Kalenteri (info kalenterin alapuolella)

Info

Jos googlekalenteri ei näy, kokeile tyhjentää selaimen välimuisti tai kokeile jotain toista selainta.

Kevään ryhmäliikuntakalenteri on voimassa 9.1.-29.4. Tunteja ei ole pääsiäistauolla 10.-17.4. JAMKin salin tunteja ei ole hiihtolomaviikolla 27.2.-5.3. 

Hinnat

Ryhmäliikuntaan osallistuaksesi tarvitset liikuntatarran. Ryhmäliikuntatunneille voit osallistua yhdistelmätarralla, joka sisältää ryhmäliikunnan lisäksi palloiluvuorot ja Kortepohjan ja Monitoimitalon kuntosalien käytön tai ryhmäliikunta- ja palloilutarralla, jolla voi osallistua ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille. Keväällä 2017 yhdistelmätarra maksaa 60 euroa ja ryhmäliikunta- ja palloilutarra 40 euroa. Tarrat ovat voimassa myös kesäkauden, 31.8.2017 saakka. Jos olet hankkinut koko vuoden 2016-2017 liikuntatarran, käy se kevään 2017 ryhmäliikuntatunneilla.

Ilmoittautuminen tunneille

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tunneille ei ole asetettu maksimiosallistujamäärää mutta ohjaaja voi tarvittaessa turvallisuus- ja viihtyvyyssyistä ilmoittaa tunnin olevan täynnä. Joillakin tunneilla myös välineiden riittävyys voi rajata osallistujamäärää.

Löydä omat tuntisi

Pohditko, mitä tunnit pitävät sisällään? Voit tarkastaa tuntien sisällön Tuntikuvaus -sivuilta tai katsoa tekemämme "Löydä oma tuntisi" jaottelun tunneista.

Liikuntapaikat

Ryhmäliikuntatunnit pidetään pääsääntöisesti Yliopiston Seminaarinmäen kampusalueella Liikunnan rakennuksessa ja Ammattikorkeakoulun pääkampusalueella Rajakadun salissa. Muita ryhmäliikunnan tiloja ovat Yliopiston Seminaarinmäen tilat Ryhtilä. Tutustu tiloihin ennen tunneille tulemista.

Tunneilla käytettävät välineet

Liikunta-rakennuksen ryhmäliikuntatunneilla tarvittavat välineet löytyvät välinevarastosta 149C, jonne on opasteet Liikunnan alakäytävältä. Löydät tunnilla tarvittavat välineet ohjaajan välinevaraston ulkopuolelle ilmoitustaululle pistämästä lapusta. JAMK:n Rajakadun liikuntavälineet ovat salin välinevarastossa. Kaikki käytössä olleet välineet on palautettava tunnin jälkeen siististi takaisin omille paikoilleen.

Pukuhuoneet ja -kaapit

Kaikissa liikuntatiloissa on sekä naisten että miesten pukuhuoneet ja suihkut. Lisäksi Liikuntarakennuksessa on käytössä saunat, jotka ovat päällä ma-pe klo 14-20. Pukuhuoneiden lisäksi Liikunnalla on päiväkäyttöön tarkoitettuja kaappeja, joihin tarvitset 1 euron pantin. Ylimääräiset reput ja vaatteet tulee jättää joko pukuhuoneisiin tai kaappeihin, eikä niitä saa tuoda saliin.

JAMKin Rajakadun liikuntasalin yhteydessä on pukuhuoneet ja pukuhuoneiden läheltä käytävältä löytyy lukollisia kaappeja, joissa on avaimet valmiina. 

Tuntien peruutukset ja muutokset

Tuntien peruutuksista ja teeman vaihdoksista ilmoitetaan korkeakoululiikunnan facebookissa ja nettisivuillamme.

Löytötavarat

Kadonneista tavaroista voit kysellä rakennuksen vahtimestareilta.
Yliopiston Liikunnan vahtimestarit p. 050 428 5236
JAMKin Rajakadun vahtimestarit p. 040 557 0822
Normaalikoulun alakoulun vahtimestarit p. 040 716 8815
Normaalikoulun yläkoulun ja lukion vahtimestarit p. 040 716 7820
Ryhtilän vahtimestarit p. 050 428 5237

Vakuutus

Ryhmäliikuntatunneilla käyminen on jokaisen vapaa-aikaa, eikä osallistujia ole vakuutettu Jyväskylän korkeakoululiikunnan puolesta.