Liikuntatarran mobiiliversio uudistuu - lisätietoja kesäkauden palveluista

 

Liikuntatarra uudistuu


Kesäkuusta alkaen liikuntatarran voi ostaa yliopiston verkkokaupasta: https://webshop.jyu.fi/korkeakoululiikunta

Verkkokauppaan kirjaudutaan sisään oman organisaation tunnuksilla (JYU, JAMK, Humak) ja valitaan sopiva liikuntatarratuote.

Liikuntatarra tarkastetaan kaikilla korkeakoululiikunnan ryhmäliikuntatunneilla sekä kuntosalien rannekkeen aktivoinnin yhteydessä.

Ohjeet mobiilitarran tallentamiseen puhelimen aloitusnäyttöön löytyvät täältä: https://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta/maksut-ja-info/liikuntatarran-ostaminen-ja-nayttaminen-uusi-2020

Kesäkauden 2020 liikuntatarra on voimassa 31.8. asti ja maksaa 20 euroa.

 

Liikuntatarran palvelut kesällä 2020


Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa turvallisesti, mutta kuitenkin yhdessä muiden yhteisön jäsenten kanssa. Turvallisuussyistä olemme rajoittaneet ryhmäliikuntatuntiemme osallistujamääriä. Jos tilanne muuttuu ja rajoitustoimenpiteitä puretaan, olemme myös valmiita lisäämään paikkoja tunneillemme.

Muistathan ottaa huomioon myös muut liikkujat: vältä lähikontakteja ja pyri pitämään 2 metrin turvaväli muihin tunnilla olijoihin, yski hihaan, pidä huolta käsihygieniasta ja jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita, pysyttele kotona.

Liikuntatarralla käytössäsi ovat seuraavat palvelut:

 

 • Joogaa ulkona: 1.-28.6. ja 1.8-6.9.
  Tiistaisin klo 8-9 Aamujooga
  Torstaisin klo 17-18 Iltajooga
  Paikka: C-rakennuksen urheilukentän puoleinen omenapuutarhan nurmialue
  Ohjaaja: Jarna Paalanen-Flyktman

  Maksimiosallistujamäärä: 20.
  Varaathan paikkasi: varaaheti.fi/yarnanta (Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy palvelun käyttäjäksi, jonka jälkeen voit varata tunteja kirjautumalla sisään. Kirjaathan nimesi perään ”Korkeakoululiikunta”, jotta pääset varaamaan tunteja.)

  Tunneilla on säävaraus: Jooga järjestetään pääsääntöisesti ulkona. Jos kuitenkin on ollut yhtäjaksoista sadetta tai selkeä sateen uhka tai jos sade (pienikin) on alkanut puoli tuntia ennen tunnin alkua, tunti siirtyy automaattisesti sisälle. Eli puoli tuntia ennen tunnin alkua määräytyy tunnin paikka: hyvällä säällä ulkona, sateisella sisällä Yarnanta -joogastudiolla, Kauppakatu 1. Tunnin siirtyessä sisälle, emme voi taata 2m turvaväliä rajallisen tilan vuoksi, joten sisätunneille osallistuminen vain terveenä.

   Jooga voimistaa kehoa, haastaa tasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Aamutunti herättelee sinut lempeästi päivään ja iltajoogassa annetaan flowmaisen liikkeen virrata. Tunneilla tehdään niin seisomasarjoja kuin rauhoittavia lattiasarjoja. Tuntien pääpaino on turvallisissa ja oikein linjatuissa asanoissa sekä kehon ja mielen hyvinvoinnissa. Otathan oman alustan mukaan! Tunnille pääsee liikuntatarralla, joten varauduthan näyttämään tarrasi ohjaajalle.

