Seinäpalaute kevät 2014

Keräämme syys- ja kevätkauden päätteeksi palautetta tunneillamme käyviltä opiskelijoilta ja henkilökunnalta. Keväällä 2014 palautetta saattoi jättää Liikunnan välinevaraston seinällä olevaan lakanaan kevään parin viimeisen toimintaviikkomme aikana. Tässä palautteen satoa:

 

"Todella tehokkaista tunteja ja valikoima on monipuolinen!"

"Hinta - laatusuhde kohdallaan"

"Älkää ikinä lopettako korkeakoululiikunnan jumppia! Mahtavia tunteja ja ohjaajia"

"Kiitos kivasta keväästä!"

"Tykkään!"

"Thumbs up for korkeakoululiikunta!"

"Oon ollu tyytyväinen, kiitti!"

"JAMKin ja yliopiston liikunnat yhdessä, huippu juttu!"

 

Opiskelijoiden liikuntakysely kevät 2014

Korkeakoulu- ja yliopistoliikunnan opiskelijakysely järjestettiin 6.5.–18.5. Kyselyyn vastasi yhteensä 650 opiskelijaa, joista 560 oli naista ja 90 miestä. Vastaajista suurin osa (80 %) oli 21–30 -vuotiaita. Vastaajajoukosta 85 % opiskeli yliopistolla ja 15 % ammattikorkeakoulussa.

Kolme neljäsosaa vastaajista oli käyttänyt korkeakoululiikunnan palveluita. Eniten oli käytetty ryhmäliikuntaa, johon oli osallistunut noin 90 % vastaajista.

Opiskelijat saavat tietoa korkeakoululiikunnan toiminnasta parhaiten verkosta. Eniten tietoa saatiin korkeakoululiikunnan kotisivuilta. Lähes puolet vastaajista sai tietoa toiminnasta facebookista ja noin kolmasosa esitteestä ja muilta opiskelijoilta.

Ryhmäliikuntatuntien kymmenen toivotuinta laji olivat

  1. Pumppi
  2. Core
  3. Jooga
  4. Combatic
  5. Kahvakuula bootcamp
  6. RPV
  7. Body
  8. BodyBalance
  9. Zumba
  10. Crosstraining

 Kyselyn vastanneiden arvottiin Polarin aktiivisuusmittari, joka on toimitettu voittajalle.

Saatu palaute

25.1.2018

Palaute. Kiitos todella paljon U2 saunasta! Olin jo monta vuotta ihmetellyt, miksi niin hyviä saunoja ei käytetä, mutta ihanaa että niihin nyt pääsee! Ovat todella tarpeen, kiitos!

Vastaus: Mekin olemme iloisia siitä, että U2:n saunojen käyttö on nyt sallittu. Saunojen käyttämättömyys ei ole ollut yliopisto-/korkeakoululiikunnasta kiinni.