Liikuntakurssit

Lumilautailun parkkilaskun ABC - uusi kurssi!

Tällä kahden kerran intensiivikurssilla saat perustaitoja rinteessä laskemisen tekniikoihin ja parkkilaskuun. Luvassa on rinnejibbailua sekä jokaisen tasolle sopivien reilien ja hyppyreiden harjoittelua lumilaudalla. Voit osallistua kurssille, jos olet laskenut rinteessä ja sinulla on perustaidot rinnelaskusta. Aiempaa parkkilaskukokemusta ei tarvita mutta siitä ei ole haittaa, sillä harjoittelemme jokaisen taitotasolle sopivia temppuja.
Kurssille osallistuville Laajis tarjoaa hissiliput 19€ ja välineet 19€ per kerta jollei sinulla ole lippua/välineitä. Jos tarvitset hissilipun tai välineen, laitathan siitä viestin viikkoa ennen kurssia ennen os. korkeakoululiikunta@jyu.fi.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Maanantait 6.3. ja 13.3.14-16Laajis

Hinta 19€
Opettaja 
Arto Koponen, LitM
Maksimiosallistujamäärä
9
Ilmoittautuminen alkaa 30.1.2023. ja on auki 28.2. saakka tai kunnes kurssi on täynnä.

Laskettelun parkkilaskun ABC - uusi kurssi!

Tällä kahden kerran intensiivikurssilla saat perustaitoja rinteessä laskemisen tekniikoihin ja parkkilaskuun. Luvassa on rinnejibbailua sekä jokaisen tasolle sopivien reilien ja hyppyreiden harjoittelua suksilla. Voit osallistua kurssille, jos olet laskenut rinteessä ja sinulla on perustaidot rinnelaskusta. Aiempaa parkkilaskukokemusta ei tarvita mutta siitä ei ole haittaa, sillä harjoittelemme jokaisen taitotasolle sopivia temppuja. Kurssille osallistuville Laajis tarjoaa hissiliput 19€ ja välineet 19€ per kerta jollei sinulla ole hissilippua/välineitä. Jos tarvitset hissilipun tai välineen, laitathan siitä viestin viikkoa ennen kurssia os. korkeakoululiikunta@jyu.fi.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Maanantait 6.3. ja 13.3.14-16Laajis

Hinta 19€
Opettaja
Petri Laaksonen
Maksimiosallistujamäärä
9
Ilmoittautuminen alkaa 30.1.2023. ja on auki 28.2. saakka tai kunnes kurssi on täynnä.

Parisalsa jatko - uusi kurssi!

Parisalsan alkeis- ja peruskurssin jatkokurssi. Tällä neljän kerran kurssilla jatkamme syksyn parisalsakurssin pohjalta. Kurssi sopii erinomaisesti myös sinulle, joka tunnet salsan perusaskeleet ja muutaman peruskuvion. Kurssilla syvennetään kuubalaisen salsan vientitekniikkaa, rytmiä, vartalonkäyttöä sekä tietysti vapaata tanssimista. Kurssin ohjaajilla Antti Kauppisella ja Johanna Honkosella on pitkä tanssikokemus, aina lavatansseista ja tanssikursseista salsabileisiin asti. Tule mukaan kanssamme rentoon ja iloiseen lattaritunnelmaan!

Ilmoittautuminen parin kanssa: Kurssille voi ilmoittautua oman parin kanssa, joka voi olla myös korkeakouluyhteisön ulkopuolinen. Ilmoittautuessasi parin kanssa, maksathan molempien kurssimaksun. Valitse ensin parin kanssa ilmoittautuminen ja kohdasta "Lisää osallistuja" syötä parisi tiedot ja maksu.

Ilmoittautuminen viejänä/seuraajana: Kurssille voi ilmoittautua myös ilman paria. Kurssille on oma kiintiö seuraajille ja oma kiintiö viejille, jotta kaikille löytyy kurssilla tanssipari. Valitse siis joko viejän tai seuraajan rooli ilmoittautuessasi.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 8.3.-29.3.18.15-19.30Ryhtilä

Hinta 25€ per henkilö
Opettajat 
Antti Kauppinen ja Johanna Honkonen

Maksimiosallistujamäärä on 30
Ilmoittautuminen alkaa 30.1.2023 ja on auki 2.3. saakka tai kunnes kurssi on täynnä.

uMove x Jyväskylän Pilates Studio Tutustu laitepilatekseen STAFF - uusi kurssi!