 

 • Functional training –tunteja ulkona: 1.-28.6. ja 1.8-6.9.
  Maanantaisin klo 17-18
  Keskiviikkoisin klo 18-19
  Perjantaisin klo 9-10 (ei juhannusperjantaina 19.6.)
  Paikka: Lähtö Crossfit 40100 edestä, Ailakinkatu 5
  Ohjaaja: Crossfit 40100 salin ohjaajat
  Maksimi osallistujamäärä: 16

  Varaathan paikkasi: www.wodconnect.com (Kirjaudu palveluun joko sähköpostiosoitteella tai facebook tunnuksilla Valitse Join a gym tai join another gym. Kirjoita hakuun: JYVÄSKYLÄN KORKEAKOULULIIKUNTA - CROSSFIT 40100. Varaa tuntisi kohdasta bookings.)

  Tunnilla ei ole säävarausta eli tunti pidetään säällä kuin säällä

  Functional training–tunti sisältää monipuolista ja haastavaa harjoittelua, jonka avulla pyritään kehittämään suorituskykyä muun muassa kestävyys-, voima-, liikkuvuus-, räjähtävyys- ja tasapaino-/koordinaatioharjoitusten avulla. Tunneilla tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja sykettä kohottavia liikkeitä.


 • Mobility –tunteja ulkona: 1.-28.6. ja 1.8-6.9
  Keskiviikkoisin klo 19-20
  Paikka: Lähtö Crossfit 40100 edestä, Ailakinkatu 5
  Ohjaaja: Crossfit 40100 salin ohjaajat
  Maksimi osallistujamäärä: 16

  Varaathan paikkasi: www.wodconnect.com (Kirjaudu palveluun joko sähköpostiosoitteella tai facebook tunnuksilla Valitse Join a gym tai join another gym. Kirjoita hakuun: JYVÄSKYLÄN KORKEAKOULULIIKUNTA - CROSSFIT 40100. Varaa tuntisi kohdasta bookings.)

  Tunnilla ei ole säävarausta eli tunti pidetään säällä kuin säällä

  Mobility –tunnilla huolletaan kehoa monipuolisin liikkuvuusmenetelmin.


 • Puistojumppaa: Alban rannassa 1.8.-
  Tiistaisin klo 19-20
  Torstaisin klo 19-20
  Paikka: Alban rannan nurmialue Ylistön sillan läheisyydessä
  Ei ilmoittautumista.
  Teemat ja mahdolliset peruutukset 1.8. alkaen: https://jnv.fi/harrasteliikunta/ryhmaliikunta/vaihtuvat-teemat-ja-ohjaajat/

 

 • Palloiluvuorot: Jalkapallovuorot Kampuksen kentän uudella tekonurmella
  13.7. -6.9.
  Maanantaisin klo 17-19
  Keskiviikkoisin klo 17-19
  Sunnuntaisin klo 15-17
 •  Yogobe:
  Käytössä 31.8. saakka

  Yogobe on onlinepalvelu, jonka avulla voit treenata ja joogata missä ja milloin vain. Yogobe tarjoaa laajalla videokirjastollaan monenlaisia mahdollisuuksia joogaamiseen, hengitysharjoituksiin, pilatekseen, treeniin ja hyvinvointiluentoihin.
 • Tavinsulka:
  1.6. alkaen ma-pe 9-12 (maihintulo klo 12 mennessä).

  Tuomiojärven rannassa sijaitseva Tavinsulka tarjoaa vesiliikuntapalveluista 25% alennuksen liikuntatarran maksaneille. Tarjous koskee kanoottien, kayakien ja sup-lautojen vuokrausta ja ohjattuja tunteja.
 • Monitoimitalon kuntosali:
  1.6. alkaen ma-pe

  Monitoimitalon kuntosali on käytössä liikuntatarralla. Ensimmäisellä kerralla kuntosalikävijä ostaa 8€ maksavan kuntosalirannekkeen, johon ladataan kuntosalin käyttöoikeus lukukaudeksi kerrallaan.
 • Rentukan kuntosali:
  1.6. alkaen ma-su 7-23

  Rentukan kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin ja liikuntatarran sekä avainkortin. Avainkortin voi noutaa Rentukan infosta. Avainkortti on voimassa saman ajan kuin maksamasi liikuntatarramaksu. Erääntyneet kortit tulee palauttaa noutopaikkoihin. Rentukan infopiste on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-15.
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,