Korkeakoululiikunnan kevätkausi käynnistyy stream-tunneilla

 

Korkeakoululiikunta käynnistää monipuolisen stream-tunneista koostuvan ryhmäliikuntakalenterin 25.1. Tarjolla on laaja kattaus erilaisia lihaskunto- ja liikkuvuustunteja!

Stream-tunnit järjestetään korkeakoululiikunnan suljetussa Facebook-ryhmässä, johon hyväksymme liikuntatarran ostaneet ja live-tunneista kiinnostuneet käyttäjät. Liittyäksesi ryhmään sinun tulee toimittaa kuva mobiilitarrastasi/kuitti liikuntatarramaksustasi osoitteeseen korkeakoululiikunta@jyu.fi ja lähettää pyyntö Facebookissa ryhmään ”uMove live”.

Stream-tuntien aikataulu löytyy uudesta varausjärjestelmästämme osoitteesta https://oma.enkora.fi/umovejkl/reservations2/index

Facebook -ryhmässä streamattavien tuntien paikkatiedoksi varasjärjestelmässä on merkitty "Livestream". Stream -tunneille ei voi osallistua paikan päällä vaan pelkästään etäyhteydellä.

Stream-tunneista koostuva kalenteri on voimassa 25.1.-28.2. Jyväskylän kaupungin ja yliopiston johtoryhmän linjausten mukaisesti. Fyysiset ryhmäliikuntatunnit ja palloiluvuorot ovat tauolla helmikuun loppuun asti.

 

Ota käyttöön myös muut korkeakoululiikunnan online –palvelut!

Yogobe

Yogobe on treeni- ja joogavideoita sisältävä videokirjasto, jonka saat käyttöösi liikuntatarralla. Saat Yogoben käyttöösi lähettämällä sähköpostiviestin otsikolla "yogobe" ja viestin liitteenä kuvakaappauksen liikuntatarrastasi osoitteeseen korkeakoululiikunta@jyu.fi. Saat paluupostissa ohjeet palvelun käyttöön sekä henkilökohtaisen aktivointikoodin, jonka avulla pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa www.yogobe.com.

uMove goes Youtube

uMove goes Youtube -videosarja löytyy korkeakoululiikunnan Youtube kanavalta. Videosarjasta löytyy monipuolisesti erilaisia treeniohjelmia aina 10 minuutin pilatespaussista 45min aerobic –tuntiin tuttujen ryhmäliikunnan ohjaajiemme opastamana. Videot ovat vapaasti katseltavissa ja niitä voi tehdä kotona, puistossa tai vaikkapa kesken työpäivän taukojumppana. Tutustu videosarjaan uMove:n Youtube kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UC_hbN2fknMGThhfrhyZwxag

 

 

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,