Ohjeet

Korkeakoululiikunnan palloiluvuoroilla pääset pelailemaan eri palloilulajeja. Vuorot ovat pelailuvuoroja, joilla ei startti-vuoroja lukuunottamatta ole ohjaajaa. Palloilun dream teamiläiset käyvät vuoroilla tarkastamassa liikuntamaksut, laskemassa osallistujamäärän ja ottavat vastaan palautetta. He voivat myös tarvittaessa pyytää henkilöä joka ei ole maksanut liikuntamaksua poistumaan vuorolta. 

Vuorojen tasot

Mietitkö, miten valita vuoro jolle osallistuisit? Vuorot on jaettu kolmeen eri tasoon taidon ja harrastuneisuuden mukaan:

startti= aloittelijoiden vuoro, jolla aina ohjaaja
pelurit= pidempään ja säännöllisesti lajia harrastaneille
Muut vuoro ovat keskitason harrastelijavuoroja, jotka sopivat lajin perusteet taitaville
Lisäksi lukkarissa on muutamia naisten ja henkilökunnan omia vuoroja.

Hinnat

Palloiluvuoroille voi osallistua maksamalla liikuntatarran, joko koko vuoden, syys/kevätkauden tai kesän liikuntatarran. Koko vuoden 2019-2020 liikuntatarra maksaa 60 euroa ja se on voimassa ostopäivästä 31.8.2020 saakka. Kevään 2020 liikuntatarra maksaa 45 euroa ja on voimassa 31.8.2020 saakka kesän liikuntatarra maksaa 20 euroa ja on voimassa 31.8.2020 saakka.

Ilmoittautuminen 

Vuoroille ei tarvitse ilmoittautua. Vuoroilla tarkastetaan liikuntatarra, joten pidäthän puhelinta, maksutositetta tai liikuntatarraa sekä opiskelija- tai henkilökuntakorttiasi mukana osallistuessasi palloiluvuoroille.

Liikuntapaikat

Palloiluvuorot pidetään yliopiston ja kaupungin tiloissa. Tutustu liikuntatiloihin ennen vuoroille osallistumista.

Tilat ja tunneilla käytettävät välineet

Palloiluvuoroilla kävijöillä tulee olla omat mailat ja myös omia palloja on hyvä olla mukana. Jääkiekkovuoroilla tarvitset luistimet, mailan ja kypärän sekä pelurivuoroilla täyden varustuksen.
U2-salin ovet on koodattu auki 15 minuuttia ennen korkeakoululiikunnan vuoroja. Korkeakoululiikunnan palloja voi lainata salissa olevasta  kaapista. Maalit ja verkot löytyvät salista.
Liikunnalla ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Palloja voi pyytää lainaan vahtimestareilta. Maalit ja verkot löytyvät salista tai välittömästi salin ulkopuolelta. Isommat sählymaalit on haettavissa alakerran käytävästä, välinevarastoa L149 vastapäätä.
Norssilla vuoron vastuuhenkilö avaa ulko-oven ja hänellä on avaimet välinekaappeihin.
JAMKilla ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Vuorolla tulee olla omat pallot. Verkot ja maalit löytyvät salista.
Hipposhallissa ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Vuorolla tulee olla oma pallot ja mailat. Maalit löytyvät hallista.
Tarkasta lajikohtaiset välinetiedot ja muut ohjeet.

Pukuhuoneet ja -kaapit sekä sauna- ja suihkutilat

Kaikissa sisäliikuntatiloissa on sekä naisten että miesten pukuhuoneet ja suihkut. Pukuhuoneiden lisäksi Liikunnalla on päiväkäyttöön tarkoitettuja kaappeja, joihin tarvitset 1 euron pantin. U2:sen pukuhuoneissa on sähköisellä lukitusjärjestelmällä toimivat kaapit. Huomioithan, että kaappien sähköinen lukitus raukeaa 2 tunnin kuluessa sen sulkemisesta. JAMKissa on pukuhuoneet ja pukuhuoneiden läheltä käytävältä löytyy lukollisia kaappeja, joissa on avaimet valmiina. Ylimääräiset reput ja vaatteet tulee jättää joko pukuhuoneisiin tai kaappeihin, eikä niitä saa tuoda saleihin. Lisäksi Liikunta- ja U2-rakennuksissa on käytössä saunat. Liikunnalla saunat ovat päällä ma-pe klo 14-20 ja U2ssa saunat voi laittaa lämpiämpään aulassa olevilla lukijoilla.

Tuntien peruutukset ja muutokset

Vuoroilla voi olla peruutuksia kauden aikana muista varauksista johtuen, joten tarkasta käytössä olevat vuorot aina kalenterista. Peruutukset on merkitty kalenteriin PERUTTU | CANCELLED.

Vakuutus

Palloiluvuoroilla käyminen on jokaisen vapaa-aikaa, eikä osallistujia ole vakuutettu Jyväskylän korkeakoululiikunnan puolesta.