Syksyn ryhmäliikunta 9.9.-5.12.2019

Korkeakoululiikunnan ryhmäliikunnan tuntivalikoima tarjoaa monipuolisen ja kattavan kokonaisuuden. Valikoimasta löytyy tunteja sekä aloitteleville että kokeneemmille liikkujille.

Hinnat

Ryhmäliikuntaan osallistuaksesi sinun on ostettava joko koko vuoden tai syyskauden liikuntatarra. Koko vuoden 2019-2020 liikuntatarra maksaa 60 euroa ja se on voimassa ostopäivästä 31.8.2020 saakka ja syksyn 2019 liikuntatarra maksaa 40 euroa ja se on voimassa 31.12.2019 saakka. Voit ostaa tarran Maksut ja info -kohdasta.

Ilmoittautuminen tunneille

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tunneille ei ole asetettu maksimiosallistujamäärää, mutta ohjaaja voi tarvittaessa turvallisuus- ja viihtyvyyssyistä ilmoittaa tunnin olevan täynnä. Joillakin tunneilla myös välineiden riittävyys voi rajata osallistujamäärää. Näin käy kuitenkin hyvin harvoin eli yleensä tunneille mahtuu mukaan.

Löydä omat tuntisi

Pohditko mitä tunnit pitävät sisällään? Voit tarkastaa tuntien sisällön Tuntikuvaukset -sivuilta.

Liikuntapaikat

Ryhmäliikuntatunnit pidetään pääsääntöisesti yliopiston Seminaarinmäen kampusalueella Liikunnan rakennuksessa ja Ammattikorkeakoulun pääkampusalueella Rajakadun salissa. Muita ryhmäliikunnan tiloja ovat Normaalikoulun alakoulu ja Ryhtilä sekä U2-urheiluhalli yliopiston Seminaarinmäellä. Voit tutustua tiloihin ennen tunneille tulemista Liikuntatilat -sivulla, josta löydät myös videoita eniten käytetyistä tiloistamme.

Tunneilla käytettävät välineet

Liikunta-rakennuksen ryhmäliikuntatunneilla tarvittavat välineet löytyvät välinevarastosta 149C, jonne on opasteet Liikunnan alakäytävältä. Ohjaaja merkkaa tunnilla tarvittavat välineet välinevaraston ulkopuolella olevaan tauluun. JAMKin Rajakadun liikuntavälineet ovat salin välinevarastossa. Kaikki käytössä olleet välineet on palautettava tunnin jälkeen siististi takaisin omille paikoilleen.

Pukuhuoneet ja -kaapit

Kaikissa liikuntatiloissa on sekä naisten että miesten pukuhuoneet ja suihkut. Lisäksi Liikunta- ja U2-rakennuksessa on käytössä saunat. Liikunnalla saunat ovat päällä ma-pe klo 14 eteenpäin, U2-rakennuksessa saunat voi laittaa lämpiämään aulassa olevilla lukijoilla. Pukuhuoneiden lisäksi Liikunnalla on päiväkäyttöön tarkoitettuja kaappeja, joihin tarvitset 1 euron pantin. U2:sen pukuhuoneissa on sähköisellä lukitusjärjestelmällä toimivat kaapit.  Huomioithan, että kaappien sähköinen lukitus raukeaa 2 tunnin kuluessa sen sulkemisesta. Ylimääräiset reput ja vaatteet tulee jättää joko pukuhuoneisiin tai kaappeihin, eikä niitä saa tuoda saliin.

JAMKin Rajakadun liikuntasalin yhteydessä on pukuhuoneet ja pukuhuoneiden läheltä käytävältä löytyy lukollisia kaappeja, joissa on avaimet valmiina. 

Tuntien peruutukset ja muutokset

Pääsääntöisesti ryhmäliikuntakalenteri toistuu viikottain samanlaisena, mutta opetuksen vuoksi muutamilla tunneilla voi olla peruutuksia tai salivaihtoja. Nämä muutokset näkyvät kalenterissamme PERUTTU | CANCELLED merkinnällä. Muista, äkillisistä tuntien peruutuksista ja teeman vaihdoksista ilmoitetaan myös korkeakoululiikunnan facebookissa.

Löytötavarat

Kadonneista tavaroista voit kysellä rakennuksen vahtimestareilta.
Yliopiston Liikunnan vahtimestarit p. 050 428 5236
JAMKin Rajakadun vahtimestarit p. 040 557 0822
Normaalikoulun alakoulun vahtimestarit p. 040 716 8815
Normaalikoulun yläkoulun ja lukion vahtimestarit p. 040 716 7820
Ryhtilän vahtimestarit p. 050 428 5237

Vakuutus

Ryhmäliikuntatunneilla käyminen on jokaisen vapaa-aikaa, eikä osallistujia ole vakuutettu Jyväskylän korkeakoululiikunnan puolesta.