Ohjeet

Korkeakoululiikunnan palloiluvuoroilla pääset pelailemaan eri palloilulajeja. Vuorot ovat pelailuvuoroja, joilla ei startti-vuoroja lukuunottamatta ole ohjaajaa. Palloilun dream teamiläiset käyvät vuoroilla tarkastamassa liikuntamaksut, laskemassa osallistujamäärän ja ottavat vastaan palautetta. He voivat myös tarvittaessa pyytää henkilöä joka ei ole maksanut liikuntamaksua poistumaan vuorolta. 

Vuorojen tasot

Mietitkö, miten valita vuoro jolle osallistuisit? Vuorot on jaettu kolmeen eri tasoon taidon ja harrastuneisuuden mukaan:

startti= aloittelijoiden vuoro, jolla aina ohjaaja
harrastelijat= lajin perusteet taitaville
pelurit= pidempään ja säännöllisesti lajia harrastaneille

Hinnat

Palloiluvuoroille voi osallistua maksamalla liikuntatarran. Kesän 2019 maksu on 20 euroa, maksu on voimassa 1.9.2019 asti.

Ilmoittautuminen 

Vuoroille ei tarvitse ilmoittautua. Vuoroilla tarkastetaan liikuntatarra, joten pidäthän puhelinta, maksutositetta tai liikuntatarraa sekä opiskelija- tai henkilökuntakorttiasi mukana osallistuessasi palloiluvuoroille.

Liikuntapaikat

Palloiluvuorot pidetään yliopiston ja kaupungin tiloissa. Tutustu tiloihin ennen vuoroille osallistumista.

Tilat ja tunneilla käytettävät välineet

Palloiluvuoroilla kävijöillä tulee olla omat mailat ja myös pääsääntöisesti omat pallot.
U2-salin ovet on koodattu auki 15 minuuttia ennen korkeakoululiikunnan vuoroja. Korkeakoululiikunnan palloja voi lainata salissa olevasta  kaapista. Maalit ja verkot löytyvät salista.
Liikunnalla ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Palloja voi pyytää lainaan vahtimestareilta. Maalit ja verkot löytyvät salista tai välittömästi salin ulkopuolelta. Isommat sählymaalit on haettavissa alakerran käytävästä, välinevarastoa L149 vastapäätä.
Norssilla vuoron vastuuhenkilö avaa ulko-oven ja hänellä on avaimet välinekaappeihin.
JAMKilla ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Vuorolla tulee olla omat pallot. Verkot ja maalit löytyvät salista.
Hipposhallissa ovet ovat auki aukioloaikojen mukaisesti. Vuorolla tulee olla oma pallot ja mailat. Maalit löytyvät hallista.
Tarkasta lajikohtaiset välinetiedot ja muut ohjeet.

Pukuhuoneet ja -kaapit sekä sauna- ja suihkutilat

Kaikissa sisäliikuntatiloissa on sekä naisten että miesten pukuhuoneet ja suihkut. Pukuhuoneiden lisäksi Liikunnalla on päiväkäyttöön tarkoitettuja kaappeja, joihin tarvitset 1 euron pantin. U2:sen pukuhuoneissa on sähköisellä lukitusjärjestelmällä toimivat kaapit. JAMKissa on pukuhuoneet ja pukuhuoneiden läheltä käytävältä löytyy lukollisia kaappeja, joissa on avaimet valmiina. Ylimääräiset reput ja vaatteet tulee jättää joko pukuhuoneisiin tai kaappeihin, eikä niitä saa tuoda saleihin. Lisäksi Liikunta- ja U2-rakennuksissa on käytössä saunat. Liikunnalla saunat ovat päällä ma-pe klo 14-20 ja U2ssa saunat voi laittaa lämpiämpään aulassa olevilla lukijoilla.

Tuntien peruutukset ja muutokset

Vuoroilla voi olla peruutuksia kauden aikana muista varauksista johtuen, joten tarkasta käytössä olevat vuorot aina kalenterista.

Vakuutus

Palloiluvuoroilla käyminen on jokaisen vapaa-aikaa, eikä osallistujia ole vakuutettu Jyväskylän korkeakoululiikunnan puolesta.

Lainattavat liikuntavälineet

Korkeakoululiikunnalta on lainattavissa opiskelija- ja henkilökuntaryhmien tapahtumiin seuraavia välineitä:

  • Palloja (beachvolley-, futsal-, jalka-, kori-, käsi-, lento-, pesä-, sulka-, sähly-, tennis- ja voimistelupalloja)
  • Frisbee-kiekkoja
  • Mailoja (pesäpallo-, sulkapallo- ja sählymailoja)
  • Mölkky, petankki
  • Joukkueliivejä
  • Kompasseja
  • Kartioita
  • Jumppamattoja
  • Liukureita