Palloilukalenteri

Palloilu

Kesän palloilukalenteri on voimassa 2.5.-16.6. ja 1.8.-25.8. Ulkopalloilut pyorivät koko kesän ajan.

Hinnat

Palloiluvuoroille  osallistuaksesi tarvitset liikuntatarran. Vuoroille voit osallistua yhdistelmätarralla, joka sisältää palloilun lisäksi ryhmäliikunnan ja Kortepohjan ja Monitoimitalon kuntosalien käytön tai ryhmäliikunta- ja palloilutarralla, jolla voi osallistua ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille. Jos sinulla on koko vuoden tai kevään 2017 liikuntatarra, käy se myös kesän tunneilla. Jos sinulla ei ole liikuntatarraa, voit hankkia kesätarran. Kesän yhdistelmätarra maksaa 30 euroa ja ryhmäliikunta- ja palloilutarra 20 euroa. Tarrat ovat voimassa myös kesäkauden, 31.8.2017 saakka.

Ilmoittautuminen 

Vuoroille ei tarvitse ilmoittautua. Pidäthän opiskelija- tai henkilökuntakortin mukanasi, koska kortteihin liimattu liikuntatarra tarkastetaan vuoroilla.

Liikuntapaikat

Palloiluvuorot pidetään yliopiston ja kaupungin tiloissa. Tutustu tiloihin ennen vuoroille osallistumista.

Tilat ja unneilla käytettävät välineet

Palloiluvuoroilla kävijöillä tulee olla omat mailat ja myös pääsääntöisesti omat pallot.
U2-salin ovet on koodattu auki 15 minuuttia ennen korkeakoululiikunnan vuoroja. Korkeakoululiikunnan palloja voi lainata salissa olevasta  kaapista. Maalit ja verkot löytyvät salista.
Liikunnalla ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Palloja voi pyytää lainaan vahtimestareilta. Maalit ja verkot löytyvät salista tai välittömästi salin ulkopuolelta. Isommat sählymaalit on haettavissa alakerran käytävästä, välinevarastoa L149 vastapäätä.
Norssilla vuoron vastuuhenkilö avaa ulko-oven ja hänellä on avaimet välinekaappeihin.
JAMKilla ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Vuorolla tulee olla omat pallot. Verkot ja maalit löytyvät salista.
Hipposhallissa ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Vuorolla tulee olla oma pallot. Maalit löytyvät hallista.
Tarkasta lajikohtaiset välinetiedot ja muut ohjeet.

Pukuhuoneet ja -kaapit

Kaikissa sisäliikuntatiloissa on sekä naisten että miesten pukuhuoneet ja suihkut. Lisäksi Liikuntarakennuksessa on käytössä saunat, jotka ovat päällä ma-pe klo 14-20. Pukuhuoneiden lisäksi Liikunnalla on päiväkäyttöön tarkoitettuja kaappeja, joihin tarvitset 1 euron pantin. Ylimääräiset reput ja vaatteet tulee jättää joko pukuhuoneisiin tai kaappeihin, eikä niitä saa tuoda saliin.

Tuntien peruutukset ja muutokset

Vuoroilla voi olla peruutuksia kauden aikana muista varauksista johtuen, joten tarkasta käytössä olevat vuorot aina ylläolevasta kalenterista tai Lajikuvaukset ja ohjeet-sivuilta.

Vakuutus

Palloiluvuoroilla käyminen on jokaisen vapaa-aikaa, eikä osallistujia ole vakuutettu Jyväskylän korkeakoululiikunnan puolesta.