Yogobe

Mikä on Yogobe?

Yogobe on pohjoismaiden johtava digitaalinen alusta joogan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Tarjoamme videoita, soittolistoja ja erilaisia ohjelmia joogaa, meditaatiota, rentoutumis- ja liikkuvuusharjoituksia, sekä stressinhallintaan ja henkilökohtaiseen kasvuun liittyviä sisältöjä alansa johtavien asiantuntijoiden kanssa. Sisältömme on laadukasta ja sosiaalisesti vastuullista yksilön, yritysten ja koko yhteiskunnan kannalta ja visiomme ovat onnelliset ja hyvinvoivat ihmiset. Tiimimme työskentelee intohimolla ja tunnollisuudella Yogoben 150 000 jäsenestä koostuvan yhteisön eteen ja pyrkii täyttämään yhteisön tarpeet parhaansa mukaan. Tarjoamme yli 1700 videota, ohjelmaa, soittolistaa ja haastetta suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja norjaksi.

Mitä maksaa?

Saat Yogoben käyttöösi liikuntatarramaksulla. Yogoben vuoden jäsenyyden normaalihinta on 199€. Me tarjoamme sen nyt sinulle liikuntatarralla, jolla pääset myös käyttämään muita palveluitamme. Yogobe kuuluu kaikkiin liikuntatarroihin ja se on voimassa syyskuusta 2021 elokuuhun 2022.

Miten otan Yogoben käyttöön?

Osta ensin korkeakoululiikunnan liikuntatarra, jonka jälkeen lähetä sähköpostiviesti otsikolla "yogobe" osoitteeseen korkeakoululiikunta@jyu.fi ja liitä viestiin kuvakaappaus liikuntatarrastasi. Saat paluupostissa ohjeet palvelun käyttöön sekä henkilökohtaisen aktivointikoodin, jonka avulla pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa www.yogobe.com. Käsittelemme pyyntöjä arkena noin klo 8-16 välillä (lukuunottamatta lomakuukauttamme heinäkuuta). Jos olet suorittanut maksun muutoin kuin verkkopalvelussa, lisääthän liitteeksi kuvan liikuntatarrastasi tai kuitin tositteesta.

Esimerkkejä Yogoben tarjonnasta:

Sweat Party: Brick House Core, 5 min
Sweaty workout with 1 minute per exercise
Poista jännitystiloja, 10 min
Poista kehon jännityksiä tennispalloilla ihanasti hieroen
Lazy morning shake, 20 min
Tämän harjoituksen avulla herättelet hitaasti kehoasi
Breathing pause - pranayama, 15 min
Pranayama pause for those days when you are gasping for air

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, voit olla yhteydessä korkeakoululiikunnan voit laittaa kysymykset osoitteeseen: korkeakoululiikunta@jyu.fi