Liikuntakurssit

uMove Beach volley (Loppuunmyyty)

Tällä neljän kerran  beach volley kursilla pääset tutustumaan syvemmin yhteen kesän hittilajeista: rantalentopalloon. Kurssin aikana käydään läpi lajin säännöt, perustekniikat ja pidetään hauskaa yhdessä oppien. Monelle saattavat tulla yllätyksenä lajin erikoissäännöt verrattuna esimerkiksi lentopalloon, mutta tämän kurssin jälkeen säännöt ovat tutut ja voit pelata biitsiä oikein säännöin ja pallo pysyy hallussa entistä paremmin.

Kurssi sopii sekä aloitteleville biitsinpelaajille että biitsiä jo harrastaneille, sillä kurssilla on kaksi valmentajaa. Jaamme osallistujia taustan mukaan ryhmiin. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä beach volleyyn ja lentopalloon liittyvästä kokemuksestasi, niin voimme tehdä alustavat ryhmät.

 Mikäpä siis parempi kesäsuunnitelma, kun suunnata Tuokkarille tutustumaan yhteen kesän suosituimpaan lajiin!

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Tiistaisin ja torstaisin 6.6.-15.6.17-18.30Tuomiojärven biitsikentät 1-4

Hinta 40€ sis. valmennuksen sopivissa taitoryhmissä, kenttävuokran ja lainapallot
Valmentajat
Emilia Joensalo, ammattilaislentopalloilija, fysiikkavalmentaja ja LiTK
Arto Koponen, biitsinpelaaja ja LitM
Maksimiosallistujamäärä
16
Kurssi on täynnä.

uMove Lavatanssi

Tervetuloa oppimaan kanssamme lavatanssin saloja! Viiden kerran kurssi sopii aloittelijoille ja tanssiharrastuksen alkutaipaleella oleville. Kurssilla opettelemme tanssimaan lavatansseissa soivaan monipuoliseen musiikkiin soveltaen paria käyttökelpoista tanssilajia. Tule mukaan lavatanssien pyörteisiin ja valmistautumaan kesälavojen tunnelmaan! Kurssia ei pidetä helatorstaina 18.5. Voit ilmoittautua tälle kurssille myös yliopiston ulkopuolisen parisi kanssa tai ilman paria. Viejille ja seuraajille on omat kiintiöt. Seuraajien ja parien kiintiö on loppuunmyyty!

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Torstaisin 4.5.-8.6.18:15-19:45Rytmiikkasali

Hinta 30 € per henkilö
Opettajat
 Antti Kauppinen ja Johanna Honkonen
Maksimiosallistujamäärä 
30 henkilöä
Ilmoittautuminen on päättynyt.

uMove Tennistä aloittelijoille (Loppuunmyyty)

Tervetuloa tenniksen alkeiskurssille! Tämä neljän kerran kurssi on suunnattu aloittelevalle tennispelaajalle tai sinulle, joka et ole koskaan pitänyt tennismailaa kädessäsi, mutta haluaisit oppia lajin saloja!

Kurssilla harjoittelemme tenniksen perusteita, kuten mailankäsittelyä, peruslyöntejä sekä kentällä liikkumista erilaisten harjoitteiden ja pienpelien avulla. Tavoitteena on, että jokaisella kurssin käyneellä olisi valmiudet itsenäiseen pelaamiseen kurssin jälkeen.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Maanantaisin 15.5.-5.6.16.30-18Liikunnan tenniskentät

Hinta 45 € sis. valmennuksen, lainamailat ja -pallot sekä kenttävarauksen
Opettaja 
Henri Lahti, LitM
Maksimiosallistujamäärä
8
Kurssi on täynnä.

uMove Tennistä jo hieman pelanneille (Loppuunmyyty)

Tervetuloa tenniksen jatkokurssille! Tämä neljän kerran kurssi on suunnattu sinulle, jolla on tenniksen perusteet hallussa, mutta pelitilanteessa toimiminen tuottaa vielä haasteita. Kurssi sopii oivallisesti alkeiskurssin käyneelle tai pelaajalle, jolla on vähintään muutamia itsenäisiä pelitunteja takana.

Kurssilla harjoittelemme taktisempaa kentällä liikkumista ja pelin lukemista sekä monipuolistamme lyöntivalikoimaasi. Pyrimme myös löytämään vahvuuksiasi tennispelaajana ja rakentamaan pelityyliäsi vahvuuksiesi ympärille. Tavoitteena on, että kurssin käyneellä olisi kokonaisvaltaisempi näkemys itsestään tennispelaajana, sekä työkaluja kehittää peliään itsenäisesti eteenpäin.

