käytetään apuvälineenä step-lautaa. Tunti sopii aloittelijoille tai kevyemmän treenipäivän aerobiseksi tunniksi. Tällä tunnilla kohotat sykettä ja parannat kestävyyskuntoa. Tunnin lopussa on lyhyt lihaskunto-osuus.
Koreografinen taso: helppo
Intensiteetti: keskitaso

Flowjooga

Flowjoogassa annetaan liikkeen virrata. Harjoitus mm. voimistaa kehoa, haastaa tasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Tunneilla tehdään niin seisomasarjoja kuin rauhoittavia lattiasarjoja. Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin jooganneillekin. Aiempaa joogataustaa ei edellytetä. Tervetuloa pitämään huolta kehon ja mielen hyvinvoinnista!
Intensiteetti: keskitaso

Flow&Yin jooga

Sunnuntai-illan jooga tarjoaa rauhaisan hetken päästää irti kiireistä, hengittää syvään, vahvistaa kehoa sekä verryttää lihaksia uppoutumalla syviin venytyksiin ja loppurentoutukseen. Tunti on yhdistelmä dynaamista flow-joogaa ja syvävenytyksiin pohjautuvaa yin-joogaa luoden kokonaisvaltaisen harjoituksen sekä mielelle että keholle. Tunneilla sukelletaan myös meditaation maailmaan sekä joogan filosofian eri teemoihin pehmeän ja mieltä nostattavan ohjauksen kautta. Tunti sopii jokaiselle aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Tule löytämään sisäistä ja ulkoista tasapainoa ja harmoniaa.
Intensiteetti: kevyt

Foam rolling45'

Tule palautumaan ja huoltamaan kehoasi aktiiviselle kehonhuoltotunnille. Tunti sisältää lyhyen lämmittelyn, liikkuvuusharjoitteita ja pehmytkudosten käsittelyä rulllalla. Tunti sopii sekä aloittelevalle että kokeneelle kuntoilijalle. Voit osallistua tunnille esimerkiksi lepopäivänä tai toisen tunnin jälkeen. Ota mukaan vesipullo ja tarvittaessa lämmintä vaatetta.
Intensiteetti: palauttava

Handstand

Käsilläseisonta tunneilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita, sekä tehdään paljon liikkuvuus,-kunto,- ja voimaharjoitteita käsilläseisontaa silmälläpitäen. Tunti sopii kaikentasoisille ja harjoituksissa edetään oppilaiden oman tason mukaan.
Intensiteetti: keskitaso

HIIT45'

HIIT-tunnilla (High-intesity Interval Training) pääset testaamaan rajojasi! Alkulämmittelyn jälkeen tehdään raskaita liikkeitä omaan tahtiin kelloa vastaan, lyhyet työ- ja palautteluosuudet vuorottelevat. Tunnilla kuormitetaan koko kehoa, erityisesti suuria lihasryhmiä, ja sykkeet nostetaan korkealle. Jokainen tekee omalle kuntotasolleen sopivan raskaan treenin. Lopussa lyhyet palautukset ja venyttelyt.
Latin HIIT -tunti on HIITiä vastaava tunti, mutta siinä jokainen lattarikappale sisältää yhden korkeasykkeisen ja yhden matalasykkeisen liikkeen, jotka vuorottelevat.  Toisin kuin HIITissä, tällä tunnilla liikkeet tehdään musiikin tahdissa.
Intensiteetti: raskas

Historialliset tanssit

Tanssit ovat pääosin hovi- ja kansantansseja 1500-1700-lukujen Englannista, Ranskasta ja Italiasta. Mukana on myös uudempia tansseja kuten vanhojentansseja ja englantilaisten maalaistanssien inspiroimia vauhdikkaita tansseja. Sopii niin aloittelijoille kuin pidempään tanssineillekin. Ei vaadi erityistä pukua, omat mukavat arkivaatteet käyvät. Lisätietoja: www.maahinkainen.org/toimintaa/tanssit.
Koreografinen taso: helppo
Intensiteetti: kevyt

Kahvakuula

Kahvakuulailu on tehokas harjoitusmuoto koko keholle. Tunnilla käydään läpi tärkeimpiä kokovartaloa kuormittavia liikkeitä, kuten etuheilautus, rinnallekääntö, tempaus, kyykyt ja tuulimylly. Sen lisäksi tehdään useita erilaisia tukiliikkeitä. Kahvakuulailu kehittää sekä voimaa, kestävyyttä että tasapainoa. Tuntiin kuuluu alkulämmittely, tekniikkaharjoittelu, kahvakuulatreeni ja loppuvenyttelyt.
Intensiteetti: keskitaso

Kuntonyrkkeily

Tehokas kuntoliikuntamuoto, jossa tekniikka-, väline- ja lihaskuntoharjoitusten avulla kehitetään yleis- ja lihaskuntoa. Kuntonyrkkeily on myös erinomainen niska-hartiaseudun jännitystilojen poistaja ja ehkäisijä.
Intensiteetti: keskitaso

Lavis®

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba ja opitaan eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Lavista tanssitaan yksin.
Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: keskitaso

Meditaatio

Tämä 30 minuutin rauhoittumishetki on helppo tapa tutustua ja aloittaa meditaatio. Meditaation tarkoitus on olla läsnä hetkessä sekä rauhoittaa mieltä. Meditaatiossa rakennetaan yhteyttä kehon ja mielen välille erilaisin hengitys- ja visualisointiharjoituksin. Meditaatio on parillisina viikkoina englanniksi ja parittomina suomeksi.

Pilates

Tunnin runkona toimivat Joseph Pilateksen klassisen repertuaarin liikkeet, maustettuna muilla monipuolisilla kehonpainoharjoitteilla. Tunnin tavoitteena on erityisesti kehittää keskivartalon alueen lihasvoimaa sekä yleisesti koko kehon liikkuvuutta ja liikehallintakykyä. Tunti sopii kaikille, koska jokainen voi valita liikeharjoitteista itselleen sopivan vaihtoehdon.
Intensiteetti: keskitaso

Pumppi

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tunnilla työskennellään levytangoilla ja –painoilla sekä kehon omaa painoa hyväksi käyttäen. Käytettävät painot voi itse valita, joten jokainen harjoittelee omalla kuntotasollaan. Liikunnalla järjestettävillä tunneilla pumpissa ei käytetä step-lautaa tai käsipainoja. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa tehokkaan koko kehon treenin.
Intensiteetti: keskitaso

Shake&Twerk

Tunnilla sheikataan todellinen tanssicocktail dancehallin, twerkin ja reggaetonin tahtiin! Pääpaino on rennossa tanssimisessa, mutta halutessasi voit päästä myös jyvälle eri tanssilajien ominaispiirteistä. Hiki tulee aivan taatusti! Yhteistä kaikille lajeille on keskivartalon käyttö ja energisyys. Jokaisen tunnin päätteeksi tehdään pidempi koreografia, jolloin pääset maistelemaan tunnin aikana opittua. Tällä tunnilla tanssi tarjoillaan Shaken – and stirred!
Koreografinen taso: keskitaso 
Intensiteetti: keskitaso

Salil eka salil vika

Kiertoharjoittelu-tunti, jolla kuntosalilaitteet tulevat tutuiksi! Tämä tunti on sinulle, joka haluat ohjatun treenin salilla tai oppia käyttämään eri kuntosalilaitteita. Tunti sisältää alkulämmittelyn, koko kehon treenin, joka tehdään eri kuntosalilaitteilla sekä loppujäähdyttelyn.
Intensiteetti: keskitaso

Salsa feat. reggaeton

Tunnilla tanssitaan reggaetonia ja salsaa ja harjoitellaan kummallekin tanssille ominaisia liikkeitä ja lyhyitä sarjoja. Luvassa on taatusti hauskaa, rytmikästä ja hikistä menoa! Myös musiikeissa kuullaan kumpaakin tyyliä sekä niiden fuusioita. Sarjat ovat yksinkertaisia ja vauhdikkaita ja ne kehitellään musiikin soidessa, joten tehokas hikoilu on taattua. Et tarvitse aiempaa kokemusta, tärkeintä on nauttia tanssista ja heittäytyä mukaan kuumiin rytmeihin!
Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: keskitaso

Seuratanssit

Tällä tunnilla sinulla on mahdollisuus oppia seuratanssien perusteet. Tunneilla käydään läpi lavatansseistakin tuttuja tansseja valssista tangoon ja jenkasta humppaan. Voit tulla myös ilman paria. Numerot tanssilajin perässä tarkoittavat sitä, että 1. tunti alkaa aivan alkeista, ja 2. tunnilla kerrataan hyvin edellisen tunnin alkeet lisäten joitain elementtejä lisää, joita ei 1. tunnilla vielä käyty. Eli mikäli ei pääse 1. tunnille, voi hyvin tulla vielä 2. tunnille.
Koreografinen taso: helppo
Intensiteetti: kevyt

Tunnille voi osallistua yliopiston ja ammattikorkeakoulun ulkopuolisen parin kanssa. Maksu ulkopuoliselta kevätkaudella 2019 on 45 euroa. Maksu maksetaan kurssimaksuna, kuitti tulostetaan tunnille mukaan ja näytetään ohjaajalle.
Ohjeet maksuun:
Saaja: Jyväskylän yliopisto 
Tili: Danske Bankin tili IBAN FI0489199710001078    SWIFT code (BIC) DABAFIHH
Viitenumero: 5924411
Mikäli mahdollista, viestikenttään kirjoitetaan "Yliopistoliikunta seuratanssit" mutta jos viestiä ei voi kirjoittaa viitenumeron kanssa, viitenumero on aina ensisijainen tieto.