Tervetuloa kokeilemaan monipuolisesti vahvistavaa, huoltavaa ja inspiroivaa laitepilatesharjoittelua. Tällä neljän kerran tutustumiskurssilla tehdään kokonaisvaltaista kiertoharjoittelua viidellä eri Pilates-laitteella (reformer, cadillac, wunda chair, ladder barrel ja spine corrector) sekä -pienvälineillä. Kurssi sopii kaikille liikehallinnan, ryhdin ja koordinaation kehittämisestä kiinnostuneille. Pilateksen perusteiden hallinnasta on hyötyä, mutta voit osallistua myös ilman Pilates-taustaa. Jyväskylän Pilates Studion huippuohjaajat Merja ja Anu ohjaavat sinut turvallisesti ja innostavasti tutustumaan laitepilatekseen. 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 8.3.-29.3. 17.15-18.30Jyväskylän Pilates Studio

Hinta 55€
Ohjaajat Anu Vainio, pilates-ohjaaja, ft, TtM ja Merja Kalaja, pilates-ohjaaja, LitL, Liikuntapedagogiikan lehtori
Kurssin maksimiosallistujamäärä on 8
Kurssi on suunnattu JYn ja Jamkin työyhteisön jäsenille.
Ilmoittautuminen alkaa 30.1.2023. ja on auki 1.3. tai kunnes kurssi on täynnä.

uMove x Crossfit Harju Kehity kuntosalilla

Tällä kuuden kerran kurssilla kehitetään perusvoimaa valmentajan johdolla. Kurssilla treenataan kerran viikkoon yhdessä CrossFit Harjulla ja toisen kerran viikossa harjoittelet omatoimisesti valitsemallasi salilla valmentajan antamalla ohjelmalla. Kurssilla opit perustekniikoita vapailla painoilla tehtäviin liikkeisiin ja kehittävän harjoittelun perusperiaatteita.
Tämä kurssi antaa sinulle oivat valmiudet tutustua kuntosaliharjoitteluun, kehittää perusvoimaa ja jatkaa omatoimista harjoittelua. Kurssilla on myös mahdollista saada ohjausta voimaharjoittelua tukevan ravitsemuksen kanssa. 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Tiistaisin 17.1.-21.2.14.30-15.30Crossfit Harju, Ahjokatu 12

Hinta 69€  sisältäen 6 viikon ohjatut harjoitukset ja treeniohjelman
Valmentaja Fysioterapeutti, painonnosto- ja crossfit-valmentaja Lauri Hentunen
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 14
Ilmoittautuminen on päättynyt.

uMove x Fx JiuJitsu Lukkopaini

Tervetuloa Fx Jiu Jitsun brasilialaisen jiu jitsun ja lukkopainin peruskurssille! Brasilialainen jiu jitsu on kamppailu- sekä itsepuolustuslaji, joka perustuu vastustajan maahanvientiin ja maassa käytettäviin lukkoihin, kuristuksiin ja hallintaotteisiin. Peruskurssilla opit maahanvientien ja mattokamppailun perusteet tekniikkaharjoituksissa ja pääset soveltamaan näitä positiopainissa. Laji sopii kaikenlaisille liikkujille ja peruskurssilta on turvallista ja kannustavaa aloittaa lajiin tutustumien. Peruskurssilla harjoitellaan kahdesti viikossa ja kurssi kestää kahdeksan viikkoa.

Paikkana on Fx Jiu Jitsun sali osoitteessa Kirrinpolku 2. Seura pyrkii järjestämään kimppakyytejä Jyväskylän keskustasta. Ilmoitathan kyytitarpeesta/mahdollisuudestasi tarjota kyytiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 18.1.-8.3.19-21Fx Jiu Jitsun sali
Sunnuntaisin 22.1.-5.3.11-12.30Fx Jiu JItsun sali

Hinta 40€
Ohjaajat 
Fx Jiu Jitsun valmentajat

Maksimiosallistujamäärä on 10
Ilmoittautuminen sähköpostitse Kasper Haikalalle kasper.haikala(a)gmail.com

uMove x PadelAdder Padelin perusteet

Padel on mailapeli, jonka suosio on kovassa kasvussa! Padelia pelataan nelinpelinä ja peli muistuttaa squashin ja tenniksen sekoitusta. Se on liikunnan riemua ja yhteisöllisyyttä tarjoava peli. Padelin perusteet sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Tällä neljän kerran kurssilla saat hyvän ensikosketuksen lajiin, opit  perustaidot ja pääset nauttimaan pelaamisesta. Kurssin jälkeen voit jatkaa padelin omatoimista harjoittelua esimerkiksi korkeakoululiikunnan vuoroilla! Valmentajanasi kurssilla toimii ammattitaitoiset PadelAdderin padelvalmentajat. 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 18.1.-8.2.15-16PadelAdder

Hinta 45€ sisältäen kenttämaksut, valmennuksen sekä lainamailan ja -pallot kurssin ajaksi
Ohjaajat PadelAdderin valmentajat
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 8
Kurssi on täynnä.

uMove x Ready Set Pole Tankotanssin Starttikurssi

Tankotanssin Starttikurssilla opit tankotanssin perusteet kertaheitolla: neljän kurssikerran aikana opettellaan erilaisia askeleita, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja siistejä pitoja, kuten seisomista tangolla. Opit kurssilla myös kiipeämisen alkeet ja pääset kokeilemaan opittujen liikkeiden yhdistämistä. Kurssi on loistava tapa aloittaa tankoilu, sillä kurssi on suunniteltu juuri ensikertalaisille. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla minkäänlaista kokemusta tankotanssista – täällä opit! 

Tankotanssin Starttikurssilla saat henkilökohtaisia vinkkejä ja ohjausta juuri sinulle haastaviin liikkeisiin. Vaikka lajissa edetään omien edellytysten ja kehityksen tahtiin, tsemppaava ohjaaja osaa kannustaa sinua ylittämään itsesi. Saat kurssilta varmasti roppakaupalla ihania onnistumisen kokemuksia.

Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi RSP:n viikkotunneilla. Kurssille osallistuvat voivat lunastaa Ready Set Polen 10 kerran kortin -20% alennuksella  hintaan 143,20/127,20€ (norm. 179/159€).

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 18.1.-8.2.18.30-19.30Ready Set Pole

Hinta 45€ sisältäen tankomaksun ja ohjauksen
Ohjaaja Tanssi-liiketerapeutti, tankotanssin opettaja Laura Koistinen
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 15
Kurssi on täynnä.

uMove x Jyväskylän Pilates Studio Tutustu laitepilatekseen 

Tervetuloa kokeilemaan monipuolisesti vahvistavaa, huoltavaa ja inspiroivaa laitepilatesharjoittelua. Tällä kolmen kerran tutustumiskurssilla tehdään kokonaisvaltaista kiertoharjoittelua viidellä eri Pilates-laitteella (reformer, cadillac, wunda chair, ladder barrel ja spine corrector) sekä -pienvälineillä. Kurssi sopii kaikille liikehallinnan, ryhdin ja koordinaation kehittämisestä kiinnostuneille. Pilateksen perusteiden hallinnasta on hyötyä, mutta voit osallistua myös ilman Pilates-taustaa. Jyväskylän Pilates Studion huippuohjaajat Merja ja Anu ohjaavat sinut turvallisesti ja innostavasti tutustumaan laitepilatekseen. 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 1.2.-15.2.17.15-18.30Jyväskylän Pilates Studio

Hinta 45€
Ohjaajat Anu Vainio, pilates-ohjaaja, ft, TtM ja Merja Kalaja, pilates-ohjaaja, LitL, Liikuntapedagogiikan lehtori
Kurssin maksimiosallistujamäärä on 8
Kurssi on täynnä.

Perinteisen hiihdon tekniikka

Haluaisitko oppia perinteisen hiihdon tekniikkaa ja kaipaatko vinkkejä, miten hiihdosta tulisi sujuvampaa? Tämä on kurssi sinulle! Tällä kahden kerran intensiivikurssilla saat sujuvuutta hiihtoon erilaisissa maastoissa. Kurssiin sisältyy perinteisen tyylin suksien voitelun opastus, jossa hiihto-opettaja neuvoo huollon ja voitelun perusteet. Kurssilla tulee olla omat välineet tai vuokravälineet. Olemme tehneet diilin Laajiksen kanssa ja kurssilaiset saavat kurssin aikana -20% murtomaasuksipaketin vuokrasta. Jos tarvitset suksia, laitathan meiliä korkeakoululiikunta@jyu.fi otsikolla Vuokrasukset, niin kerromme lisää!

Kurssin sisältö

1.harjoitus: Perinteisen hiihdon perusteet. Käydään läpi perinteisen hiihdon perustekniikat (vuorohiihto/tasatyöntö/yksi potkuinen tasatyöntö). Harjoitellaan oikeaan rytmiä ja tehdään tasapainoa kehittäviä harjoituksia.
2.harjoitus: Sujuvuutta ja taloudellisuutta perinteisen hiihtoon erilaisissa maastoissa. Sovelletaan ensimmäisen tapaamisen perusasioita ylä- ja alamäkiin.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Tiistaisin 24.1.-31.1.17.30-18.45Laajavuori
Keskiviikkona 25.1. voiteluopastus16.30-17Laajavuori

Hinta 25€ sisältäen hiihdon opetuksen ja suksien voitelun ja huollon opastuksen
Ohjaajat Heidi Lindfors, hiihdon ohjaaja ja TtM
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 12
Kurssi on täynnä.

Vapaan hiihdon tekniikka

Haluaisitko oppia tai kerrata vapaan hiihdon tekniikkaa? Tällä intensiivikurssilla saat tasapainoa ja rytmiä ladulle sekä sujuvuutta hiihtoon eri maastoissa. Kurssiin sisältyy vapaan tyylin suksien voitelun opastus, jossa hiihto-opettaja neuvoo huollon ja voitelun perusteet. Kurssin vinkkien jälkeen on helppo jatkaa omatoimista harjoittelua. Kurssilla tulee olla oma välineet tai vuokravälineet. Olemme tehneet diilin Laajiksen kanssa ja kurssilaiset saavat kurssin aikana -20% murtomaasuksipaketin vuokrasta. Jos tarvitset suksia, laitathan meiliä korkeakoululiikunta@jyu.fi otsikolla Vuokrasukset, niin kerromme lisää!

Kurssin sisältö
1. harjoitus: Tasapainoa ja rytmiä ladulle: vapaan hiihtotekniikoiden harjoittelua ja vinkkejä taloudelliseen tekniikkaa.
2. harjoitus: Sujuvaa suksimista: Syvennetään oppimista soveltamalla hiihtotekniikoita ylä- ja alamäkiin.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 25.1.-1.2.17.30-18.45Laajavuori
Keskiviikkona 25.1. voiteluopastus17-17.30Laajavuori

Hinta 25€
Ohjaajat Heidi Lindfors,hiihdon ohjaaja ja TtM
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 12
Kurssi on täynnä.
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Pilates jatko

Haluatko syventää pilates-harjoitteluasi ja harjoitella pilatesta säännöllisesti? Tervetuloa 10 kerran pilates jatko-kurssille. Pilates on Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintamenetelmä. Pilateksen pääasiallisena tavoitteena on parantaa kehon toimintaa etenkin kehotietoisuutta, liikkuvuutta ja lihaskuntoa,jotka ovat edellytyksiä hyvälle kehonhallinnalle. Harjoittelu perustuu kehon keskustan hallintaan ja syvien lihasten käyttöön. Se parantaa ryhtiä, hengitystä, lihastasapainoa ja liikkuvuutta sekä auttaa etenkin selkä-, lonkka-, niska-hartiaseudun ja olkapään ongelmissa. Kurssi soveltuu parhaiten henkilöille, joilla on jo hieman kokemusta pilatesharjoittelusta, mutta myös aloittelijat otetaan huomioon ohjauksessa ja liikevalinnoissa. Kurssi on tauolla viikolla 9.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Tiistaisin 17.1.-28.3.16.15-17.15Norssin alakoulun sali

Hinta 90€
Ohjaaja Merja Kalaja, LitL ja  pilates- ja joogaopettaja
Maksimiosallistujamäärä on 20
Ilmoittautuminen on päättynyt.

uMove x PadelAdder Padelin perusteet STAFF

Padelin perusteet sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Tällä neljän kerran kurssilla saat hyvän ensikosketuksen lajiin, opit  perustaidot ja pääset nauttimaan pelaamisesta. Kurssin jälkeen voit jatkaa padelin omatoimista harjoittelua esimerkiksi korkeakoululiikunnan vuoroilla! Valmentajanasi kurssilla toimii ammattitaitoiset PadelAdderin padelvalmentajat. Tämä kurssi on suunnattu JYn ja Jamkin henkilökunnalle.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Maanantaisin 16.1.-6.2.15-16PadelAdder

