Korkeakoululiikunnan kesäkauden 2020 tarjonta

 

Jyväkylän korkeakoululiikunnan kesäkausi alkaa 1.6.2020. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa turvallisesti, mutta kuitenkin yhdessä muiden yhteisön jäsenten kanssa. Kesäkauden tarjonnastamme löytyykin entistä enemmän kaikille vapaita harrastevuoroja, joilla on mahdollista pelailla tai jumpata yhdessä työ- tai opiskelukavereiden kanssa. Kesäkauden liikuntatarralla käytössä ovat myös ryhmäliikunta- ja palloiluvuorot sekä Yogobe -palvelu. Kesäkauden palvelut kuuluvat myös osaksi koko lukuvuoden sekä kevään 2020 liikuntatarraa. Olemme keränneet seuraavaan listaan kesäkauden palveluidemme lisäksi myös liikuntavinkkejä paikallisten seurojen tarjonnasta.

Mikäli sinulla ei ole tarraa, kesäkauden liikuntatarra maksaa 20€ ja sen voi ostaa verkkomaksupalvelustamme.

 

Kesäkauden 2020 palvelut:

 • Joogaa ulkona:
  1.-28.6. ja 1.8.-6.9
  Tiistaisin klo 8-9
  Torstaisin klo 17-18

  Ulkotuntina pidettävä jooga voimistaa kehoa, haastaa tasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Aamutunti herättelee sinut lempeästi päivään ja iltajoogassa annetaan flowmaisen liikkeen virrata. Tunneilla tehdään niin seisomasarjoja kuin rauhoittavia lattiasarjoja.

 • Functional training –tunteja ulkona:
  1.-28.6. ja 1.8.-6.9.
  Maanantaisin klo 17-18
  Keskiviikkoisin klo 18-19
  Perjantaisin klo 9-10 (ei 19.6.)

  Ulkotuntina pidettävä Functional training–tunti sisältää monipuolista ja haastavaa harjoittelua, jonka avulla pyritään kehittämään suorituskykyä muun muassa kestävyys-, voima-, liikkuvuus-, räjähtävyys- ja tasapaino-/koordinaatioharjoitusten avulla. Tunneilla tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja sykettä kohottavia liikkeitä.

 • Mobility –tunteja ulkona:
  1.-28.6. ja 1.8.-6.9.
  Keskiviikkoisin klo 19-20

  Ulkotuntina pidettävä Mobility -tunti on aktiivista kehonhuoltoa, jonka tavoitteena on mahdollistaa turvallinen ja terveellinen harjoitteleminen kehonhallintaa ja liikkuvuutta parantamalla. Tunti yhdistää erilaisia liikkuvuusharjoitteita ja tehokkaita venyttelymetodeja.

 • Puistojumppaa: Alban rannassa vaihtelevin teemoin
  1.8. alkaen
  Tiistaisin klo 19-20
  Torstaisin klo 19-20

 • Palloiluvuorot: Jalkapallovuorot Kampuksen kentän uudella tekonurmella
  13.7.-6.9.
  Maanantaisin klo 17-19
  Keskiviikkoisin klo 17-19
  Sunnuntaisin klo 15-17

 • Yogobe:
  Käytössä 31.8. saakka

  Yogobe on onlinepalvelu, jonka avulla voit treenata ja joogata missä ja milloin vain. Yogobe tarjoaa laajalla videokirjastollaan monenlaisia mahdollisuuksia joogaamiseen, hengitysharjoituksiin, pilatekseen, treeniin ja hyvinvointiluentoihin.

 • Tavinsulka:
  1.6. alkaen ma-pe 9-12 (maihintulo klo 12 mennessä)

  Tuomiojärven rannassa sijaitseva Tavinsulka tarjoaa vesiliikuntapalveluista 25% alennuksen liikuntatarran maksaneille. Tarjous koskee kanootin, kayakin ja sup-laudan vuokrausta sekä ohjattuja tunteja.

 • Monitoimitalon kuntosali:
  1.6. alkaen ma-pe

  Monitoimitalon kuntosali on käytössä liikuntatarralla. Ensimmäisellä kerralla kuntosalikävijä ostaa 8€ maksavan kuntosalirannekkeen, johon ladataan kuntosalin käyttöoikeus lukukaudeksi kerrallaan.

 • Rentukan kuntosali: 
  1.6. alkaen ma-su 7-23

  Rentukan kuntosalille tarvitset voimassa olevan opiskelija- tai henkilökuntakortin ja liikuntatarran sekä avainkortin. Avainkortin voi noutaa Rentukan infosta. Avainkortti on voimassa saman ajan kuin maksamasi liikuntatarramaksu. Erääntyneet kortit tulee palauttaa noutopaikkoihin. Rentukan infopiste on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-15.

 • Yleisurheiluvuoro Harjulla:
  1.6.-31.8. (vuoroa ei ole 3.-10.8.)
  Maanantaisin klo 20-21

 

Online -palvelut:

 • uMove goes YouTube: Tutut ryhmäliikunnan ohjaajamme tuottavat YouTube kanavallemme treenivideoita, joiden avulla saat hien pintaan kotioloissakin. Treenivideoiden teemat vaihtelevat ja niissä hyödynnetään monipuolisesti myös ulkoliikuntapaikkoja Yliopiston lähistöllä.
 • uMove LIVE: uMove LIVE -lähetysten avulla voit jatkaa treenaamista kotioloissa. uMove LIVE -lähetykset järjestetään pääosin Facebook live -lähetyksinä Jyväskylän korkeakoululiikunnan Facebook sivulla.

 

Liikuntavinkkejä:

 • Melontatarjous: Tuomiojärven rannalla sijaitseva Tavinsulka tarjoaa korkeakouluyhteisöjen jäsenille mahdollisuuden kokeilla palveluitaan 1.6. kaksi yhden hinnalla –alennuksella. Alennuksen saa opiskelija- tai henkilökuntakorttia näyttämällä.

 • Jyväskylän korkeakoululiikunnan pelikaverit Facebook -ryhmä: Korkeakoululiikunnan ryhmässä voit kysellä pelikavereita vapaavuoroille tai vaikka lenkkiseuraksi

 • Suunnistuksen kuntorasteja Suunta Jyväskylä, Vaajakosken Terä, Vihtavuoren Pamaus: omatoimi kuntorasteilla voit suunnistaa silloin kuin sinulle sopii.

 • Alban rantaan on rakenteilla ulkokuntoilupiste, jonka on arvioitu valmistuvan kesäkuun aikana.

 

kuuluu seuraaviin kategorioihin: