Korkeakoululiikunnan kevätkausi jatkuu online -toteutuksina

Jyväskylän yliopiston johtoryhmä on linjannut, että Jyväskylässä vallitsevan koronavirustilanteen johdosta korkeakoululiikunnan kevätkausi jatkuu onlinetoteutuksilla myös 28.2. jälkeen.

Tammikuussa käynnistynyttä stremtunneista koostuvaa kalenteria jatketaan kevätkauden loppuun 29.4. asti. Kevätkauden lopulla tunteja on tarkoitus järjestää myös ulkona.

Korkeakoululiikunnan streamkalenteriin päivitetään myös muutamia uusia tunteja. Kaikki tunnit löytyvät varausjärjestelmästämme osoitteesta https://oma.enkora.fi/umovejkl/reservations2/index

Streamkalenterin monipuolisesta valikoimasta löytyy niin raskaampia lihaskuntotunteja, kuten HIIT tai crosstraining, sekä lempeämpiä kehonhuoltotunteja kuten jooga- ja venyttelytunteja.

Korkeakoululiikunnan online -palveluihin, kuten uMove goes Youtube -treenivideosarjaan ja Yogobe treenisovellukseen voit tutustua tarkemmin korkeakoululiikunnan sivuilla: https://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta/online

Palloiluvuorojen avaamista tarkastelemme uudelleen, jos koronavirustilanne muuttuu tai on mahdollista avata vuoroja ulkotiloihin.

Kuntosalien aukioloajat voit tarkistaa täältä:

Myös yliopiston opiskelijoille tarkoitettua vapaavalintaista YLIY liikuntakurssia jatketaan etätoteutuksin.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,