Step

Perus- ja keskitason askelsarjoista koostuva energinen tunti, jolla askelletaan step-laudalle mukaansatempaavan musiikin tahdissa.Tunnin tehokkuutta voi halutessaan lisätä nostamalla laudan korkeutta ja lisäämällä harjoituksiin hyppyjä. Tunti kehittää erityisesti kestävyyskuntoa sisältäen myös lyhyen lihaskunto-osuuden sekä loppuvenyttelyt.
Koreografinen taso: keskitaso  
Intensiteetti: keskitaso

Strong by Zumba

STRONG by Zumba® on matalan kynnyksen korkeatehoinen intervallitunti, jossa musiikki motivoi sinua haastamaan itseäsi viimeiseen hikipisaraan asti. Täydellisesti musiikin kanssa synkronoitu tunti auttaa sinua treenaamaan kovempaa ja saavuttamaan omat tavoitteesi. Omalla kehonpainolla tehtävät koko kehoa kuormittavat liikkeet, kuten burpeet ja haaraperushypyt, kehittävät tehokkaasti kestävyyskuntoa, voimaa ja nopeutta. Tunti sopii monentasoisille liikkujille, sillä liikkeitä on mahdollista muokata niin haastavammaksi kuin kevyemmäksikin. HUOM. Kyseessä ei ole tanssitunti. 
Intensiteetti: raskas

Syvävenyttely

Kehon ja mielen tunti, jossa pääsääntöisesti keski- ja pitkäkestoisilla (3-5 minuuttia) venytyksillä pyritään lisäämään kehon liikkuvuutta ja rentoutta. Tunti alkaa lyhyellä alkulämmittelyllä, josta siirrytään suoraan venytyksiin. Hengitys, keskittyminen ja rentoutuminen ovat syvävenyttelyn keskeisiä elementtejä. Tämä harjoitus sopii hyvin lepopäivän lihashuoltotreeniksi. Tuntia ei suositella heti rajun liikuntasuorituksen jälkeen. 
Intensiteetti: palauttava

Terve selkä

Selän hyvinvointia edistävä tunti, jossa keskitytään rangan tukilihasten vahvistamiseen, selän liikkuvuuteen, kehonhallintaan sekä toiminnalliseen harjoitteluun. Tunti sopii hyvin istuma- ja päätetyön vastapainoksi, palauttavaksi treeniksi sekä selkäkipujen ennaltaehkäisyksi. Tunnilla voit liikkua oman kunnon mukaan sopivia vaihtoehtoja valitsemalla ja tunti sopiikin näin kaikille. Tule pitämään selkäsi kunnossa!   
Intensiteetti: kevyt

Venyttely

Venyttelytunnin aikana kehon eri lihasryhmät venytellään monipuolisesti. Tunnin alkuun kuuluu lyhyt lämmittely. Venyttely parantaa palautumista, ennaltaehkäisee rasitusvammoja ja vaikuttaa mm. lihastasapainoon sekä tukirangan hyvinvointiin. Tule hakemaan liikkuvuutta, rentoutta ja notkeutta!
Intensiteetti: palauttava

Yogafunc

Yogafunc on Funcy Familyyn kuuluva konseptitunti, joka perustuu perinteisen astangajoogan tekniikoihin (asennot, hengitys ja liikkuminen), mutta perinteistä poiketen liikkeet tehdään Yogafunc -tunnilla musiikin tahdissa. Tunti aloitetaan aurinkotervehdyksillä, jonka jälkeen jatketaan tasapaino-, voima- ja liikkuvuusosioihin, tunti päätetään aina n. 5-10 minuutin rentoutukseen. Kyseessä ei siis ole perinteinen joogatunti, vaan hauska ja tehokas treenimuoto, joka sopii kaikille, jotka haluavat tutustua joogaharjoitteluun sukeltamatta kuitenkaan syvälle perinteisen joogaharjoittelun maailmaan. Tunti kehittää niin voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa kuin kehontuntemustakin sekä rauhoittaa mielen. 
Intensiteetti: keskitaso

Zumba

Tehokas fitnesstanssitunti, joka on yhtä aikaa hauska, helppo ja mukaansatempaava. Tunnilla liikutaan monipuolisesti ja erityisesti keskivartalo pääsee töihin. Tunnin aikana yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä, joista kootaan innostava ja tehokas paketti. Zumbassa hyödynnetään aerobicille tunnusomaista intervalli- ja kestävyysharjoittelua, johon yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous.
Koreografinen taso: keskitaso
Intensiteetti: keskitaso