Kevään ryhmäliikuntakalenteri on voimassa 7.1.-28.4.2019

Korkeakoululiikunnan ryhmäliikunnan tuntivalikoima tarjoaa monipuolisen ja kattavan kokonaisuuden. Valikoimasta löytyy tunteja sekä aloitteleville että kokeneemmille liikkujille. Kevään ryhmäliikunnassa on tarjolla paljon tuttuja tunteja mutta myös uutuuksia. Kevään 2019 uutuustunteja ovat Latin HIIT ´45, Terve selkä, Meditaatio, Astangajooga ja Salsa ft reggaeton.

Hinnat

Ryhmäliikuntaan osallistuaksesi sinun on ostettava liikuntatarra. Kevään 2019 maksu on 45 euroa, maksu on voimassa 1.9.2019 asti.

Ilmoittautuminen tunneille

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tunneille  ei ole asetettu maksimiosallistujamäärää, mutta ohjaaja voi tarvittaessa turvallisuus- ja viihtyvyyssyistä ilmoittaa tunnin olevan täynnä. Joillakin tunneilla myös välineiden riittävyys voi rajata osallistujamäärää. Näin käy kuitenkin hyvin harvoin eli yleensä tunneille mahtuu mukaan.

Löydä omat tuntisi

Pohditko mitä tunnit pitävät sisällään? Voit tarkastaa tuntien sisällön Tuntikuvaus -sivuilta.

Liikuntapaikat

Ryhmäliikuntatunnit pidetään pääsääntöisesti Yliopiston Seminaarinmäen kampusalueella Liikunnan rakennuksessa ja Ammattikorkeakoulun pääkampusalueella Rajakadun salissa. Muita ryhmäliikunnan tiloja ovat Normaalikoulun alakoulu ja Ryhtilä sekä U2 -urheiluhalli Yliopiston Seminaarinmäellä. Tutustu tiloihin ennen tunneille tulemista.

Tunneilla käytettävät välineet

Liikunta-rakennuksen ryhmäliikuntatunneilla tarvittavat välineet löytyvät välinevarastosta 149C, jonne on opasteet Liikunnan alakäytävältä. Ohjaaja merkkaa tunnilla tarvittavat välineet välinevaraston ulkopuolella olevaan tauluun. JAMK:n Rajakadun liikuntavälineet ovat salin välinevarastossa. Kaikki käytössä olleet välineet on palautettava tunnin jälkeen siististi takaisin omille paikoilleen.

Pukuhuoneet ja -kaapit

Kaikissa liikuntatiloissa on sekä naisten että miesten pukuhuoneet ja suihkut. Lisäksi Liikunta- ja U2-rakennuksessa on käytössä saunat. Liikunnalla saunat ovat päällä ma-pe klo 14 eteenpäin, U2-rakennuksessa saunat voi laittaa lämpiämään aulassa olevilla lukijoilla. Pukuhuoneiden lisäksi Liikunnalla on päiväkäyttöön tarkoitettuja kaappeja, joihin tarvitset 1 euron pantin. U2:sen pukuhuoneissa on sähköisellä lukitusjärjestelmällä toimivat kaapit. Ylimääräiset reput ja vaatteet tulee jättää joko pukuhuoneisiin tai kaappeihin, eikä niitä saa tuoda saliin.

JAMKin Rajakadun liikuntasalin yhteydessä on pukuhuoneet ja pukuhuoneiden läheltä käytävältä löytyy lukollisia kaappeja, joissa on avaimet valmiina. 

Tuntien peruutukset ja muutokset

Pääsääntöisesti ryhmäliikuntakalenteri toistuu viikottain samanlaisena, mutta opetuksen vuoksi muutamilla tunneilla voi olla peruutuksia tai salivaihtoja. Nämä muutokset näkyvät kalenterissamme sekä Perutut tunnit -sivulla. Muista, äkillisitä tuntien peruutuksista ja teeman vaihdoksista ilmoitetaan korkeakoululiikunnan facebookissa ja Perutut tunnit -sivulla.

Löytötavarat

Kadonneista tavaroista voit kysellä rakennuksen vahtimestareilta.
Yliopiston Liikunnan vahtimestarit p. 050 428 5236
JAMKin Rajakadun vahtimestarit p. 040 557 0822
Normaalikoulun alakoulun vahtimestarit p. 040 716 8815
Normaalikoulun yläkoulun ja lukion vahtimestarit p. 040 716 7820
Ryhtilän vahtimestarit p. 050 428 5237

Vakuutus

Ryhmäliikuntatunneilla käyminen on jokaisen vapaa-aikaa, eikä osallistujia ole vakuutettu Jyväskylän korkeakoululiikunnan puolesta.

 

Jos googlekalenteri ei näy, kokeile tyhjentää selaimen välimuisti tai kokeile jotain toista selainta.