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Tiistaisin 23.5.-13.6.16.30-18Liikunnan tenniskentät

Hinta 45 €, sis. valmennuksen lainamailat ja -pallot sekä kenttävarauksen
Opettaja 
Henri Lahti, LitM
Maksimiosallistujamäärä
8
Kurssi on täynnä.

uMove x Harjun Treenikontti Juoksukoulu (Loppuunmyyty)

Tervetuloa juoksukouluun löytämään juoksun iloa, tekniikkaa ja oiva startti kesän juoksutreeneille. Juoksukurssilla opetellaan juoksun perusteita ja tekniikkaa. Kuuden kerran kurssilla käydään läpi erilaisia harjoituksia kehittämään asentoa, juoksun nopeutta ja kestävyyttä. Kurssi soveltuu erityisesti henkilöille, jotka haluavat oppia ja kehittää juoksutekniikkaa sekä oppia erilaisia juoksuharjoituksia. Ensimmäinen kerta alkaa Harjun Treenikontilta (Yliopistonkatu 1) ja muiden kertojen lähtöpaikat viestimme kurssilaisille. 

Kurssin ajankohtaAikaPaikka
Keskiviikkoisin 10.5.-14.6.18-19.15Erilaisia juoksuympäristöjä

Kurssin ohjelma

1. kertaJuoksutekniikkaa teemana mäkijuoksu

Opetellaan juoksuasentoa ja koorditaanioharjoituksien tarkoitusta.
Tehdään spurtteja mäessä pidemmillä palautuksilla. Haetaan hyvää juoksuasentoa ja pidetään kokonaiskontaktimäärät pienempinä, mikä helpottaa juoksuun tottumista.

2. kertaJuoksutekniikkaa teemana peruskestävyysharjoitteluKäydään läpi peruskuntoharjoittelun merkitystä ja kuinka arvioidaan juoksun intensiteettiä ja sykealuita. Jatketaan juoksuasennon harjoittelua.
3. kertaJuoksutekniikkaa teemana tempojuoksuOpetellaan sopivaa askeltiheyttä ja sen merkitystä juoksun taloudellisuudelle. Harjoitellaan hieman pidempikestoista juoksua mutta pidetään intensiteetti maltillisena keskittyen tekniikkaharjoituksiin.
4. kertaJuoksutekniikkaa teemana polkujuoksua LaajavuoressaOpetellaan polkujuoksun tekniikkaa ja roolia monipuolisessa harjoittelussa. Tutustutaan erilaisiin reitteihin Laajavuoressa.
5. kertaJuoksutrekniikkaa teemana intervalliharjoitusKäydään läpi intervalliharjoituksen tarkoitusta ja sen mahdollisuuksia. Kerrataan aiempia tekniikkaharjoituksia ja lisätään erilaisia koordinaatioharjoituksia.
6. kertaJuoksua tukeva voimaharjoitteluKäydään läpi voimaharjoittelun (maksimivoima/kestovoima ja loukkaantumisien ehkäisy) merkitystä. Käydään lyhyesti läpi tekniikat yleisimpiin juoksijan voimaharjoitteisiin: kyykky, maastavedot, pohkeet ja keskivartaloharjoitukset. 

Hinta 49 €
Valmentaja Martti Myllynen, fysioterapeutti
Maksimiosallistujamäärä 12
Kurssi on täynnä.

uMove x Skydive Jyväskylä Laskuvarjohypyn alkeet 

Haluatko kokeilla miltä tuntuu hypätä lentokoneesta kilometrin korkeudessa? Laskuvarjohypyn alkeet on oikea valinta sinulle, joka haluat aloittaa kesäsi ikimuistoisella elämyksellä, hyvässä seurassa ja kokeneiden kouluttajien luotsaamana. Kurssilla käydään läpi teoriat, käytännön harjoitukset ja kokeet, joiden jälkeen pääset hyppäämään laskuvarjohypyn itsenäisesti 1000 metrin korkeudesta. Kesän huikein fiilis on taattu! 

Kurssin ajankohta

Aika

Paikka

3.-7.5.2023

arki-iltaisin 17-21

viikonloppuna 9-18

Jyväskylän lentokenttä,

Lentoemännäntie 15

Erikoistarjous 350 € per henkilö (norm. 425€).
Saat erikoishinnan ilmoittautumalla toukokuun kurssille ja syöttämällä kassalla etukoodin UMOVE.
Opettajat
 Tomi Rossi ja Rika Nakamura
Maksimiosallistujamäärä 
25 henkilöä
Ilmoittautuminen on päättynyt.
Luethan ennen ostoa kurssin Tilausehdot, josta selviää kurssin peruutus- ja maksukäytänteet.