Hinta 45€ sisältäen kenttämaksut, valmennuksen sekä lainamailan ja -pallot kurssin ajaksi
Ohjaajat PadelAdderin valmentajat
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 8
Kurssi on täynnä.
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

uMove x Yarnanta Lempeää joogaa STAFF

Joogaa palautumiseen ja hermoston rauhoittamiseen. Tällä kuuden kerran kurssilla keskitymme rauhalliseen liikkeeseen, hengitysharjoituksiin ja jooga-asanoihin, jotka rentouttavat, rauhoittavat ja antavat koko keholle mahdollisuuden palautua arjen kiireestä. Teemme niskaa ja hartioita, selkää, lantiota ja alaraajoja vapauttavia joogaliikkeitä hitaalla tempolla sekä pitkiä passiivisia, rentouttavia yinjooga-asentoja. Teemme myös helppoja, hermoston rauhoittumista edistäviä hengitysharjoituksia. Kurssi sopii kaikille joogasta kiinnostuneille. Kurssi pidetään yläkaupungilla Yarnantan kauniilla joogastudiolla. Opettajanasi on Yarnantan perustaja ja joogaopettaja Jarna Paalanen-Flyktman. Tämä kurssi on suunnattu JYn ja Jamkin henkilökunnalle.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Torstaisin 19.1.-23.2.16.30-17.30Yarnanta

Hinta 45€
Ohjaaja Jarna Paalanen-Flyktman, joogaopettaja 
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 16
Ilmoittautuminen on päättynyt.
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

uMove Squash STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven squashin STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla pääset tutustumaan squashin maailmaan. Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat, säännöt ja ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä pelaillen sekä oppien. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua lajiin kuutena kertana rennolla asenteella. Kurssin jälkeen voit jatkaa squashin omatoimista harjoittelua esimerkiksi korkeakoululiikunnan vuoroilla! 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Maanantaisin 16.1.-20.2.15.30-17.00Monitoimitalo

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen sekä lainamailan ja -pallot kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja
Timo Annala
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 9.
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 11.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

uMove Lentopallo STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven lentopallon STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla tulet oppimaan ainakin mitä tarkoittaa "hihalyönti" tai "passari". Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat, säännöt ja ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä pelaille sekä oppien. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua lajiin kuutena kertana rennolla asenteella. Kurssin jälkeen voit jatkaa lentopallon omatoimista harjoittelua vaikka samalla tiivillä porukalla esimerkiksi korkeakoululiikunnan STARTTI-vuorolla (26.2. alkaen). 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Tiistaisin 17.1.-21.2.17.00-18.00U2-liikuntahalli

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen ja pallot kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja 
Tomi Kallinen
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 16. 
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 11.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

uMove Sähly STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven sählyn STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla pääset käsiksi sählyn tai virallisemmin salibandyn saloihin. Tule oppimaan pallonkäsittelyä, muita perustekniikoita, sääntöjä sekä tietysti yhdessä pelailemaan rennolla asenteella. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua lajiin kuutena kertana. Kurssin jälkeen voit jatkaa sählyn omatoimista harjoittelua vaikka samalla tiivillä porukalla esimerkiksi korkeakoululiikunnan STARTTI-vuorolla (26.2. alkaen). 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 18.1.-22.2.17.00-18.00U2-liikuntahalli

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen sekä lainamailan ja -pallot kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja
Mikko Rinne
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 20. 
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 11.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

uMove Roundnet STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven Roundnet STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla pääset tutustumaan lajiin nimeltä Roundnet tai tuttavallisemiin Spikeball. Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat, säännöt ja ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä pelaillen sekä oppien. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua tähän suosittuun ja mukaansa tempaavaan lajiin kuutena kertana rennolla asenteella. 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Torstaisin 19.1.-23.2.16.00-17.00U2-liikuntahalli

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen sekä välineet kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja
Arto Koponen
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 12. 
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 12.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

uMove Koripallo STARTTI-kurssi 

Tervetuloa uMoven koripallon STARTTI-kurssille. 

Tällä kuuden (6) kerran kurssilla pääset tulet oppimaan ainakin termit "layup" ja Give & go". Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat, syöttöjä, heittoja, sääntöjä, mutta kaikkea pidetään hauskaa yhdessä pelaille sekä oppien. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa osaamista et siis tarvitse. Tärkeintä on into tutustua lajiin kuutena kertana. Kurssin jälkeen voit jatkaa koripallon omatoimista harjoittelua vaikka samalla tiivillä porukalla esimerkiksi korkeakoululiikunnan STARTTI-vuorolla (26.2. alkaen). 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Torstaisin 19.1.-23.2.18.00-19.00Palloilusali

Hinta 0€/liikuntatarra, 15€/ilman liikuntatarraa. Sisältää kenttämaksun, ohjauksen ja pallot kurssin ajaksi. Näytäthän liikuntatarran kurssin ensimmäisellä kerralla.
Ohjaaja
Sini Rasi
Kurssin maksimiosallistujamäärä 
on 16. 
Ilmoittautuminen avautuu 19.12. ja on auki 12.1. tai kunnes kurssi on täynnä!
Tämä kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.